סקר קטן

Sole Survivor

New member
סקר קטן

עבור עבודה בפרסום על קמפיין מילקי גיל: ראיתי את הפירסומת ברחוב? אהבתי אותה? ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? אהבתי אותה? אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת תודה רבה, רבה עונים!

dirty fairy

New member
עונה

עבור עבודה בפרסום על קמפיין מילקי גיל: 15 ראיתי את הפירסומת ברחוב? מה זאת אומרת ברחוב? ראיתי תפרסומת הרגילה נו אהבתי אותה? כן למה לא ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? טלוויזיה אהבתי אותה? כן אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות תודה רבה, רבה עונים! anytime

Come Alive

New member
יאללה בכיף ../images/Emo9.gif

גיל: בעוד יומיים 16. ראיתי את הפרסומת ברחוב? כע. אהבתי אותה? חוץ מהפה העקום ברמות שלה, כן. ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? כע. בטלוויזיה. אהבתי אותה? היא נחמדה. קצת מבהילה, אבל נחמדה. אני קונה מילקי לעיתים רחוקות.

../images/Emo113.gifעונה../images/Emo9.gif

גיל: עוד מעט 12 ראיתי את הפירסומת ברחוב? לא.. אהבתי אותה? -- ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? ראיתי את הפירסומת בטלוויזיה. אהבתי אותה? אממ היא בסדר אבל לא הכי אהבתי.. אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם
4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת מקווה שעזרתי
ענבל.

O r c h i d

New member
בוּ

גיל: 10.5 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כע אהבתי אותה? פסדר ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? בטלויזיה אהבתי אותה? גם פסדר אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

...

גיל 15, ראיתי את הפרסומת ברחוב, אהבתי אותה, ראיתי את סרטון הפרסומת בטלוויזיה, אהבתי אותה. אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות
2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפרסומת

mikaaaaaa

New member
אללה,בהצלחה עם העבודה!

גיל: 15.5 ראיתי את הפירסומת ברחוב? לאפ. אהבתי אותה? לא ראיתי. ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? בטלוויזיה. אהבתי אותה? כןן חמודדד אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם
4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

^_^

עבור עבודה בפרסום על קמפיין מילקי גיל: 17.5 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן אהבתי אותה? הפירסומת ברחוב נראית בסדר אבל לא יותר מבסדר למי שלא ראה את הפרסומת גם בטלויזיה. אנשים פשוט לא יבנינו מה הקטע של האישה שאוכלת מילקי והטירה ברקע. הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? ראיתי בשנייהם. אהבתי אותה? נחמד. ונחמד עוד יותר במיוחד בתקופה יבשה שכזו שיש מחסור בפרסומות יפות בטלויזיה. אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 3} אף פעם.

CrazyYoYo

New member
תשובות [../images/Emo50.gif]

גיל: 14 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן אהבתי אותה? כן ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? טלוויזיה אהבתי אותה? כן, היא מיוחדת ומצחיקה. אהבתי אותה :) אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות
3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

מילקי

גיל:16 ראיתי את הפירסומת ברחוב? לא אהבתי אותה? לא ראיתי אבל הפרסומת בT.V לא משהו ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? T.V אהבתי אותה? לא אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות----קונים 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונה../images/Emo9.gif

גיל: 11 וחצי ראיתי את הפירסומת ברחוב? יאפ אהבתי אותה? כן...נחמדה.. ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? כן אהבתי אותה? כן
אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות
3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

essit

New member
אני.....

גיל:14 ראיתי את הפירסומת ברחוב?כן אהבתי אותה?כן ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה אהבתי אותה?כן אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת)
3)אף פעם

ברררר

New member
מממ

גיל:17 ראיתי את הפירסומת ברחוב?כן אהבתי אותה?כן ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע?כן אהבתי אותה?לא אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות
2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

My self and i

New member
אללה ../images/Emo13.gif

גיל: 12 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כה אהבתי אותה? כה מגניבה רצח
ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? בטלויזיה אהבתי אותה? כה אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

מ א מ י2

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעונה ../images/Emo13.gif

גיל:11 ראיתי את הפירסומת ברחוב?כן אהבתי אותה?חחח..כעע מצחיקהההה ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע?בטלויזיה אהבתי אותה?כעעע אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובותסדגש|-
2)לעיתים רחוקות-
3)אף פעם-
4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת-

KillER SmiLEY

New member
עונה

גיל: 13 וחצי ראיתי את הפירסומת ברחוב? לא אהבתי אותה? ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? ראיתי בטלויזיה אהבתי אותה? לא. אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות
3)אף פעם (פעם אכלתי עכשיו כבר לא) 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת תודה רבה, רבה עונים! תודה גם לך

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo3.gif

גיל: 12 וחצי ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן אהבתי אותה? אממ כן ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? כן בטלוויזיה אהבתי אותה? כן אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות-
2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

עונה../images/Emo98.gif

עבור עבודה בפרסום על קמפיין מילקי גיל:עוד מעט 12 ראיתי את הפירסומת ברחוב?כן.. אהבתי אותה?יאפ
ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע?בטלויזיה אהבתי אותה?כן! אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות
2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת תודה רבה, רבה עונים!

למעלה