סקר קטן

ברור שזה לא סתם

היא מתחברת לתרבות הישראלית כי מרגישה ישראלית והמנטליות הישראלית יותר קרובה אלייה..

כי בן אדם אמור להחליט בעצמו מה טוב

לו ולמי הוא מחבר יותר..... ובכלל התחברות למישהו זה מן רגש אז הכל שיכנועים האלו לחינם...

Drunk Bullet

New member
ומשהו ששכחתי

אמנם באיחור רציני, אבל שנה טובה לכולם, ומזל טוב לסוניה (עוד איחור). פשוט הייתי בשמירות בבסיס עד היום בבוקר מערב ראש השנה, בגלל פטוריסטים עצלנים. בסופו של דבר החליפו אותי היום, כי בכלל לא הייתי אמור לסגור את החג הזה בבסיס, אבל יצא שכן סגרתי. נו, לפחות הקצינה באה לבקר ונשארה ללילה שלם (היה שמח בחדרי המשמר
), והיום קיבלתי טרמפ בפורד צבאי, מהבסיס עד הכניסה לבית.

beatman

Member
איזה אדיר זה../images/Emo6.gif

להסתדר כל כך בצבא כבר מהצעירות בזכות חברה קצינה.

Drunk Bullet

New member
דווקא הקצינה לא הייתה אחראית..

מש"ק הניהול התקשר אלי ואמר לי שהוא מקפיץ מישהו אחר במקומי, כי סתם סגרתי את החג כשלא הייתי צריך. ואת הנהג שהסיע אותי הבייתה אני מכיר. בשמירה הראשונה שלי (וגם בשמירה הזאת) עשינו שטויות עם המכשיר קשר, וביומיום הוא שורץ אצלינו במשרד ומריץ צחוקים. הקצינה הנעימה את זמני בין המשמרות, בחדרי המשמר. ואגב, היא באה לבסיס ללילה שלם (בין ערב חג ליום הראשון של החג) למרות החפש"ש

Drunk Bullet

New member
תגיד

כשהיית בטירונות בשבטה, קיבלת על ההתחלה נשק מקוצר? כי כשהייתי בטירונות, הטירונים התותחנים (שהתחילו טירונות כמעט ביום שאנחנו התחלנו) קיבלו מקוצר.

beatman

Member
מחזור מרץ (אני)05 קיבלו ארוך

אוג' 05 קיבלו מנוסרים על ההתחלה.

Drunk Bullet

New member
אני רוצה שוויון בשיבטה../images/Emo163.gif

קשה..קשה..קשה להיות פלחיסט בשיבטה, גם תוקעים את האוהלים שלנו בפינה של הבסיס, איפה שכל השועלים/תנים נכנסים בלילה ומתחילים ליילל ליד האוזן, וגם נותנים לנו, 130 פלחיסטים מסכנים, M16 ארוך, ולשאר אלפי התותחנים בבסיס נותנים מקוצר. צריך להנהיג מרד

Ivan Ivanov

New member
מנטליות רוסית?

הבעיה היא שאתם, חברה, מסווגים קבוצה מאוד גדולה של אנשים תחת מנטליות מסוימת וסוג בילוי מסוים(שקים אגב אצל חלק מעולי ברה"מ) אך מחשיבים את עצמכם לשונים ויחודיים... ומשפטים כמו "אני לא מסתדרת אתכם" ,"אני לא אוהב את המנטליות של הרוסים" מוכיחים את זה. "אתכם ו "מנטליות" של רוסים זה רק מילים. בין החברה הרוסים יש הרבה מאוד סוגים של אנשים עם דעות ותחביבים שונים(בדיוק כמוכם). כן. יש קבוצות של בני נוער ,בעיקר, שמשתכרים בתדירות מאוד גבוהה בפארקים ציבורים, או בחוף הים ואחר כך הולכים ומחפשים הרפתקאות על התחת. למנטליות כזאת אתם לא מתחברים? טוב מאוד. האם זאת מנטליות רוסית? לא . זאת התנהגות של חברה שאין להם כסף לבילויים, וזה הבילוי היחיד שהם יכולים להרשות לעצמם.

mrmistory

New member
../images/Emo45.gif כל מילה זהב. לא תשכנע אבל.....

את הדעות של אחרים. אני באותה דעה, תקרא את התגובות שלי אם יהיה לך זמן

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

אגב, זא לאו דווקא התנהגות של חברה שאין להם כסף לבילויים אחרים - אלה חברה שאין להם מספיק שכל לבילויים אחרים

beatman

Member
רק אל תגידי שבילויים אחרים זה ערב

תרבות,מוזיאון וכו'..

SpyKid

New member
כמובן :)

התכוונתי שהם מגזימים בשתייה ומשתכרים עד למצבים אממ.. לא נעימים, במקום לשתות בצורה מתונה... נ.ב - אני מצטערת אם העלבתי אותך איכשהו בדבריי

למעלה