סקר קטן...

סקר קטן...

רציתי לדעת כמה מעניין אותכם העדכון השבועי והפינות כי אני לא רואה שהרבה מגיבים אליהם וחבל שנשקיע סתם... אז תגידו מה דעתכם על... עדכון שבועי פינת נוסטלגיה פינת כתבות (פעם ב... שרשור מרוכז עם כתבות חדשות או מעניינות על מוקי) פינת ההופעות (בתחילת כל חוד הופעות מעניינות, החודש לא היה אבל אני אעלה היום כנראה) הגולש האחראי - הסבר בעדכון השבועי האחרון. ובנוסף תכתבו מה הייתם רוצים שיהיה הסקר הבא? הרעיון המקורי או המעניין ביותר....

אממ

עם מי היינו רוצים שמוקי ישיר שירים..איזה סגנון

b e n

New member
בכנות.

פינת הנוסטלגיה- מעולה. עדכון שבועי - גם כן, אבל אפשר אולי לשנות מתכונת.. אולי עדכון אחד לשבועיים. פינת ההופעות.. אותי אישית לא כ"כ מענין אולי כי עם חלק מהזמרים אני לא מזדהה/אוהב, או בגלל ש99.9.9.9 מההופעות שמעלים לפה, לא באיזור חיפה
פינת הכתבות.. אותי אישית לא מענין. אולי מה שקשור למוקי או הדג או מה שאני יותר אוהב, אבל בכלליות לא. גולש אחראי - לדעתי זה שטותי..

פיטפיט

New member
גם אני גם אני גם אני!!!

עדכון שבועי לדעתי זה אחלה...במיוחד עוד מעט שבאמת יהיה המון מה לעדכן... פינת נוסטלגיה זה מגניב פינת כתבות (פעם ב... שרשור מרוכז עם כתבות חדשות או מעניינות על מוקי) זה דיי חשוב ומחייה את הפורום בעיקר... פינת ההופעות (בתחילת כל חוד הופעות מעניינות, החודש לא היה אבל אני אעלה היום כנראה) זה מעולה!!! הגולש האחראי - הסבר בעדכון השבועי האחרון. זה מגניב לדעתי...אבל אולי באמת כדאי להגדיר את התפקיד שלו! ובנוסף תכתבו מה הייתם רוצים שיהיה הסקר הבא? הרעיון המקורי או המעניין ביותר....

פיטפיט

New member
גם אני גם אני גם אני!!!

עדכון שבועי לדעתי זה אחלה...במיוחד עוד מעט שבאמת יהיה המון מה לעדכן... פינת נוסטלגיה זה מגניב פינת כתבות (פעם ב... שרשור מרוכז עם כתבות חדשות או מעניינות על מוקי) זה דיי חשוב ומחייה את הפורום בעיקר... פינת ההופעות (בתחילת כל חוד הופעות מעניינות, החודש לא היה אבל אני אעלה היום כנראה) זה מעולה!!! הגולש האחראי - הסבר בעדכון השבועי האחרון. זה מגניב לדעתי...אבל אולי באמת כדאי להגדיר את התפקיד שלו! ובנוסף תכתבו מה הייתם רוצים שיהיה הסקר הבא? הרעיון המקורי או המעניין ביותר....

למעלה