סקר קטן

סקר קטן

מי לדעתכם תחנת הרדיו הכי משקיענית ואיכותית בארץ? מבחינת איכות שדרן, רמת הפרומוים, רמת השידור (דהיינו שלא תמצא פשלות של שקט או טיימינג לא נכון בין הפירסומות לחדשות וכאלה). אז ככה: לדעתי רדיו ללא הפסקה היא התחנה הכי משקיענית בארץ

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אני לא חושב שיש ספק.

כשמשקיעים במאזינים, מרגישים את זה ורדיו ללא הפסקה מובילה את הקו הזה, ללא ספק. למרות שזה משתלם לשני הצדדים...

alpha80

New member
אפרופו אייל......

יש לך אולי את ההקלטה של יוסי סיאס מאתמול...?...

מצד אחד ומצד שני

צד אחד : רדיו ללא הפסקה היא תחנה ממוקדת ומקצוענית בכל רמה אפשרית. היא מפוקסת על קהל המטרה שלה. היא מנוהלת על ידי אנשים שמבינים רדיו ומבינים בתוכן שידורי. היא לא מפליגה למחוזות שאינם מתאימים לה, או לקהל היעד שלה. היא משווקת את עצמה בצורה אגרסיבית ומקורית. דידי הררי מלך.(איש הרדיו הכי חד בארץ לטעמי) מצד שני: חובה לרענן את לוח השידורים שלהם מדי פעם.

לדעתי, גלי צה"ל

איכות השדרנים, רמת האותות והזמרירים, רמת השידור הכללית, רמת המוזיקה. גלי צה"ל "עושה לי את זה", מה לעשות.

אמר התימני ../images/Emo99.gif

שצועק בשידור ומקלל את גורי בשמות "חיבה" חחחחחחח

adiya-nahariya

New member
מצטרפת לנועם, גל"צ גל"צ ו...

שוב פעם גל"צ. עם כל הביקורת שמהדהדת, עם כל התלונות והסייגים, גלי-צה"ל היא עדיין התחנה האיכותית והמקצועית ביותר שאפשר למצוא בעיניי בארץ כיום. מה גם שהרייטיניג מדבר בעד עצמו. (ראוי לציין שבתור תושבת הצפון, אני קולטת רק את התחנות הארציות ואת חיפה וצפון ללא הספקה, כך שטווח הבחירה שלי מצומצם משלכם)

אולי בגלל שאני שומע את זה לרוב

אז רדיו ירושלים,תוכניות מדהימות,השקעה במאזינים גם מעבר לרדיו(פירסום המצעדים בפורומים רבים וגם עונים שם בפורום על שאלות הגולשים) לעומת גלגל"צ,נניח-שבכלל לא מפרסם את המצעדים שלהם ואי אפשר לשאול אותם שאלות-זלזול במאזינים

זה הכל עניין של כמות מאזינים

ולא קשור לזלזול בכלל. עם כל הכבוד לרדיו ירושליים, ויש כבוד, כמות האנשים שפונים לגלגלצ בשאלות היא עצומה. אני עוד לא נתקלתי במאזין שהתקשר לאולפן, והייתי נוכח בכמה עשרות של שיחות כאלה, ולא קיבל את האינפורמציה שביקש(איזה שיר אתם משדרים כרגע?). המצעד של גלגלצ מתפרסם בידיעות ובמעריב, שזה אומנם זניח לעומת פורומים אבל גם זאת דרך להעביר אינפורמציה. ואפשר לשאול את גלגלצ שאלות. באתר של גלי צה"ל. התשובות מגיעות מפי ערן אלייקים שמנהל את התחנה.

EladCanada

New member
אם כבר, הזלזול הוא בגולשים

באתר גל"צ. לירון, אם אתה כבר פה, אולי תוכל לברר ולהשיב לי, מדוע אני צריך לשמוע גל"צ וגלגלצ באינטרנט עם קפיצות נוראיות? ולמה כשאני פונה למחלקת האינטרנט של גל"צ אומרים לי שהאחריות היא בידי MSN, וכשאני פונה ל-MSN הם אומרים לי שהבעיה אצלי? כאן הזלזול האמיתי.

למעלה