סקר קטן

i v g y

New member
אני ממש לא ציני

רציתי עוד להוסיף את זה אחרי שכתבתי כי הנחתי שלא תביני אותי נכון יש לאנשים נטיה לא להבין אותי אז אמרתי את זה מכל הלב ובלי טיפת ציניות

beatman

Member
רוסיות ../images/Emo70.gif

גם יופי וגם מנטליות

Simj

New member
אמ... ערבוביה...

אני נמשכת לרוסים לרוב, אבל כאלה שהם יותר ישראלים וצברים בבמנטליות אך עדיין מכבדים את השפה הרוסית. אני אישית גם כזאת,כך שזה מסתדר... =)

DeAth ScrEaM

New member
ניאמ..

היא שאלה מה מעדיפים.. "את רוסי/ה הטוב/ה והמוכר/ת או את המקומי/ת השונה והחם/ה?" בחרתי באפשרות א'... זה הכל =]

Janem

New member
גם וגם...

אין לי העדפה, העיקר איך האישיות שלה, אני לא פוסל אף אחת, להפך, אם אני אמצא מישהי עם שילוב עדתי מגוון כמו שלי אני אתלהב...

T a u r u s

New member
למה המקומי/ת פחות מוכר?

שני הטיפוסים מוכרים לנו מספיק, לא ככה? לא ברור לי גם מה הכונה "לצאת"? מדובר על אהבה? על בילוי? על סקס?

Drunk Bullet

New member
...

עכשיו אני יוצא עם צברית, למרות שכמו שציינתי פעם, היא שונה מכל בחורה ישראלית צברית שהכרתי, מבחינת מנטליות/מראה/התנהגות במצבים שונים וכו'. עד שהכרתי את קצינתי האהובה, יצאתי עם יוצאות בריה"מ, אבל הקלישאה never say never הוכיחה את עצמה, ואני שמח על כך
. בדרך כלל מעדיף להסתובב בחברת יוצאי בריה"מ, כי אני מרגיש נוח יותר, וגם כי בדרך כלל יש יותר תחומים משותפים. מצד שני, אין לי בעיה להיות בחברת צברים (למשל במחלקה בה אני משרת בבסיס, מס' יוצאי בריה"מ קטן מאוד ביחס לצברים, ובכל זאת אין בעיה להסתדר שם).

vk3

New member
איזו אירוניה...

אתה זה שנחלם על המנטליות הרוסית בסוף כמסתבר יוצא עם צברית...

Drunk Bullet

New member
אוי! טעות!

אם תבדוק באחת ההודעות הראשונות בה סיפרתי על קצינתי האהובה, תראה שאחת הסיבות שאני יוצא איתה, היא העובדה שלמרות שהיא צברית, המנטליות שלה שונה ממנטליות ישראלית רגילה.

Natalila

New member
"למרות שהיא צברית

המנטליות שלה שונה" אם תשים לב אתה במשפט אחד אמרת את הכל
מה ז"א למרות שהיא צברית
כאילו כל הצברים הם משהו זוועתי שלא היית יוצא איתו אבל היא למרות שהיא שייכת לאותם "צברים" לא כזאת... אז למעלה במגוון הודעות הטפת לי כמה אני מכלילה רוסים וכל מיני כאלה (למרות שלא עשיתי את זה) והנה אתה בא במשפט אחד ומנפץ הכל
אז פעם הבאה אל תסתכל עמוק לתוך הילים שלך... ואני אשמח לגלות לך שיש הרבה ואפילו המון צברים שהם כמו חברה שלך... כמו שאני יודעת שיש הרבה רוסים שלא שותים...

Drunk Bullet

New member
להבדיל ממך..

לא יצאתי נגד מנטליות מסוימת, ולא נגד ישראלית בפרט, ולא אמרתי שצברים הם משהו זוועתי (את בחרת להבין, לא אני כתבתי). הדבר היחיד שציינתי (לא כאן, אלא בכל מיני הודעות שדנו בנושא, מלפני חודשים) הוא שאני פחות מתחבר למנטליות ישראלית מאשר לרוסית, ולכן גם לא חשבתי שאני אצא עם מישהי צברית. לקצינה, איתה אני יוצא, מנטליות שלא דומה למנטליות ישראלית טיפוסית (אליה אני -פחות- מתחבר (שימי לב, פחות מתחבר, ולא -בכלל-)), וזה אחד הדברים שמושך אותי בה. אז חבל לי על המאמץ שאולי השקעת בכתיבת שאר ההודעה, כשמהתחלה ראית בהודעה שלי, את מה שרצית לראות. אגב, כש"הטפתי" בשאר ההודעות נגד הכללות, התייחסתי להודעות של יבגני.

beatman

Member
מה רע בלשתות ?

כל רוסי ששותה הוא רע ומי שלא שותה הוא טוב ?

i v g y

New member
ממש לא

אבל יש התנהגות בשתיה יש אנשים שיודעים איך לשתות ויש שלא

Natalila

New member
שלא תבין אותי לא נכון

מי שרוצה לשתות בכיף שיהיה לו ויש גם הרבה צ'רקסים ותאילנדים ורומנים וכל עדה שותה אוקיי
תתפלאו גם אני שותה
אבל כמו שכבר קיריל אמר לר סתם הדביקו לרוסים את הסטיגמה של שתיינים... כן, כן תמיד יש יוצאי דופן בלה בלה בלה כבר נמאס לי לשמוע את זה דבר שני, שישתו לבריאות אני רק אמרתי שאני לא מתחברת למנטליות הרוסית. זה הכל. זו זכותי המלאה לבחור את האנשים איתם להסתובב. לא שפטתי פה אף ולא ירדתי על אף אחד וזהו... לא אוהבת מנטליות רוסית. זה מה יש
תתמודדו

wildgirl1

New member
אני יענה

אני מעדיפה לצאת עם צברים ילדי הארץ, ישראלים. עם בנים רוסים אני בכלל לא מסתדרת, אני לא מרגישה כל כך בנוח עם רוסים, אפילו עם המשפחה שלי לא ממש נוח לי אני מעדיפה לרוב ישראלים, אבל אני לא אשלול אף אחד על רקע הדת או העדה שלו אם אני יאהב אותו בתור בן אדם. אבל רוב הסיכויים שזה יהיה בחור ישראלי כי אני יותר מסתובבת עם ישראלים ורוב החברים והידידים שלי הם ישראלים

למעלה