סקר קטן

beatman

Member
איך זה שלא ?

מתי עלית לארץ ? לא הסתובבת הרבה עם רוסים,אין לך את המנטליות הזאת מהבית ? אשמח אם תפרטי מה בדיוק דוחה אותך במנטליות הרוסית ?

i v g y

New member
אני מרגיש כמו נטלילה אז אני אסביר

עלינו מלפני הרבה שנים אני 11 ונטי אפילו לפני יותר כן יש את המנטליות מהבית פשוט אנו לא מתחברים לזה אני שונה שמתחילים לשתות כמו חזירים באירועים ואוספים משפחתיים זה הורס הכל אבל אולי בעצם אין מה להרוס כי אין שם כלום - אולי אנשים פשוט לא יכולים לשבת ולהנות אחד מהשני כמו כאן חייבים רק לשתות ולשתות ובזה כל האושר אני אישית מאוד ישראלי וצבר ולא אנו לא מסתובבים עם הרבה רוסים בגלל שאנו לא אוהבים את זה אם צריך עוד הסברים אני יכול רק אני לא רוצה לפגוע פה באנשים יותר מדי

beatman

Member
חחח אני עליתי לפני 15 שנה

פשוט המנטליות שלכם ישראלית לגמריי. אשמח לעוד הסברים מה דוחה בנו(אם מישהו יפגע אחריות עלי..)

vk3

New member
למה לקחת הכול ל../images/Emo23.gif ../images/Emo35.gif

אף אחד לא השתמש כאן במילה " דוחה", אבל אם כבר הזכרת אותה, אגיד לך שאותי ממש דוחה אותו סוג הרוסים השתיינים והברברים... כשאני רואה כאלה ברחובות אני מתבייש בשבילם, כי הם נציגי החברה שלנו וככה אנחנו נראים בעיניי השאר... והרי למה שמים יותר
כמובן שלנציגים השליליים והתכונות הרעות... אותן אחרי זה מעצימים ומהן נולדות הסטיגמות וההשמצות בשאר החברה.

beatman

Member
אכן כך

לא לקחתי ל
,פשוט עניין אותי איך הם לא מתחברים למנטליות שלנו ומהן הסיבות.

i v g y

New member
אני חושב ככה

זה שעליתי לכאן מאיפשהו אני לא חייב להמשיך להשתייך לאותו האיפשהו. וסיבות לאי התחברות כבר ניתנו וזה לא אישי נגדך או נגד כל אחד מהפורום. שוב זה פורום ישראל ברוסית וככה אני מרגיש ישראלי שיודע רוסית. זה הכל

Drunk Bullet

New member
...

ההערה שלך לגבי "פשוט לא יכולים לשבת ולהנות אחד מהשני כמו כאן.." אולי שייכת למשפחה ולסביבה הקרובה שלך, אבל בטח לא לקרוב למיליון וחצי יוצאי בריה"מ בארץ. ההכללות האלה מתחילות להפריע, בזכותך לגזענים שקופצים לפה מדי פעם, לא תישאר עבודה..

i v g y

New member
על תדאג ישאר ועוד איך

זאת לא הכללה אני דיברתי על המשפחה שלי ושל עוד כמה אנשים שאני מכיר אצלי בסביבה זה ככה לא אומר שכולם כאלה עובדה שאני לא כזה / אני בכלל לא מחשיב את עצמי עולה מאיפשהו ולגזענים תישאר עבודה אני ממש לא גזעני רק אומר את דעתי בנושא ואם נעשה סקר של רוסים פה בארץ אז אתה תראה שזה כן נכון פגשתי מעט מאוד רוסים שלא מדברים על וודקה אז אני לא אומר סתם

Drunk Bullet

New member
...

יש הבדל בין לדבר על וודקה, לבין לומר ש"הם לא יכולים להתאסף ולהנות אחד מהשני בלי אלכוהול". אפשר לחשוב שבחגיגות של צברים אין אלכוהול, הרי זה שיא ה"מודה", להשיג אלכוהול נדיר כמה שיותר לארוע כלשהו. אז לגזענים אולי תשאר עבודה, אבל את הדלק למנוע שלהם, סיפקת.

i v g y

New member
מבחינתי סיימתי תנושא

ולא סיפקתי כלום לאף אחד וכן אצלינו בלי וודקה לא נהנים - זה מוטו כזה אני בטוח שאתה מכיר אותו אני לא מדבר על זה פה יותר ואתה גם יכול לנוח יום מצויין!

