שאלה טובה
בגדול.. לדעתי הכיוון הוא פסייביאנט אני טוען שיש 3 סוגי סמים סמים קלים סמים קשים ושפונגל יהיה קשה להגדיר זמן מסויים אבל בואו נגיד "בתקופה" האחרונה כל כיוון האמביאנט,צ'יל אווט וכ"ו תפס תאוצה רצינית וממש ניתן לשים לב לזה אם אתה עוקב אחר השיחרורים בפסי שופ לדוגמא אתה תראה המון המון אמביאנט (משהו שהתדירות שלו לא הייתה כמו שהיא היום) לדעתי את האיכות אנחנו נמצא שם וזה בהחלט יהיה הכיוון הבא ש "יתפתח" בצורה מאוד רצינית בדיוק כמו שהפול און התפתח בשנה הנוכחית (לטוב ולרע) משהו שכן הייתי שם לב אליו הוא הנסיון הדי מגוחך הייתי אומר של בלק אנד וואיט באלבומם האחרון שילוב של מעיין ראפ עם טראנס...(הטראק עם באבילון) זה משהו שצריך לשים לב אליו ולדעתי אם מישהו יעלה על הנוסחה הנכונה יכול להתחיל פה איזה ז'אנר חדש ומפתיע במיוחד. סגנון הגואה לא יחזור לצערי -דארק- מתחושה בטראק הוא נהפך לז'אנר בטראנס שתפס תאוצה ולדעתי הגיע לשיאו ועכשיו הוא בירידה(רק מראה על איכות המוזיקה) פול און- ימשיך לבעוט פרוגרסיב-לדעתי רוב הפרוג שיצא השנה היה על הפנים (התקרב יותר מדיי להאוס) ולמרות הכל השנה הייתה פריצת דרך ענקית בכל הקשור ל "פרוגאון" סגנון ריקדינק.. בקיצור הפרוג יפרח לכיוונים מעניינים כשאני חושב על זה בעצם אין סיבה להספיד שום ז'אנר עדיין כי אנחנו רק בחצי הדרך של 2005