סקר קטן

סקר קטן

בוש או קרי? ציינו מהיכן אתם

kit k@t

New member
קרי,

ואני מארה"ב. חב שאין לי זכות הצבעה. אני אחת הצעירים המוזרים שממש רוצים ללמש את זכותם הדמוקרטית.. קאט

okts

New member
בוש

ואני מארה"ב, וגם לי אין זכות הצבעה עדיין

okts

New member
its okay....

thats y im not allowed to vote but i have my own beliefs to stand up for bush

okts

New member
בלי קשר לישראל בכלל

קודם כל, איך שקרי יעלה לשלטון כל החיילים האמריקאיים בעיראק יוחזרו הביתה. ואז מה בדיוק עשינו בזה?? מלא חיילים נהרגו, ובמקום לסיים עבודה שהתחלנו קרי יפסיק אותה באמצע. צפיתי בDABATES ותאמינו לי זאת לא הייתה שעה מעניינת. אני לא אומרת שאני תומכת בבוש 100%, פשוט אם לבחור בין השניים אני מעדיפה את בוש. ובדבייטים היה פשוט קרקס. כל אחד אומר דברים שיודעים שבכלל לא יתקיימו, אבל קרי לא ידע בכלל על מה הוא מדבר. אחרי הדבייטים היה לו אירוח באיזה תוכנית, ושם שאלו אותו עוד הפעם על הדעות שלו לגביי המלחמה בעיראק, אז הוא ענה שכשהוא עם אנשים שהם למען המלחמה הוא גם למען המלחמה, וכשהוא עם אנשים שהם נגד המלחמה אז הוא נגד המלחמה.....כאילו הלו???? כזה מנהיג רוצה להיות בראש? זה ממש מצחיק! ושאר הדברים לא זוכרת וגם אני חצי רדומה, כשאני ממש אתעורר אני אוסיף עוד!

CosmikDebris

New member
סבבה והכל

וזה יהיה ה30 שניות שאני ישקיע, ואז אני מפסיק לדבר על פוליטיקה. בוש וחבריו אומרים קודם שיש לו נשקים להשמדה המונית ואז שמתברר שאין, אז אומרים שיש לו תוכנית בשביל ליצור נשק להשמדה המונית ואז שמתברר שגם זה אין פתאום זה נהיה, הוא רוצה, ויום אחד אם הוא היא רוצה הוא היה יכול. חוץ מזה הוא חרא בן אדם. ונשק להשמדה המונית זה רע. אתם לא רוצים מישהו שיום אחד אולי יפתח נשק להשמדה המונית בשלטון, נכון? כמה שקרי אידיוט, בוש אידיוט גדול יותר.

Trinity 8 P

New member
מעבר לזה

בוש גם שיקר שמודיעין בריטי אמתו שיש שם נשק להשמדה המונית ואחר כך כשקרי החליט שאם זה לא נכון הוא לא תומך במלחמה הם קוראים לו פליפ פלופ... ובלי קשר למלחמה- נישואין מאותו מין, הפלה, מיסוי, נשקים... לכל אלה יש סיכוי הרבה יותר טוב להתבצע כמו שצריך אם קרי היה בשילטון. מה שחבל הוא שאמריקאים הם עם מטומטם.

CosmikDebris

New member
קרי גם אדיוט

ושינה את הדעה שלו, רק כי הוא ידע שזה יתן לו יותר סיכוי לנצח.

kit k@t

New member
שניהם איסיוטים,

אבל אני מעדיפה את האידיוט שיפסיק את המחלמה הזו. ואגב לOKTS, אי אפשר להוציא את הצבא מעירק. בו כל הבעיה... גם אם קרי יהיה נשיא, זה לא שהוא פשוט יגיד לכולם לחזור הביתה. השטויות שבוש התחיל עוד יעלו לנו בהמון ילדים מסכנים שלא עשו שום רע לאף אחד. קאט

okts

New member
את צודקת ב-100%

ובוש הוא סתום, אבל קרי בהרבה יותר

kit k@t

New member
אם אני צודקת, אז איפה ההגיון במה

שאמרת? אמרתי שלא משנה מי זה יהיה, הוא לא יוכל פשוט להוציא את הצבא מעירק, זה לא כזה פשוט. הבעיה היא שעם בוש הצבא ישאר שם כמה שיותר זמן (ע"ע ויאטנם)ף ועם קרי הצבא ישאר שם כמה שפחות זמן. בוש הוא לא סתם איסיוט, הוא כסיל ממדרגה ראשונה. קאט

Emc2

New member
רגע...

את טוענת שקרי פחות טוב מבוש כי קרי רוצה להוציא את החיילים מעירק. עכשיו הבה וננתח את הטיעון שלך: את טוענת בעצם שקרי יוציא את החיילים מעירק הוא מהלך טיפשי כי אז מות כל אותם החיילים האמריקאים שנפלו חללים בעירק יהיה לחינם. אוקי, הגיוני, אולי אפילו מתקבל על הדעת. מה שקשה לי להבין כיצד את יכולה לתמוך בבוש אם זאת נקודת המבט שלך. בוש הרי ישאיר את החיילים בעירק, משמע יותר חיילים ימותו, וגם אז זה יהיה לחינם, כי שלום ויציבות כלכלית ומדינית האמריקאים לא יצליחו לייצר. (שוב, ע"ע ויאטנם, לאוס, קוריאה, צ'ילה, גוואטמאלה, קונגו, סנטו דומינגו וכו') אז את בעצם תומכת בבוש שיהרוג יותר חיילים מקרי כי...? פה איבדתי אותך, מצטער

M i k a M o o

New member
גאד../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

בוש אידיוט. טוב, אין לי כח לשכנע אותך. כדאי לך לראות את הסרט: farenheit 9/11 (בתקווה שכתבתי את זה נכון- כן בטח
) הוא דפוק כ"כ.עכשיו הוא גם לר יקציב כסף לstem cells ריסרצ', שזה הדבר הכי חכם לעשות.

Emc2

New member
גניטיקה?

זאת הבעיה הכי גדולה בעולם כיום? מחסור בסיבסוד למחקר גנטי? שיבוטי ידיים לעשירים קטועי גפיים שיכולים להרשות את זה לעצמם זה מה שמאורו נבובמבו מצ'אד צריך כרגע?

למעלה