סקר קטן..

אלמה 3

New member
סקר קטן..

אז אחרי שבוע שהערוץ YES STARS עלה איזה תוכניות אתם חושבים שתעקבו אחריהן בקביעות?

אלמה 3

New member
עונה ראשונה..

הפלישה האנטומיה של גריי הישרדות טירוף בבית איך פגשתי את אמא החיים הפשוטים וזהו!

זאת אחת מהסדרות המבטיחות!!!

כאילו,מה אתה מעדיף? צער גידול בנות בערוץ הילדים?

N a o n

New member
אעקוב אחרי../images/Emo27.gif

נמלטים האנטומייה של גריי איך פגשתי את אמא ועל טבעי

קובי221

New member
../images/Emo6.gif, כבר עשיתי לי רשימה קטנה../images/Emo3.gif-

1. הופ ופיית' 2. פלישה 3. החיים הפשוטים 4. סמולוויל 5. על-טבעי 6. האנטומיה של גריי 7. הישרדות 8. נמלטים 9. מגרש ביתי ואם יהיה לי זמן <מה שאין מצב>, גם טירוף בבית.

DeadlyPeretZ

New member
למעשה אני אעקוב רק אחרי :

הסדרות האלו : * איך פגשתי את אמכם * הקרב על הבית * האנטומיה של גריי ואולי המשיך לראות את : הופ ופיית' *קומדיה סבירה,אך לא יותר מזה... מגרש ביתי *הסידרה הפכה להיות שטותית במהלך העונה השנייה,אך ניתן לה צ'אנס. את שאר הסדרות הטובות אני כבר ראיתי וממשיך לראות לפי הזמנים שבחו"ל ככה שאין טעם לחזור אחריהם פעם בשבוע. רשימת הסדרות שראיתי/רואה (ונמצאות בYES STAR) : הפלישה נמלטים/הימלטות/הבריחה מהכלא על-טבעי סמולוייל

Aviad1987

New member
אגב, לפריזן ברייק בארץ קוראים

נמלטים, נקודה. לא צריך את כל הרשימה אחר כך

dirty fairy

New member
אולי מישהו יסביר לי מה זה

האנטומיה של גריי? כולם אומרים שהתוכנית טובה ובסקר פה רובכם כתבתם שתמשיכו לראותת..אז אולי תסבירו לי קצת?

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אני אצפה בקביעות ב: סמולוויל האו.סי על טבעי טירוף בבית גברתי הנשיא סקראבס האנטומיה של גריי

Aviad1987

New member
שלי:

החיים הפשוטים סמולוויל על טבעי סקראבס האנטומיה של גריי גברתי הנשיא (אבל עוד לא קבעתי סופית) הישרדות פלישה מגרש ביתי דה או סי איך פגשתי את אמא

psychojr

New member
שלי

פלישה הישרדות החיים הפשוטים האנטומיה של גריי גבירתי הנשיא (לא בטוח) נמלטים סמולוויל

expressionsm

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo135.gif../images/Emo211.gif

אז הנה רשימת המכולת שלי: או סי טירוף בבית סקראבס על טבעי
פלישה גברתי הנשיא נמלטים

user888

New member
עונה../images/Emo3.gif

הכל חוץ ממלכות הנקיון,חילופי נשים,יורדים בגדול,סופרנני והשידורים החוזרים של כל אלה שכבר היו ביס וויקנד...

רועי123456

New member
אני אעקוב אחרי

פלישה החיים הפשוטים סמולוויל על טבעי האנטומיה של גריי הישרדות נמלטים טירוף בבית אפאא[איך פגשתי את אמא] או סי מגרש ביתי [ולפעמים שמשעמם לי אני רואה גם את תוכניות הלייף סטייל[סופרנני,חילופי נשים,יורדים בגדול וכו']

למעלה