סקר קטן:

liat77

New member
סקר קטן:

מה המתנה או מתנות הכי שימושיות שקבלתן(ולא רק כסף)?

liya11

New member
טרמפולינה מגיל אפס../images/Emo192.gif

והמובייל זה דבר כל כך נהדר

liat77

New member
ואני אתחיל-

3 מתנות שימושיות: 1.נדנדה של פישר פרייס. 2.טרמפולינה. 3.אוניברסיטה(למרות שהוא עוד ללא ממש מתעמק בה).

memko

New member
גם אני עונה

האוניברסיטה בלי צל של ספק היה הכוכב אצלנו עד היום. הטרמפולינה הרוטטת. והספר השחור לבן....פושטי אבל הוא שוכב שעות וקורא בספר... המובייל היה פשוט נפילה, אפילו לא שעה הוא עבד ועומר פשוט שונא אותו.

liya11

New member
../images/Emo3.gifגם המובייל שלנו התקלקל לפתע

אחרי כמה שבועות אז ניגשנו ל"שילב" ואחרי עשרה ימים קיבלנו אחד אחר ליאורי פשוט חולה על המובייל הוא מזיז את ידיו ורגליו במהירות צועק על זה בקיצור פורק אנרגיות נראה שזה עושה לו טוב

דפני לאמבטיה שעשוי כולו ממגבת

מעיין דפני מבד מגבת מאוד נעים ומאוד יפה שהתינוק ממש שוכב בו בביטחון ואין צורך להחזיק אותו וכך יש את שתיי הידים לסבן, ללטף, לשחק וכו'... וגם התינוק מרגיש מאוד בטוח עליו. בקיצור הפך לנו את חווית האמבטיה לכייף אמיתי, מומלץ!

עונה

מזרון פעילות והדגש הוא על מזרון ולא שמיכה מגבת פרפרים משילב ואצלי האוניברסיטה סתם תפסה אבק, גם אצל הגדולה וגם אצל הקטנטונת

liat77

New member
מה זה מזרון פעילות???

איפה ניתן להשיגו? מה המחיר? תודה מראש , ליאת.

yam74

New member
ליאת, יש לי ../images/Emo91.gif

מזרון פעילות פורסים על הריצפה עם צעצועים, אפשר לעשות עליו פעילויות גופניות עם הילד. המזרון שיש לי הוא בעובי 3 ס"מ (יש לו כיסוי שנשלף לכביסה), גודל מטר על 2 מטר. מעוצב מאד יפה. אם אני לא טועה המשפחה שלך מהצפון ואת מצפה לביקור בארה"ב, נכון? אמנם החנות לא בצפון אבל אני ממליצה לך לברר איך אפשר לשלוח את זה "לבן ובת" WWW.LEBENVEBAT.CO.IL - יש צילומים בקטגוריה "שטיחונים" אם תרצי אשלח לך טלפונים במסר (אפשר למצוא גם באתר)

בכל חנות לתינוקות, גם בשילב, ניתן

להשיג מזרוני פעילות. מחירים החל מ-200 פלוס מינוס ומעלה, תלוי בגודל

לוליLuli

New member
לנו יש מזרון גדול מעולה מבייבי טבע

קיבלנו מתנה מעולה ,שימושי ומאיה מתה עליו בגודל של 2 מטר על 1.40 (זה הגדול שלהם ) פשוט נהדר הכיסוי גם נשלף לכביסה ,יש לולאות לתליית צעצועים עליו,ויש גומיות ענקיות לסגור אותו בנוחות לאחר הגלגול יש את המזרון בכל מיני גדלים יש בייבי טבע בת"א וחיפה יש להם אתר .

לי אישית קנו את זה בחנות בנווה צדק

אני לא זוכרת את השם שלה ומי שקנתה לי את זה אמרה לי שרק שם יש את זה אבל נווה צדק זה מקום קטן לא תהיה בעיה למצוא את החנות. בכל מקרה צירפתי קישור לאתר צרפתי שמראה איך המוצר נראה. ראיתי חיקויים זולים של זה בכל מיני חנויות לתינוקות אבל לא ניסתי אז אני יכולה רק להעיד על מה שיש לי שאני חושבת שהוא לא כ"כ זול בגלל זה שווה לקבל אותו כמתנה...

החנות נקראת "בבט". וזה אחלה של דבר

גם לנו יש. והאמבטיה עם זה היא תענוג אמיתי! עוד כמה מתנות מוצלחות מאוד אצלנו: מנשא לופי מנשא בייבי ביורן אוניברסיטה מזרן פעילות מובייל של טייני לאב

ligla

New member
רציתי לשאול לגבי הדפני "מגבת"

אני גרה בארה"ב ויש אותו בכל חנות וממש לא יקר, אבל זה ממש לא נראה לי בטיחותי. איך התינוק שוכב על זה ולא נופל לצדדים? כדאי לקנות את זה? תודה.

בטיחותי לגמרי!

התינוק מעט שוקע בתוך זה ובגלל שזה עשוי מבד מגבת הוא לעולם לא יחליק מזה. אבל כמובן שעדיין צריך להיות לידו רק לא צריך להחזיק אותו.

הדפני מגבת זה כיף אמיתי! מומלץ

זה ממש כיף ונעים (תחשבי על זה, כמה הרבה יותר כיף לשכב על מגבת רכה מאשר על פלסטיק קשיח..) אני קיבלתי זאת מתנה, וזו אחת המתנות המדהימות והשימושיות שיש. עולה 100 ש"ח בבט - נוה צדק.

תיתונת

New member
הכי שימושי אצלנו

עד כה: 1. שמיכת פעילות 2. קשת עם בובות תלויות לעריסה/ עגלה וכו' שאנחנו תקענו אותה על הספה בימי החורף הקרים כשהילדה לא הונחה על הרצפה. 3. פעמון מספוג בצורת פרצוף שהילדה מאוד אוהבת. וכמובן בגדים...

Kמיקמי

New member
אצלנו../images/Emo77.gif../images/Emo219.gif../images/Emo85.gif

האוניברסיטה מאד שימושית | מובייל למיטה+מובייל לעגלה שניהם של טייני לאב והוא מאד אוהב להסתכל ו"לדבר" איתם

למעלה