סקר קטן....

Shlomi Alex

New member
סקר קטן....

היי מעניין אותי לדעת... מהתרשמות כללית במשך השנה החולפת הסקתי שממוצע הגילאים פה בפורום עומד על 17... האם ישנם פה חברים שיצא להם ליהיות בהופעה של אלאניס בישראל ביולי 2000 ? ודבר נוסף... האם עלה פה אי פעם הרעיון לצור קשר עם חברת הפקות ישראלית או נציגות ישירה של אלאניס לשם הבאתה להופעה נוספת בישראל ? הרי אלאניס השתנתה מן הקצה אל הקצה מאז הופעתה האחרונה בישראל, כמובן לטובה, היא נורא התבגרה. הן במראה והן במוסיקה. נורא מעניין אותי ליהיות שוב בהופעה שלה. אני משער שכעת הופעה שלה היא הרבה יותר רגועה ואינטימית (גם אם היא מול קהל גדול). חוויה אחרת ומיוחדת. אני אישית מאזין לאלאניס מגיל 14 (10 שנים) והיום יותר מאי פעם אני מרגיש שגדלנו והתבגרנו במקביל... מעניין אותי איך תרגיש הופעה כזו... תגובות יתקבלו בברכה...

AlanisJunkie

New member
אהלן, וברוך הבא:)

אני יכול בכייף להגיד לך שרוב האנשים פה בפורום גדלו על ועם אלאניס. הדוגמא הכי בולטת היא שני האדומים שלנו פה, אמיל ודן, שהיו ילדודס כשהתחילו להאזין לה. היית צריך לראות את אמיל באחד ממפגשי הפורום
היום כמובן רובנו בוגרים אבל תמיד באים מעריצים חדשים, וטווח הגילאים נע בין 13-14 ל25 לפי דעתי. לגבי השינוי של אלאניס, זה נושא שלא נס לחו:) כל פעם זה עולה, הרוב לא ממש מתים על השינוי שחל בה ובכל זאת זוכרים לה חסד נעורים:)

A l a n i s

New member
אמ

אני התחלתי עם אלאניס בגיל 10- 10 וחצי
והיום אני בת 12 וקצת
אה.. וברוך הבא!!
^^

Jagged chaos

New member
תגובה שתתקבל בברכה ../images/Emo3.gif

אני הייתי בהופעה של אלאניס..
הרבה בגלל שאפתנות של ילד בן 12 שמרגיש שאם הוא יראה "במציאות" את האליל שלו הוא יגשים את ייעודו
בגיל 8 ממש אהבתי את ironic
.. ironic שוחרר וצעד בארץ ובאירופה כמה חודשים אחרי ארה"ב (זאת אומרת, ironic צעד למעשה בקיץ 1996).. ככה שהשיר הזה מזכיר לי הרבה ילדות\תמימות\קיץ\קיטנה..
3 שנים אחרי זה שיצא thank u התענייתי בו ושאמרו לי במקרה שזו אותה זמרת (וארבעת הבנות באוטו בעצם זו אחת
..) התעניינתי וקניתי את Supposed.. שעד גיל 14 לא התחברתי אליו..אלה רק ל-jagged. בגיל 10 הייתי תמיד משאיר לי איזה 5 דקות בסוף אצל המורה פרטי ומבקש ממני שיתרגם לי את השירים שלה..(ולא, אל תחשבו "מה הוא מטומטם?..מורה פרטי באנגלית בגיל 10..?".. זה היה באמת ממניעים של רצון להתקדם בחומר..)
לפני שנה ככה כתבנו לאלאניס מכתב באנגלית.. לא שאני מאמין שהוא הגיע עליה.. אבל הניסיון היה קיים
וגמאני ממתוסכלי ה"התבגרות" של אלאניס...

A l a n i s

New member
חח ../images/Emo3.gif

אפילו שגם אני הייתי דיי קטנה שהתחלתי עם אלאניס.. גיל 8!!
מי שומע את אלאניס בגיל 8?
בגיל 8 אהבתי את בריטני והספייס גירל (באתי ממשפחה עם טעם דפוק במוזיקה
) אממ.. איך היה בהופעה שלה?

אהלן!

אני בן 24 והתחלתי לשמוע את אלאניס גם לפני 10 שנים בערך. וכבר יצא לי לדבר פעמים רבות על ההופעה שלה שהייתי בה, שהייתה אחד הרגעים המרגשים בחיי, אז לא אלאה אתכם שוב.
נראה לי שממוצע הגילאים בפורום הוא סביר בהחלט לא? יש דוגמיות מכל הגילאים!

Rוית

New member
שלום שלום, ברוך הבא לפורום!

טווח הגילאים בפורום באמת משתנה, נוטה להיות בעיקר בין ה14 ל17 שזה אכן מפתיע אותי כל פעם מחדש אבל עם זאת לכל אחד ואחד פה יש דעה מוצקה ועיניינית לגבי כל נושא שעולה ודווקא כל הריבוי דעות הזה הוא מעשיר ביותר לדעתי
בקשר להבאת אלאניס לארץ - נראה לי שרובנו כבר מיואשים מלראות את זה קורה
אבל פה ושם שצצה ההזדמנות נראה לי שאנחנו מנסים לנצל אותה..

Woodstock99

New member
אני גם עם אלאניס מההתחלה!

10 שנים, שאומר שהתחלתי להקשיב לה בגיל 13, שאם אני חושבת על זה עכשיו, זה נורא מוזר! וכמובן שהייתי בהופעה שלה בארץ, והיה מדהים!!! אני חיה באשליות שאחרי שהיא תוציא את הדיסק הבא, היא תבוא לפה שוב, כי היא ראתה כמה אוהבים אותה פה, אם שופטים לפי ההצלחה של קרייזי...

Shlomi Alex

New member
המון תודה...

על קבלת הפנים החמה וההתייחסות... ולדעתי... עם קצת אמביציה... אפשר להביא את אלאניס להופעה בשנית... המשך יומנעים...

Rוית

New member
בכיף, אם יש לך רעיונות

אתה מוזמן להתחיל לגלגל את הכדור, אני בטוחה שהוא ימשיך להתגלגל פה בפורום לפי הצורך

למעלה