סקר קטן.

iknow

New member
ביבי הוא דמות שנואה בקרב הציבור

אני, אגב, לא מבין למה, אני שילמתי 120 שקלים פחות מס הכנסה בינואר לעומת דצמבר בגלל ירידת שיעור המס השולי. אני עשיר בזכותו!

Continuum

New member
חחחחח ברור

אני גם לא מבין איך לא חשבנו על זה קודם!! להילחם בעוני!!! לא יאומן כמה שהבן אדם הזה מבריק. לפי דעתי צריך גם ללכת באותו קו - ולעשות שלום עם הערבים! ואם באמת נרצה להתפרע - אפשר לחסל גם את האנטישמיות!

Dudidud

New member
איזה בולשיט.

שרון וכמה יועצים שטפו לך את השכל. אם לא, הוכח את דבריך.

the mnm factor

New member
../images/Emo6.gif

אני לא יודע מה שטף לי את השכל... אני יודע שאני חופף את הראש כל יום. ואני לא צריך להוכיח כלום- זו דעתי. איך בכלל אפשר להוכיח שמישהו נמצא בפאניקה? דביל.

iknow

New member
אני שונא את ההתייחסות הסלחנית הזאת

כלפי "דעות" של אנשים אחרים. משום מה, "דעה" לא צריך להוכיח ולא צריך להסביר. כוסאמוק, יש לך דעה בלי נימוק? אז כנראה שזאת לא הדעה שלך ואתה כנראה סתם עוד כבש במונרכיה של ונדטה.

the mnm factor

New member
"התייחסות סלחנית כלפי דעות של אנשים

אחרים". באיזה משטר אתה חי? אתה רוצה להפעיל מולי סנקציות כי אני לא מוכן להסביר למה לדעתי ביבי בפאניקה? לא בא לי להסביר את עמדותיי... מה תעשה לי? אני יודע שלי יש אידיאולוגיה מובנית יותר מל90% מהמדינה... אף אחד לא שולט בי או "שוטף לי את המח". אני חושב שביבי בפאניקה לפי ההתנהלות שלו וצורת ההתבטאות שלו- וזה הכל. לא רוצה לפרט יותר מזה וזו זכותי. אני גם לא חושב שזו כזו שאלה ברומו של עולם שאני צריך להתייחס אליה בהרחבה.

iknow

New member
האמירה שלי הייתה כללית

והיא באה כנגד אמירות כמו "זו דעתי ומותר לי לחשוב כך בלי שום נימוק או הצדקה". מן הסתם אני לא מציע חקיקה כנגד דעות ללא נימוק או הצדקה. אני מציע הוקעה חברתית. סך הכל, אנשים שחושבים שדעה יכולה להתקיים בלי נימוק הם טיפשים, לרוב (אני לא מתייחס למצב של "אין לי כוח לנמק כרגע", אלא למצב של "אני לא יודע איך לנמק, אבל אני נשאר בדעתי").

facilitate

New member
../images/Emo199.gif

1. לא ממש . 2. לא בעקבות הצהרה זו, אבל בכלליות כן.

אתה יודע,

עצם העובדה שתחמת את כל המספרים ללא תכונה מעניינת לקבוצה אחת כבר מייחד אותם, אני לא חושב שיש צורך להמשיך הלאה למספר הקטן ביותר שאין לו תכונה מעניינת וכו'.

gil levi

New member
למה זה מייחד אותם?

כל תכונה (מתחלקים ב2, שווים ל7, בעלי תכונה לא מעניינת) מגדירה קבוצה (זו אפילו אקסיומה עד כמה שאני זוכר...). נו טוב, כל אחד ומה שמעניין אותו

Continuum

New member
אולי כשאומרים "מעניינת"

מתכוונים "ייחודית".. ואז זה הוכחה.

gil levi

New member
למספר יש תכונה ייחודית

אם רק לו יש את התכונה? הכוונה ב"מעניינת" היא שהוא מספר מושלם, או שסכום מחלקיו שווה למספר ספרותיו או משהו כזה.

Continuum

New member
בקשר לייחודית - כן.

בקשר ל"מעניינת" - זה צריך להיות יותר מוגדר בשביל להוכיח את זה..

Continuum

New member
אע"פ

שזה קצת אנאלי מצידי להגיד את זה. בסך הכול, אחלה חתימה.

Continuum

New member
האמת

זה היה קצת אנאלי מצידי להגיד שזה קצת אנאלי מצידי להגיד את זה. אז שכח מזה. בעצם לא. בעצם כן. בעצם לא. בעצם כן.

למעלה