סקר קטן

wildgirl1

New member
לא מסתדרת איתכם

זה לא משהו אישי או משהו כזה, אבל ככה זה פשוט יותר כיף ונוח לי עם ישראלים אגב בארץ עם זה משנה משהו אני 12 שנה

mrmistory

New member
פשוט יותר כיף ונוח לי עם ישראלים...

כנראה אלו הרוסים שהסתובבת איתם ולא מעבר לזה. אם יהיו לי חברים חדשים ישראלים כאלו אני זז מהם, לא נולדתי בשביל שיהיה לי "לא נוח, לא כיף אם החברים". כמו שמישהו רשם פה באנגלית "אף פעם על תגיד עף פעם כי אתה לא יודע מה יהיה מחר"

wildgirl1

New member
אני לא מכלילה

גם בהודעה שלי אמרתי שאני יצא עם בן אדם בלי קשר לדת ולמוצא שלו עם הוא ימצא חן בעיני בתור בן אדם. אבל בעיקרון אני לא מסתדרת עם רוסים, וזה לא שאני הסתובבתי עם הרוסים הלא נכונים, פשוט ככה זה לי עצמי לא נוח מאוד עם רוסים, אני לא אומרת שאני שונאת רוסים או משהו כזה, אני בעצמי עליתי מרוסיה אבל פשוט יש משהו שזה לא מסתדר לי וזה לא בגלל שפגשתי או לא פגשתי את הרוסים הנכונים.

beatman

Member
אני דווקא חושב שרוסים יותר ידידותים

ונחמדים מצברים. אפשר לדבר איתם יותר בפתיחות ולצחוק יותר. הרבה מהצברים שפגשתי היו עצבניים מדי,לא נחמדים ובעיקר חושבים ומדברים על דברים רציניים וקשים מדי... הרבה זיוני שכל ורכילות.

בואנה למה לשכנע בן אדם לדעה אחרת?

אם היא מתחברת יותר לישראלים ולא מתחברת לרוסים בכלל זה בחירה שלה וזכותה... חוץ מזה זה יותר משכיה ורגש מאשר בחירה.... כמו שאני מתחברת רק לרוסים ולא לישראלים ואף אחד לא ישכנע אותי להתחבר לישראלים ככה גם היא אבל ההפך...

beatman

Member
לא משכנע

רק התעניינתי מאוד איך היא מתחברת יותר לצברים ונתתי דוגמא למה אני מתחבר אליהם פחות.

i v g y

New member
אפשר להגיד את דעתך

אבל לא לשכנע כי לאנשים שונים דעות שונות

wildgirl1

New member
אתה לא יכול לשכנע בנאדם

שמאמין במשהו. אני נמשכת יותר לישראלים וזהו! יותר נוח לי להיות בחברתם ואני נהנת איתם יותר, אין מה לעשות ככה זה, תחיה עם זה! אני לא אוהבת לדבר ברוסית ויותר נוח לי לדבר בעברית ולא צריך לשכנע אותי שהתרבות הרוסית הרבה יותר טובה או משהו בסגנון.

Ivan Ivanov

New member
בטח שאפשר לשכנע בנאדם שמאמין במשהו.

רוב הדברים שאנחנו עושים, אנחנו עושים אותם, כי שוכנענו שככה צריך להיות וככה צריך לעשות. לא תמיד אנחנו מבינים את זה ישר. לפעמים הדברים עולים אחר כך וההתנהגות שלנו משתנה לאט לאט. אין איזושהי "תרבות רוסית" כזאת שכל הרוסים מתנהגים לפיה. אגב ,יש הרבה מאוד חברה כמוך שעלו לארץ בגיל קטן והם מאוד ישראלים בתהנהגותם... אז את לא היחידה בסרט הזה. ועוד דבר. אם את מבקרת בפורום הזה אז כנראה חסר לך משהו , לא ככה?

beatman

Member
לעומת זאת אני גם עליתי בגיל קטן

מאוד ואני מאוד רוסי בהתנהגותי...

wildgirl1

New member
זה גם תלוי

באיזור שבו אתה גר. כלומר עם נגיד אתה גר בבת ים שהרוב שם רוסים, ברור אתה תסתובב יותר עם רוסים. איפה שאני גרה אין הרבה רוסים, ורוסים שיש כאן אני לא מסתדרת איתם.

wildgirl1

New member
לא נכון

אף אחד לא שיכנע אותי שיותר טוב לי עם ישראלים. אני רואה את זה לבד. אני לא אומרת שכל הישראלים מקסימים ונהדרים אבל גם לא כל הרוסים נהדרים, וכן מאוד מפריע לי שהרבה מאוד רוסים שותים ומעשנים, אני לא יצא עם בן אדם כזה , ואף אחד לא שיכנע אותי. יש לי עיניים תודה לאל ואני יכולה לראות בעצמי את ההבדלים בין המנטליות ויש הבדלים, אני מאמינה שעם רוצים אפשר לגשר על זה. ואגב אני לא ישראלית בהתנהגות שלי!!! אני מתנהגת כמו בנאדם ולא כמו רוסיה או כמו ישראלית! ואמממ לא יודעת כמה זמן אתה בפורום הזה ובכלל לא היית באף מפגש שהיה לפורום הזה, אבל יש כאן הרבה אנשים נחמדים.

i v g y

New member
מסכים איתך בעניין

של שיכנוע אני אדם אם דיעה משלי ולא צריך לשכנעה אותי אם אני רואה שזה לא נכון לי והתמזל מזלי וגדלתי בבית בלי דעות כל אחד חושב איך שהוא חושב אני אישית לא מאמין באלוהים ואמא כן. ושי עוד הרבה דוגמאות כאלה והיא לא מנסה לשכנעה אותי או אני אותה. ואיבן איבנוב תפסיק עם האקשנות הזאת של לשכנעה אנשים עם הדעה שלך. יש לך דיעה אז מצויין

למעלה