סקר קטן

Kabuk

New member
סקר קטן

לפני כמה ימים שמעתי בגלגל"צ בתוכנית הבחירות (פרסומת סמויה) שהם עושים תחרו בין פוג´יז בתור להקה לבין פוג´יז בתור אינדבידואלים אז מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים מה יותר טוב הפוג´יז ביחד או לחוד? ומי לדעתכם הכי מוכשר מבין השלושה? לדתי וויקלף הוא הכי מוכשר שם ועושה מוזיקה ממש איכותית לא שאני מוריד מהכבוד של המוזיקה של לוריין ופארז

BIGO-G

New member
ברור שבתור להקה!

ואם אחד אחד לוריין היל לוקחת בהליכה היא פשוט מצויינת!

DJ$upreme

New member
ברור שלוריין לבד!!

החומרים של לוריין כשהם לא מתערבבים בשטויות של וויקלף הרבה יותר בוגרים, מוזיקליים ואמיתיים. ללוריין יש בדם גוספל, ולוויקלף - רגאיי. זה מסביר את כל ההבדל לדעתי.

goldi san

New member
צודק צודק- לי אישית סבושים שמנים

דרכו על המיסאג´וקיישן וקנו במקום איזה ריטה או משו, אבל היא אנקיייית, ווייקלף גם טוב נורא וכולם ביחד זה חגיגה!!!1

G פורס

New member
החצי האחד שלי מסכים עם ביגו

החצי השני שלי נוטה לכיוונו של וויקלף. למי שלא הבין... : בתור להקה הם יותר טובים, אם בודקים אחד אחד, אני מצביע לטובת וויקלף. G-Force.

MC JaNaNa

New member
בתור הרכב כמובן ../images/Emo80.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

הם היו הרכב חלומי היה להם דיסק אחרון משובח ופשוט היפ-הופ מעולה... גם לחוד הם טובים וויקליף מצויין ולוריהן היל חוץ מזה שהיא גזענית יש לה שירים קליטים וטובים וגם פראס ששחכתם אותו גם ראפר טוב למרות שהו יבש לאללה והאלבום שלו היה די ירוד אבל בתור הרכב כל אחד השלים את החלק החסר בפאזל של השני וביחד הם נתנו שירים פשוט מדהימים אני תמיד האמנתי שהם יחזרו בקאמבק אבל הם לא עשו את זה ואני כבר לא מאמין שהם יחזרו וחבל הם פשוט היו הרכב מדהים PEACE&COW ג´אננה

k0dman

New member
תגובה

נו דאווט - הפוג´יס ביחד (היו) הרבה יותר טובים, כל אחד לחוד - הדיסק של פראס שקניתי איך שיצא - דיסק חביב - לא רע בכלל.. וויקלף הראשון היה דיי טוב - את האחרון לא התאמצתי אפילו לשמוע. לורין היל ענקית - אין עליה, ככה שאני יגיד שלורין היל לבד הכי טובה.

kodgirl

New member
כלום לא ברור פה

מצד אחד הם בתור להה אחלה אבל בנפרד נהנתי רק מהחומר של לוריין... עד היום אחד הקליפים הטובים ביותר לפי דעתי זה הקליפ של everything is everything .

slim girl

New member
בתור להקה כמובן.... ואני די נקרעת

בין לורין היל לוויקלף. שניהם אמנים מדהימים לדעתי, ואני אוהבת את שניהם....

**yoav**

New member
לדעתי לחוד...

מכמה סיבות לא אהבתי את the score כל כך, פשוט לא דיבר אליי האלבום האחרון של וויקליף the ecleftic הוא אחד מהדיסקים הגדולים של השנה האחרונה לדעתי.. ולמרות שלא שמעתי הרבה דברים של לוריין היל הבנתי שהיא גם גדולה... בקשר לפראז - אני לא אוהב אותו כל כך... PEACE יואב

*-*SUNSHINE*-*

New member
לורין לבד!!!!! דפנטלי!!! ../images/Emo8.gif

הפוג´יז היו ענקייייייים ביחד, ממש מעולים, ואפילו אני הצבעתי באותו הסקר לבחירה של שלושתם ביחד...ואם כבר לחוד....לורין לורין ושוב פעם לורין!!!!! היא מ ד ה י מ ה!!! היא ענקית ומוכשרת בטירוף!!! -שני-

NuckBunnies

New member
המממ... אני מעדיף את לוריין היל

לבד מאשר בלהקה. The Score היה אחלה אלבום, אבל האלבום של לוריין היל מדהים כל כך... אין אין עליה. וויקליף נחמד בפוג´יז, אבל אני פשוט לא אוהב אותו לבד. כלומר, הוא לא רע, אבל הוא גם לא מי יודע טוב. פראס... פראס זה פראס. הצלע הנשכחת.

Aspasheshet

New member
לדעתי

שאלה קשה אם הם יותר טובים כלהקה או לחוד. הם היו ענקיים בתור להקה והם ענקיים לבד (חוץ מפראז לדעתי). אבל הכי טובה בניהם לדעתי היא לוריין היל ,הדיסק שלה "The miseducation" הוא דיסק חזק ועמוק. אכן שאלה קשה העלת...

noodle

New member
אני נגד לורין ../images/Emo31.gif

מאז ששמעתי שהיא לא נתנה קרדיטים לשני אנשים שהלחינו לה והפיקו לה את האלבום האחרון, לקחה הכל לעצמה והתחמקה ממשפט ע"י כך ששילמה להם הרבה. אמנם מוכשרת, הן השירה והן בריימינג, מי כמוני טחנה את האלבום שלה הלוך ושוב... אבל זה לא לעיניין. בנוגע לוויקליף- אני יודעת שיש כאלה שממש שונאים אותו, אני לא מבינה איך. פשוט עושה שמח בלב, מוזיקה טובה שמושפעת מרגאיי, סול, פאנק, רוק ואלקטרוני. האלבום הראשון והשני -למרות הבעייתיות בשניהם- מומלצים מאוד. ואם לבחור בין הפוג´יז כלהקה או כבודדים- כלהקה הם עשו יותר פשרות וייצרו יותר "להיטים" ושירים שהיו מעולים אחד אחד. כבודדים כל אחד/ת הלך עם הכיוון שלו, שזה גם ראוי להערכה.

Curly

New member
לחוד לחוד לוחד לחוד לחוד

דבר ראשון הם פשוט הרבה יותר טובים לחוד אם לא אמרתי. וכן וייטקליפ למרות שלורן היא המלכה אין מה להגיד!! טל

למעלה