סקר קטן

oshratee

New member
סקר קטן

כל מי שיכול
לכתוב איפה המקומות העיקריים שהוא רוקד בהם ובכלל- יש מישהו שרוקד אצל יניב ילון או הביילטינו בימי שישי? תושה למי שישיב

כן אני אצל יניב אילון הגדול מכולם :

הניק שלך מוכר לי אני אושרת גם לומדת אצל יניב והייתי אצל אחת בשם אושרת מדריכה אצל יניב שעשתה שיעור מדהים 1 .

oshratee

New member
אני הפסקתי ללמד...

לפני בערך 3 שנים. אבל אני יודעת שיש לו עכשיו עוד מדריכה בשם אושרת. הבנתי שהיא ממש נחמדה. אבל תודה! באיזה יום את רוקדת שם? שני או שלישי?

cruvi101

New member
רוקדים...

טוב אז ככה, אני מדריך אצל ראובן סיון אז אני אצלו בשלישי חמישי ושבת, מאוד כיף, אוירה ממש טובה וחמה ואנשים יפים ומקסימים\ אני ממליץ בחום לנסות, לפחות כנסי ללינק ותוכלי להתרשם, מעבר לזה ימי רביעי בביילה יש ערב קובני שזה אחד התענוגות של החיים, עם לצ'קו ופאקו פשוט איכות!!! זה בגדול הערבים שלי, מעבר לזה אם את רוצה יש ימי שני את השלוותה ועכשיו פתחו את הDNA בהרצליה עם לטינו דל מונדו את יכולה לנסות, המקום מאוד מרשים, אני אישית לא הייתי ביום שני אבל הייתי במקום בנשף שזהם עשו וזה לטינו ככה שהמסיבות צריכות להיות טובות... אבל אני אסיים עם ההמלצה של ראובן סיון בשלישי חמישי ושבת ויוסיף לך את הלינק פה לפרטים

oshratee

New member
תודה

לא התכוונתי שאני מחפשת איפה לרקוד אני פשוט רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שאני אראה, כי אלה הימים שאני אלך אליהם... אבל תודה בכל מקרה. והייתי כבר באתר של ראובן סיוון

ofirsd

New member
אני רוקד אצל יניב ילון

גם בימי שני וגם בימי שלישי. בימי שני יש שם קהל יותר מבוגר, ואילו ימי שלישי קהל הרבה יותר צעיר. תבואי לשניהם ותחליטי מה מתאים לך, אופיר.

למעלה