סקר קטן אם הייתם יכולים לבחור, באיזו להקה מקצועית הכי הייתם רוצים לרקוד?
P pavlowa1 New member 8/10/04 #1 סקר קטן אם הייתם יכולים לבחור, באיזו להקה מקצועית הכי הייתם רוצים לרקוד?
צ ציפור האגמים New member 8/10/04 #4 קיבוצית ברור. כבר רקדתי את "זכרון דברים" שלהם ועשיתי וריאציה שלהם למיה ארבטובה והראתי לפני לרמי באר לביקורת...
קיבוצית ברור. כבר רקדתי את "זכרון דברים" שלהם ועשיתי וריאציה שלהם למיה ארבטובה והראתי לפני לרמי באר לביקורת...
ר רקדנית בדם New member 8/10/04 #5 תראווו אני לא חושבת שאני רוצה משהו בישראל כן זה נשמע קצת פלצני אבל לא יודעת אני רוצה להגיע למשהו בחו"ל כמובן שאם אני יהיה מספיק טובה והכל אבל זה רק השאיפה שלי.....חוץ מזה קלאסי! לא מודרני
תראווו אני לא חושבת שאני רוצה משהו בישראל כן זה נשמע קצת פלצני אבל לא יודעת אני רוצה להגיע למשהו בחו"ל כמובן שאם אני יהיה מספיק טובה והכל אבל זה רק השאיפה שלי.....חוץ מזה קלאסי! לא מודרני
H H e l p3 New member 8/10/04 #11 זה... בכלל לא פלצני! זה ידוע שבארץ אי אפשר להתפתח יותר מדי כרקדנים...
D Dark Amy New member 8/10/04 #6 המממ כל להקה שעובדת עם ווייד רובסון תהיה טובה בשבילי אני לא ארצה מודרני / בלט כי אני לא כל כך אוהבת את זה וזה המון שעות...
המממ כל להקה שעובדת עם ווייד רובסון תהיה טובה בשבילי אני לא ארצה מודרני / בלט כי אני לא כל כך אוהבת את זה וזה המון שעות...
° °•°•Bla¢k ƒa‡®y•°•° New member 8/10/04 #8 בקיבוצית או בבת שבע../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif לבת שבע לא היתה לי בעיה קשה להתקבל .
בקיבוצית או בבת שבע../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif לבת שבע לא היתה לי בעיה קשה להתקבל .
° °•°•Bla¢k ƒa‡®y•°•° New member 9/10/04 #17 לא, עוד לא הגעתי לרמה כזאת../images/Emo60.gif אבל קרובת משפחה שלי היא בהנהלה של הלהקה שם .
° °•°•Bla¢k ƒa‡®y•°•° New member 10/10/04 #23 יאפ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif והיאגם אישה של זמר מפורסם .
° °•°•Bla¢k ƒa‡®y•°•° New member 11/10/04 #28 הווו...מסרים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif