סקר קטן

עדיין ההבדל בין השתיים מאוד גדול...

ואני מקווה שפותחת השירשור תענה לי...

Janem

New member
יש...

יש גם מזרחים שמתנהגים כמו רוסים. יש רוסים שמתנהגים כמו מזרחים. יש מזרחים שמתנהגים כמו מזרחים. יש אשכנזים שמתנהגים כמו מזרחים. יש רוסים שמתנהגים כמו אשכנזים. אין כבר פרות קדושות, צאו מזה...

Janem

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח... אין כמו אדגר... דווידס... סטאגא דיז'''!!!!!!!!!! דישששש

E K O

New member
ציטוט

"יש מזרחים שמתנהגים כמו מזרחים" וואלה רוני

Ivan Ivanov

New member
אלי תצא מהסרט שאתה חיי בו.

היום בחברה הישראלית ההבדלים האלה כבר לא כל כך בולטים. קודם כל בגלל העובדה שהרבה מאוד ישראלים שהם בגיל שלנו פחות או יותר, הם מנישואים מעורבים בין מזרחים ואשכנזים. ומעבר לזה, התרבות הישראלית, הסלנג וכו' היא מאוד מאוד מעורבת... יש את קבוצות השולים אשכנזים ומזרחים "טהורים"... אבל הם די בשולים היום.

M a r U s k A

New member
לדעתי זה עניין מכליל למדי..

יצא לי לצאת עם כל הטיפוסים .. יצאתי עם רוסי "כבד" כזה שבטוח שהוא עדיין ברוסיה ומשתתף בכנופיה. יצאתי גם רוסים שקיבלו קצת מהמנטליות הישראלית, ויצאתי עם ישראלים , אומנם פחות אבל לא פסלתי אותם לגמרי ולא אמרתי "אני בחיים לא אצא עם ישראלי!" האמת היא שלא הייתי מרוצה מאף אחד מהם, והבעיה שלי הייתה לא עם המוצא והמנטליות שלהם אלא עם האופי שלהם! עם הידע להבחין בין טוב לרע.. כל חברי הפורום הותיקים שמכירים אותי, ומכירים אותי כבר איזו שנה וחצי.. יודעים שאני דוגלת בבכך שתהיו קודם כל בני אדם! וזה לא משנה מה העדה, הגזע או הדת שלכם!! את החבר שלי אני אוהבת הכי הרבה בעולם , והוא אחד האנשים הכי מיוחדים שאי פעם פגשתי! אז מה זה משנה עם הוא רוסי או ישראלי
הייתי אוהבת אותו גם עם היה אתיופי

E K O

New member
השאלה היחידה שאני שואל כאן היא

"למה את קוראת הודעות בפורום גרושים גרושות"?
לדעתי תלוי באדם, לא במוצאו, אני בטוח שמלא אמרו את זה פה לפניי, אבל אין לי כוח לקרוא 90 תגובות =]

Natalila

New member
סיכמנו את זה רק בתנאי

שאתה גם תעשה לי ילדים שיהיו יפים כמוך... אבל אתה לא רוצה

i v g y

New member
אני אנסה לא להתפרץ בציניות

אבל זה יהיה ממש קשה אני יפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק וחוץ מזה יש לך את עידן יהיהו לכם ילדים מקסימים ואני אהיה דוד ג'ניה שירצח אותך

למעלה