סקר קטן

Fenris

New member
סקר קטן

אני יודע שכבר שאלו את זה פה בצורה זו או אחרת, אבל הדגש תמיד היה על הגברים. אז אני רוצה תשובות הפעם דווקא מנשים - אבל גם הגברים מוזמנים להביע דעה, כמובן. ובכן - מין אוראלי! (מציצות, Felatio, מין אוראלי, Cunnilingus, צלילה, Blow Job, עינוג לשוני וכו' וכו' וכו'...) 1. למה אתן\ם יורדות\ים? אני מתכוון, אילו שיקולים ישפיעו עליכן\ם לחיוב - ריח, צורה, שיערות, מצב הרוח, תוצאות המשחק בטלויזיה.... כל דבר שעולה לכן\ם בראש. 2. למה אתן\ם לא יורדות\ים? אותו דבר, רק הפוך... 3. האם יש לך הערות אישיות בנושא? ותשובותיי שלי יגיעו מיד...

Fenris

New member
תשובות

1. אני יורד כי אני מאמין שזו אחת החוויות היותר נעימות שאישה יכולה לחוות, וכמה שיותר יותר טוב. לא משנה לי הצורה החיצונית, הריח, הגילוח - מעניין אותי רק לדעת אם היא נהנית מזה או לא. 2. בהמשך לאמור לעיל, הסיבה היחידה שבגללה אני לא ארד לאישה שאיתי היא אם היא תבקש. וגם אז אני אנסה לשכנע אותה קודם (אני באמת מאמין שזה תענוג שחבל לוותר עליו). 3. הערה - עניין הריח כמעט תמיד עולה כשמדובר בנושא הירידה. אני חייב לציין ש-
א. אני לא מייחס לנושא חשיבות - מבחינתי, אין לאישה ריח שימנע ממני לענג אותה בצורה זו.
ב. אני אף-פעם לא שמעתי הערות על הריח שיש לגברים... ואני יודע שיש... אז זה מאוד מסקרן אותי לדעת מה אתן אומרות על זה?

03lior

New member
אני גבר

והתשובות 1 ו 3 נכונות מה שחסר שם זה גם האופצי החשובה אני למשל נהנה לראות את זוגתי נהנת זא אני יורד לה כי אני אוהב את זה ומלקק לה כל חור בגוף כי אני נהנה מזה ומעשה אותה כי אני נהנה מזה וקונה לה צעצועים כי אני נהנה לראות אותה מאוננת ונהנת ואתם אתן לא נהנות מזה? לא היית רוצה לראות את בן זוגכם מאונן? לא מענין אשה לזין גבר בתחת? ולהרגיד כמו גבר? אהההה? אני כן

א פרח

New member
אז ככה

1. אני יורדת כי אני נהנית מזה ונהנית לראות את הנהתו של בן זוגי. אוהבת את הטעם, את הקולות שהוא משמיע, להרגיש אותו מתקשה וגדל הידיעה כי אני מענגת אותו. 2. לא ארד רק למישהו שיתנגד לזה (עוד לא ניתקלתי באחד כזה) לא מפריע לי צורהת שיערות או ריח מנסיוני אם כבר יש ריח זהו ריח זיעה גברית והוא מעורר ולא דוחה.

עונה

1 - למה אתה יורד - אוהב את זה, אוהב לראות את האישה שאיתי מתענגת. מה ישפיע לחיוב - שיער - צריך שיהיה קצת, אלא אם כן זה גילוח של אותו היום על מנת שלא יהיה מחוספס. ריח וטעם - יאמייייייייייי חולה חולה חולה על הריח והטעם של האיבר הנשי. זה אחד הדברים הכי טעימים שיש. 2 - למה אני לא ארד - בת זוג שלא אוהבת את זה, בת זוג שלא תהיה הגיינית מספיק. 3 - הערות - מחפש את זו שלא תהיה לה בעיה שארד לה ממושכות. השיא שלי היה על כמעט שעה
אוחחחחחחחחח זה היה נהדרררררררררררררררר

תגובה

1) כדי לענג את הבן זוג שלי..וגם כי זה מהנה לא פחות בשבילי... עוד לא יצא לי להתקל במצב של צורה של איבר, או שיער נגיד -גרמו לי לא לרדת למישהו...תאכלס הכל פחות או יותר אותו דבר 2) אני יורדת !
ואוהבת את זה 3) אני אישית ממש אוהבת את זה ועושה את זה בכיף..כי לראות את מי שאני איתו נהנה ומתענג ממשהו שאני עושה לו!

benzba

New member
■ יורד כי זה מחרמן אותי.