mrmistory

New member
[טעות מרה]אצלינו בלי וודקה לא נהנים

אתה יודע, הכי נוח וטוב להגיד ? עם אתה חושב ככה אז תשאר עם הדעה שלך , עם יהיה לא נוח מזה בעתיד אז זה לך ולא לאחרים שחושבים להפך. כנראה אצלך ספציפית לא נהנים בלי וודקה, כי יש לי והיו לי הרבה רוסים + ישראלים שגםםםםםםםםםםםם בלי וודקה וגםםםםםםםםם עם וודקה נהנים ולא היה מצב שלא נהנים. וודקה זה תוסף דלק למנוע לרכב טוב שתבין, עם רכב חרא ולא טוב גם טיפול 10.000 לא יכול לעזור לו. תעשה את ההסבה הזאת לבני אנוש ותגיע למסכנה פשוטה והיא... כל עוד סבבה עם אנשים שאתה איתם ולא חשוב יש וודקה או אין יהיה לך סבבה איתם ועם ההפף שום דבר לא יכול לעזור להם. אני שותה, כן כן ולא כמו רוסים אלא כמו כולם ניקודה. עם צריך, אנחנו 4 אנשים דופקים במסעדה 1 ליטר פינלנדיה.

i v g y

New member
ואי שיגעתם אותי

תהנו לכם עם הוודקה ועם לא יודע מה אני רק אומר שאני מתחבר יותר לישראלים! וזהו ותבוא אלינו לאירועים ואתה תבין על מה אני מדבר ואני לא אומר סתם כי בא לי להכליל מצדי תשתו חביות של אלכוהול אבל אני לא מתקרב לזה זה פשוט דוחה אותי

Drunk Bullet

New member
אף אחד לא ביקש ממך לשתות

זה מעצבן שעל סמך נסיון אישי עם משפחה ועם סביבה קרובה, אתה עושה הכללה על כל המגזר. ותבוא אלינו לאירועים ואתה תבין על מה אני מדבר ואני לא אומר סתם כי בא לי להכליל עכשיו תקרא את מה שכתבת, ותגיד אם אתה יודע מתמטיקה, כינדמה לי שבין "אלינו" לבין מיליון וחצי יוצאי בריה"מ יש הבדל "קטן". מעניין אם כשאומרים שהרוסיות שרמוטות או שכל המרוקאים סכינאים, אתה גם מסכים על סמך ניסיון אישי כלשהו..

i v g y

New member
אני ממש לא ארמתי כולם

כי אני לא מכליל וברור שיש שונים רק אני לא פגשתי אותם אשמח לפגוש

M a r U s k A

New member
היי אני מרינה ../images/Emo140.gif

אני 11 שנים בארץ , יש לי המון חברים רוסים ואני אוהבת אותם לא יותר ולא פחות מאשר את החברים הישראלים שלי ואני נהנת איתם באותה המידה גם בלי אלכוהול! מעולם לא שתיתי אלכוהול (חוץ מבירה אבל זה לא נחשב), ומן הסתאם שגם מעולם לא השתכרתי או התנהגתי כמו חזיר
אז ברשימה שלך כבר יש בחורה שונה אחת, שאינה תמימה כלל וכלל, אוהבת את המוצא שלה ואינה נכללת בסטיגמות שהדביקו לעולי ברה"מ! נעים להכיר

i v g y

New member
נעים אמוד אפילו

אני יודע שיש אנשים כמוני כמוך אבל לא פוגש אותם בכלל בגלל זה דעתי היא כזאת

AeroSlash

New member
אני לא באה בכוונה להתנפל או משהו...

ואני גם לא חושבת שתראה את זה. השרשור הזה נפתח בזמן שלא הייתי כ"כ על המחשב אז לא יצא לי להגיב, אבל במקרה ואתה רואה את זה סתם שאלה. זה שאני מדי פעם נפגשת עם החברים שלי, לשבת לראות טלויזיה או לשמוע מוזיקה או להסתובב בעיר או סתם להפגש לציין איזה אירוע וזה מלווה בכמות מסויימת של אלכוהול זה הופך אותי לבן אדם רע?

i v g y

New member
ממש ממש ממש לא

לא אמרתי את זה בכלל אין לי בעיה שישתו קצת אני לא אוהב את ההתנהגות של אלה שלא יודעים בכלל לשתות ומריצים קללות אחת אחרי השניה כאילו אין בכלל מילים בלקסיקון ממש לא אמרתי שאת אדם רע

למעלה