אבל זה מעבר לזה..
אני אף פעם לא מדברת על מנטליות אלא תמיד על אופי! ותראה שגם אצל מבוגרים יש מעט פאקים לא קטנים ... סתאם לדוגמא... אני עובדת ברשת גולף אנד קו בתור מוכרת/קופאית, ביקשו ממני לעבוד בוקר אחד בסניף חולון משום שחסרות שם עובדות. הגיעה אליי לקוחה מעצבנת ולא היה לי שמץ של מושג מה היא רצתה ממני כי זה לא הסניף שלי, ביררתי עם המנהלת של הסניף והיא ביקשה ממני לדבר עם עובדת ותיקה בשם לנה... כשדיברתי עם לנה היא אמרה שהיא רשמה על דף את השם ומספר הטלפון שלה ברוסית כי היא חשבה שאני רוסיה בגלל שקוראים לי מרינה...
מקרה שני שקרה לי באותו היום באותו הסניף שהגיעה מישהי להחליף אותי, גם רוסיה בשם סבטה, והחליטה שהיא מדברת איתי ברוסית כאשר החנות מלאה בלקוחות! והקטע הכי דפוק שאפילו כשעניתי לה בעברית היא לא קלטה את הרמז שאני לא רוצה לדבר איתה ברוסית כשאר היא יודעת עברית! זה לא עניין של מנטליות, הייתי יכולה להתקל בעובדות רוסיות עם התנהגות אחרת לגמרי... לא פעם ולא פעמיים ירדתי על רוסים על ההתנהגות המתנשאת שלהם.. גם הצערירים וגם המבוגרים.. זה הכל עניין של אופי, זה הכל עניין של חוסר רצון להשתלב כאן בארץ! ואני חייבת לציין ולהגיד שיש כאן הרבה כאלה בפורום שטוענים שהחבר'ה הישראלית לא נותנת להם הזדמנות להשתלב.. פשוט תשאלו את עצמכם - מה אתם עשיתם כדי להשתלב בארץ
ולמה לעזאזךל אתם חושבים שתמשיכו לחיות כמו שחייתם בברה"מ והישראלים יהיו מרוצים מזה