...
הרגשת מאויים, אז ישר אתה מתקיף מאוים? לא. מתפלא? כן. מצחיק שכשמגיע גזען כלשהו שלא קשור לפורום, ומציין "עובדות" כמו "כל הרוסים שתיינים", כל הרוסיות זונות", כולם קופצים עליו. אבל כשמגיע מישהו שהוא רוסי בעצמו, לוקח חלק פעיל מאוד בפורום (ואני מציין זאת לטובה), וכשהוא, הרוסי, מתחיל עם סטיגמות מוכרות לכולנו, ההתייחסות אליו שונה לגמרי. קוראים לזה צביעות (והכוונה לתגובות השאר). שסטיגמות לא נולדות סתם כך... ואם קוראים לרוסיות זונות, לרוסים שתיינים וליהודים גנבים, זה לא כי סתם התחשק להם אמרת שלחפש דמיון בין גזענים ליבגני זה לא לרמתי? אז לא נראה לי שלהצדיק סטיגמות היסטוריות כאלה זה לרמתך. אגב, אותי הצחיקה הסטיגמה השלישית בקשר ליהודים, תבין לבד למה. ובחזרה לעיקר, המנטליות הרוסית היא מאוד רבגונית ואם יבגניי אומר לך שאינו מתחבר אליה, זה אומר שהוא לא מתחבר רק לפן אחד או שניים שלה, שבמקרה הזה הוא שתיינות והתנהגות ברברית. אין לי בעיה עם העובדה שהוא לא מתחבר לתופעת השתיינות או להתנהגות "ברברית", אבל לפי ההודעות שלו, הדבר היחיד שניתן להבין הוא שהמנטליות הרוסית מורכבת משתיינות ו"ברבריות" בעיקר. אם הוא היה מציין שלמאפיינים אחרים של המנטליות הרוסית הוא לא מתכחש, לא היה מתנהל פה ויכוח בכלל. אז למה הוא ונטי הפכו למשתתפי הפורום? אם לא שמת לב, זה מה ששאלתי את נטלי, אבל גם אחרי 3 הסברים ברמה בסיסית ביותר, ואחרי התנצלות על אפשרות שגם אחרי 3 פעמים לא הובנה כוונתי, אתם עדיין מתעקשים על תפקיד רגשניי הפורום. השאלה שלי הייתה לגיטימית לחלוטין, שאלתי אותה מה גורם לה לכתוב בפורום, שבו יש ביטוי למנטליות רוסית, אם היא לא מתחברת למנטליות זאת (תגיד לי אתה אם זוהי לא סתירה!). כי המנטליות של רוב חברי הפורום ( הפנים שלה) מדברים אליהם עד מאוד ואני לא מאמין שאני צריך להסביר לך את זה... ושוב! בפורום יש לא מעט ביטויים של מנטליות רוסית בהרבה דיונים, אז איך המנטליות של הפורום מדברת אליהם, אם הם לא מתחברים למנטליות רוסית?! "אני לא מאמין שאני צריך להסביר לך את זה"?! אם כן, כבודו לא מזהה סתירה בסיסית? הגזמת לחפש דימיון כול שהוא בין יבגניי לגזענים הקופצים אלינו לביקור זה ממש לא לרמתך... אני לא מחפש, המאפיינים של שימוש בסטיגמות והכללה מהפרט על אוכלוסיה של קרוב למליון וחצי יוצאי בריה"מ, מאפיינת גזענים, בין אם זה פוגע או לא. לא לרמתי? היו פה מספיק דיונים שהרמה שלהם ירדה לתחתית דירוג רמות הדיון, אז אל תדבר איתי רמות (בטח לא אחרי שהבהרתי את עמדתי בצורה ברורה 3 פעמים, וציינתי שלא איכפת לי מי יכתוב בפורום, ואחרי זה עוד התנצלתי על דבר שלא הייתי אמור להתנצל עליו, אבל ניחא!).