סקר קטן-

סקר קטן-

1. איזה שחקן הכי הייתם רוצים: שאראס, סטפאנוב או סולומון 2. מי יותר שנוא: פיני גרשון, דון שימון, שאראס, צ'ורה 3. שפר או טפירו? 4. מה אתם חושבים כל גרין? 5. איזה קבוצה הכי הייתם רוצים לפגוש בפלייאוף 6. איזה קבוצה הכי הייתם רוצים שמכבי תפגוש בפלייאוף? 7. אם נעלה ב"ה ל 1-4 איזה בית הייתם רוצים 8. האם הייתם חותמים עכשיו לסיים מקום 4 בסיום העונה הסדירה? 9. פפי או עדי? ( בשיא של כל אחד מהם כמובן) 10. איזה שיר אתם אוהבים במיוחד?

תשובות שלי

1. סולומון 2. דון שימון 3. שפר 4. בוגד מסריח 5. גבעת שמואל 6. מה זה משנה, הם גם ככה יעלו 7. בית ריאלי: מכבי ת"א, גליל ואשקלון בית פנטזיונרי: הקבוצה שתסיים שמינית ותנצח את מכבי, רמה"ש, הפועלת"א 8. כן, אמנם נגד מקום חמישי (זה יכול להיות נהריה) אבל זה מקנה ביתיות 9. עדי גורדון 10. הגמלים וסגול 59 - במימד הרביעי. אבל יש הרבה שירים שאני אוהב

שiש

New member
יאללה, גם אני

1) סולומון, דההה! 2) כל התשובות נכונות! 3) אמממ... נראה לי שפר. [אפרופו טפירו, הוא מתארח היום בתפוז] 4) פיכס. 5) גב"ש. 6) מה זה משנה? התוצאה הרי ידועה מראש. 7) הליגה העונה מוזרה בטירוף. לא עקרוני. 8) בטח, כי אנחנו כל כך יציבים העונה... <ציניות> 9) עדי, ברור. 10) זה משתנה...

שלי...

1. וויל המלך בלי ספק. 2. גרשון. 3. שפר! 4. הכסף זה מה שחשוב לו. 5.גבעת שמואל. 6. לא מענין אותי. 7. הכל יכול להיות היתי מעדיף בלי נהריה. 8.כן 9.חולה על שניהם ואני רוצה שפפי יסים את הקרירה בי"ם. יש הרבה שירים אין לי משהו מיוחד!

תוספת שאלה לסקר

באיזה פורום אתם משתתפים הכי הרבה חוץ מהפורום הזה? אני- היאבקות WWE

אמממ

אני לפעמים בפורום כדורסל. גם בכדורגל! וגם בפורום של ביתר! ושאני ממלא ווינר אז אני קורא את ההמלצות של פורום ווינר וטוטו! זהו נראה לי.

EL CHE VIVE

New member
::::::::::

1. סולומון 2. שאראס 3. שפר 4. קוז'י יותר טוב 5. רמת השרון- בשביל הנקמה 6. נהריה או הפועל תל אביב או גליל 7. אוקיי לא נכליל קבוצות שאין סיכוי שהם יהיו שם... אז: הפועל תל אביב אשקלון ומכבי... 8. אני לא עונה על השאלה הזו... 9. עדי בוודאי 10. shiver- coldplay jamming- bob marley 11. פורום של תיכון הראל...

z dead

New member
שלי

1. איזה שחקן הכי הייתם רוצים: סלומון 2. מי יותר שנוא: דון שימון 3. טפירו 4. בוגד,אפס... 5. גליל 6. נהריה 7. מה שבא ברוך הבא 8. לא 9. עדי 10. הוא אדום הוא מבורך...

למעלה