סקר קטן...

hagith1

New member
סקר קטן...

אם היום הייתם צריכים לנסוע לארגנטינה למשך חודש ימים בלבד. באיזה מקומות הייתם רוצים לבקר, על איזה מקומות שכבר ביקרתם בהם לא הייתם מוותרים שוב.. וכן, תחשבו שאפשר לעשות הכל בטיסות ולא ברכב, מפאת הזמן המועט.

rosedal

New member
אני לא הייתי מוותר על

בואנוס טיגרה החופים במאר דל פלאטה ומנדוסה

רק חודש?

טוב: בואנוס איירס קודם כל Tafi del valle טוקומאן חוחוי סלטה מנדוסה סן מרטין דה לוס אנדס איגואסו זהו? נגמר הזמן? חבל, דווקא היו לי עוד כמה

hagith1

New member
גם ככה חודש זה הרבה למי צריך לקחת

חופש מהעבודה..(זה לא שאני כבר נוסעת..) אבל בכל זאת: אני לא הייתי מוותרת על: בואנוס איירס אושואיה קלפאטה ואיזור הקרחונים איגואסו והייתי רוצה להכיר קצת את הצפון זה אמנם קצר מדי, אבל אשליות לא עולות כסף, אז זה כיף לחלום..

Joy107

New member
רק חודש.....?

קשה... לחזור כמובן שהייתי חוזרת למפלים כי הם פשוט הקסימו אותי! ולבקר כמובן הייתי רוצה בדרום כי בפעם קודמת חוץ מכמה ימים במאר דה פלטה, רק הצפנו מבואנוס איירס אז כמובן שהפעם ארצה לצד השני...

אמא שלי בדיוק היום טסה לחודש

לארגנטינה
מממ הייתי מבקרת בבואנוס-איירס, מנדוסה,קורדובה, ברילוצ'ה,אושואיה,מר דל פלטה, סן מרטין דה לוס אנדס..

fushit

New member
הלוואי!!

הייתי נוסעת לברילוצ'ה, לפריטו מורנו, קטרטאס יאגואסו ומיסיונס (אל דוראדו), קוריינטס, בואנוס אירס (כל המקומות המיוחדים בעיר), מאר דל פלטה, חוחוי, לחרוש את הגבול עם צ'ילה ועוד.....!

skooby

New member
היתי רוצה לראות רק מקום אחד

הכלללללללללללללללללללללללל!!!!!

la nenita

New member
חודש? זה הכל?!

הייתי חוזרת לטייל ב...la cataratas ,buenos aires, mendoza, bariloche, el bolson, arequito הייתי רוצה לבקר ב... , tafi del valle ,mar del plata, salta y jujuy bueno, לצערי זה לא יקרה בקרוב....

אלון 58

New member
חודש בשבילי זה פרק-זמן לא רע...,

אם זה יתאפשר גם כספית,קודם-כל אולי ארצה לעשות זאת עם בתי,סיון(כמעט בת 9,נחשוב על משהו כזה בגיל 12,בת-מצוה). 1.בואנוס-אירס כהתחלה וסיום; 2.סיור מחודש עבורי בפארק מפלי-האיגואסו,כולל מעבר לצד הברזילאי,כדי להטיס את סיון במסוק מעל המפלים; 3.שילוב דרומי בין קלאפטה+האגמים והקרחונים,ואוסואיה(ארץ-האש); 4.בארילוצ'ה; 5.פנינסולה ואלדז; 6.מאר-דל-פלאטה. יש עוד הצעות ורעיונות למומחים?אשמח לשמוע מה עוד יכול לעניין גם ילדה.יש בארגנטינה גני-חיות ופארקי-שעשועים?

fushit

New member
יש ויש...!

אפשר לשוט בטיגרה ולהגיע ללונה פארק, אפשר לעשות סקי מים בטיגרה (כדאינרק בקיץ), אפשר להסתובב ביום ראשון אחד ברקולטה, סאן טלמו, פארקה סנטנריו ועוד כי בימי ראשון ירידים ועוד דברים נחמדים! ואם היא אוהבת טלנובלות, אז לקחת אותה לאיזשהוא אולפן של צילומים.... מעבר לאלה יש עוד המון אטרקציות ומקומות בילוי!

אלון 58

New member
המקומות שציינת לגבי בואנוס-אירס...

כבר סיירתי כך,וזה באמת "נפל" לקבוצתנו ביום ראשון,ראינו גם את הירידים ומופעי הרחוב לפני חודש וחצי,אבל ילקח בחשבון אם תכניתי העתידית תצא לפועל,

למעלה