ואם היא גם נהנית, סחטיקה, בכייף. אבל שוב, בלי ריחות לא נעימים. כמו כן אוהב לרדת כדי לראות מקרוב את הנפשות הפועלות, לבדוק את סימטריות השפתיים. את פריחת הדגדגן, (לא ביקורת איכות, אלא ביקור נימוסין). לפעמים מתחשק לי להכניס (נזהר לומר לדחוף) את כל הראש פנימה, תמיד סיקרן אותי לראות מה יש מעבר לגדר.

benzba

New member
■ אני מוכן להסביר מהיכן הסלידה.

לפני 4 שנים בערב פסח, כשעוד הייתי נשוי, היינו אמורים אני ואישתי להתארח אצל הוריה לליל הסדר. הייתי כבר מוכן לצאת, והיא כרגיל עם כל המריחות והאיפורים ביעסה אותי, אמרתי לה שבינתיים עד שתתכונן אקפוץ לקנות פרחים, ואחזור בצ'יק. בלי להמתין לאישור התחלתי לנסוע, ובצומת השניה ראיתי בחורה כבת 20 עם שקית ביד ומבט מוזר בעיניים, מנסה לעצור טרמפ. השכל שלי אמר "תמשיך לנסוע,אין זמן". אבל הזין שלי בלי הרבה דיבורים לחץ על דוושת הבלמים. היא נכנסה למכונית ואחרי שהחלפנו כמה מילים הבנתי שיש לי עסק עם מזדיינת. נסעתי לאיזור שמאחורי איצטדיון יד אליהו, למקום חשוך, עברנו למושב האחורי והתפשטנו, איך שהיא הורידה את המכנס והתחתון שלה, חטפתי מכת ריח באף, כמעט הקאתי. זה היה ריח חריף של כוס, מהול בריח זרע של כמה אדונים שכבר זיינו אותה לפני. בינתיים אני יודע שהאישה ממתינה בבית, ויש לי במכונית בחורה עירומה. שמתי קונדום, סובבתי אותה בתקווה שהריח יבלם על ידי הריפוד, פתחתי חלון והוצאתי את הראש החוצה כדי לשאוף מעט אוויר צח תוך כדי זיון. לא יודע כבר לאן דחפתי, לכוס לתחת, גמרתי והתקשרתי לחבר שגר לא רחוק ביקשתי שיבוא, כי יש לי בשבילו מתנת חג. אמרתי לה שהוא ידאג לה בהמשך. וטסתי חזרה הביתה. למחרת שאלתי את החבר, איך היה? הוא אמר שהיה גדול, והוא אפילו ירד לה כחצי שעה בלי להפסיק. כששאלתי אותו אם הוא לא הריח משהו מוזר, הוא ענה, לא ממש לא, הייתי מצונן. מוסר השכל מכל הסיפור הזה: לפני שאתה יורד, עדיף שתזליף כמה טיפות לאף, ועוד כמה טיפות לעיניים.

../images/Emo2.gif

אחת ההנאות הגדולות. הרי כולנו נולדנו עם יכולת אורלית טבעית. כתינוקות אנחנו חוקרים ולומדים את העולם, דרך הפה והלשון. אני נהנת לענג את בן זוגי בדרך זו, נהנת לראות ולהרגיש אותו מגיע לשיאים. נהנת לטעום ולהריח אותו. לא לרדת??????אל תעשה לי את זה!

המממ...

1. למה לא בעצם? הוא נהנה, אני נהנית שהוא נהנה..ולהיפך. תלויה בסיטואציה ומצב הרוח. 2. למה לא ארד? ריח..לא קרה לי עדיין..ומקווה גם שלא אתקל בריחות משונים. 3. לא עם כל אחד אסכים לאוראלי..יש רק את הספיישלים ולא משנה מה.

LeeNir

New member
תשובות ...

יורד כי אני אוהב את זה .... אבל יותר עושה את זה בשביל אותה אחת ... בשביל ההנאה שלה ...! אמממ הדבר היחיד שמתריע אותי מלרדת זה שיער אבל ממש הרבה ... ! אני אוהב לרדת לכוס חלק ... או לכוס שמסודר בצדדים איפה שהפתיים החיצוניות - במפשעה ... וכל מה שלמעלה רצוי לקצץ ... כל השאר לבחירה שלה ... אבל נורא קשה לי לרדת למישהי שלא מסדרת בצדדים !

למעלה