סקר קטן

beatman

Member
אוקיי,פשוט חשבתי שאם את לא מתחברת

אז זה בגלל שמשהו דוחה אותך בתרבות הזאת. אם כך,למה בדיוק את לא מתחברת ?

Drunk Bullet

New member
אם כך..

מה מעשייך כאן? הרי כאן יש לא מעט ביטויים למנטליות רוסית, בין אם זה בדיבורים על מנהגים/אוכל/מוזיקה רוסית/אידאולוגיה ופוליטיקה או רחמנא ליצלן על אלכוהול! שלא תביני אותי לא נכון, אני בטח לא מגרש אותך או אף אחד אחר, מצידי שכל נציגי עמי העולם יכתבו פה, פשוט לדעתי זה קצת (או יותר) תמוה שמישהי שלא מחתברת למנטליות רוסית, בוחרת לקחת חלק פעיל מאוד בפורום כזה.

Drunk Bullet

New member
בשביל שלא יקפצו, כדוגמתך

כתבתי שאני לא מגרש. מצידי שיקראו לך נסומבה אנדסאו, ותגור באדיס אבבה, לא יהיה איכפת לי שתכתוב פה.

i v g y

New member
זה שכתבת זה עדיין לא אומר

שזה מה שאתה מתכוון אבל לא משנה יום נעים

Drunk Bullet

New member
זה שאתה בכוננות ספיגה אחרי הודעה

ונשאר במצב הזה גם אחרי שהבהרתי את עמדתי, לא אומר שהמצב הוא כפי שאתה קולט אותו. אבל לא משנה יום נעים

Natalila

New member
אני יכולה ללכת...

טוב כולה שאלתי שאלה וזה גרם לכאלה דברים אז נראה לי שאני פשוט אלך אם יש פה כמה אנשים מקובעים בדעתם ומשהו ממה שאמרתי מפריע להם והם לא יכולים "לקבל" אותי כמו שאני שלום ולא להתראות היה כיף

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

אל תלכי!!!!

Drunk Bullet

New member
ושוב..

כתבתי בשתי הודעות שונות, שאני לא מגרש, ולא איכפת לי מי יכתוב בפורום. הסיבה היחידה ששאלתי אותך מה מעשייך כאן, היא סקרנות ותמיהה נטו, לאור העובדה שמישהי שלא מתחברת למנטליות רוסית, כותבת בפורום שבו דווקא יש ביטוי רב למנטליות זו (אני רואה בזה סתירה, ולכן שאלתי!). ואחרי שכבר נמאס לי להסביר את אותו הדבר 3 פעמים, למקרה שתתעקשי שאני מגרש אנשים, קבלי את התנצלותי אם חשבת שאני מגרש אותך.

vk3

New member
עניתי לך על רוב הדברים בתגובה אחרת

ואם הזכרת גירוש... אז גם רמיזות על כך לא ממש מקובלות עליי
לא נתחיל לנדות כאן אנשים מהחברה כי הם ביטאו את דעתם על סוגייה זו או אחרת. לעומתך הם עשו זאת בטוב טעם ומלוא הכבוד

SpyKid

New member
אבל זה בדיוק מה שהוא כ"כ

התאמץ שלא יקרה - שלא יחשבו שהוא רומז על כך שהוא מגרש אותם...

i v g y

New member
אז אם הוא התאמץ

אז אפשר היה לעשות את זה אחרת ככה שמההתחלה לא יחשבו שהוא התכוון לגרש אבל להגיד מה מעשייך כאן - זה די רמיזה ענקית

Drunk Bullet

New member
מה רמיזה, מה?!

מה זה משנה אם הייתי שואל "למה את כותבת בפורום שבו יש ביטוי למנטליות, שאת לא מתחברת אליה?" או "מה מושך אותך בפורום בכלל?". אני רואה סתירה בדברים שלה, ולכן אני שואל שאלה לגיטימית מסקרנות/תמיהה נטו! לי נמאס להסביר, כי אם אחרי 3 הסברים מפורטים והתנצלות על אי הבנה אפשרית (של הקורא, ולא שלי! שזה אבסורד בפני עצמו אחרי כ"כ הרבה הסברים), אתם עדיין מתעקשים להפגע בכוח, ולחשוב שמנסים לגרש אתכם, אין לי מה להסביר יותר. אני מציע גם להוסיף סרטים כתומים נגד גירוש, ליד ההודעות.

vk3

New member
אף אחד לא נפגע ואם נפגע אז חבל...

ואת לא צריכה להרגיש מבוכה או אי נעימות על ביטוי דעותייך...

M a r U s k A

New member
נטלי..

לא מפריע לך שאני קוראת לך נטלי נכון
פשוט כבר יש נטשה בפורום. (דרך אגב אני מרינה, מרישה , מרוסקה איך שבא לך ...) אני גרה בנס ציונה ובזמנו הייתי מסתובבת פה עם חבורה של רוסים והייתי יוצאת עם רוסי , והם היו חבורה כזו כמו שהזכרת שישבו בפארק ו"שתו לשכרה" ויצאו לדיסקוטקים רוסים... אבל קרה מה שקרה ועזבתי אותם.. כי פשוט הבנתי שזה לא בשבילי! עברתי להנדסאים (תיכון ברמת אביב) והכרתי שם המון רוסים שגדלו בארץ וקיבלו לא מעט מהמנטליות של הארץ אך גם לא שכחו את השורשים שלהם והתחברתי אליהם הרבה יותר מאשר לחבורה שהייתה לי קודם. הנקודה שלי היא שלא כל הרוסים מסתובבים בחבורות ומשתכרים עד הבוקר. ועוד משהו.. יש לי שני חברים נורא טובים שלאחד מהם קוראים יבגי ולשנייה נטלי, כך שאפילו שאתם חדשים ואני לא מכירה אותכם.. אני מה זה מתחברת אליכם

i v g y

New member
איזה כבוד!

פשי קראת לנו החברים שלך אני מאושר! ושמח שאת מתחברת אלינו

למעלה