סקר קטן

Chewbacca

New member
סקר קטן

לכבוד הIpod החדש שלי. אני עובר עכשיו על כמה אלפי קבצי מוזיקה במחשב כדי להעלות אותם בצורה מסודרת לIpod החדש שלי, נגן mp3ים מדהים. והשאלה שלי היא: איזה מוזיקה אתם אוהבים יחד עם האלכוהול שלכם? בפאב, בבית, במסיבות... איפה שלא יהיה.

dusa

New member
אז יהיה לי הכבוד להיות הראשונה...

ובעיקרון תלויי במצב רוח. בעיקרון משהו שקט אבל קיצבי. ג'ז הולך מצויין. גם בלוז (שוב תלויי במצב רוח). לפעמים לפעמים מוזיקה ישראלית או לועזית כזו שאפשר לשיר את המילים יחד עם השיר. לפעמים מתאים לי מוזיקת עולם (מקוו שככה קוראים לזה). אבל בעיקרון אני לא ממש יודעת איך קוראים לכל סוג מוזיקה, אז אל תתפוס אותי במילה

an3c

New member
לא משנה איפה

אתה נמצא אתה חייב שיהיו לך כמה דיסקים קלאסים של פינק פלויד, הסטונס, ולד זפלין, וכשאתה באיזה באר חשוך אז דילן, לאונרד כהן והפיקסיז ... משם נמשיך לרדיוהד (ok computer,pablo honey), פרל ג'ם(כל הדיסקים אבל בעיקר 10), רד הוט (הראשונים),הפמפקינז(מלון קולי בעיקר), פייט נו מור(king for a day...) וכלה באלט.רוק יותר עכשווי כמו קריד(כל השלושה), לוקאל אייץ'(השני), אדימה(adema),פורקיופין טרי, לייב(birds of pray, the distance to here),שלוש דלתות למטה(3 doors down) וכו'. וכאשר אתה אחרי כמה כוסות של יין אוסטרלי טוב (כמו שאתה אוהב) שים את פורטיסהד(כל השלושה), סניקר פימפס(כל השלושה) או מאסיב אטאק(mezzanine) אין כמו טריפהופ איכותי כשהיין מתחיל לעבוד. או לחילופין מוזיקת אמביינט דוגמאת דיפ פרפל, בודהה באר, קפה דל מאר, זירו 7 וכדומה. עכשיו קצת טראנס פסיכודאלי (בעניין או לא, תמיד טוב שיהיה כדי לקפוץ) אז תכניס את האלוסינוגן, שפונגל,xerox, סאן פרוג'קט, ג'ונו ריאקטור ודומיהם. מוסיקה ישראלית, אישית אני מחבב מאוד את כנסיית השכל (ה-3 הראשונים, עדיין לא שמעתי תחדש), סחרוף(נגיעות), משינה, אהוד בנאי(טיפ טיפה, עוד מעט...) היהודים, יובל בנאי... טוב אני אעצור כאן, יש לי רק עוד 2000 רעיונות ודיסקים שהייתי רוצה שיהיו איתי, אבל בשביל זה אתה צריך עוד כמה גיגות בIPOD. תהנה ותתחדש. (אגב, מה הגודל של ה-HD, כמה עלה, מאיפה? אם מותר לשאול) ערב טוב.

an3c

New member
מסכים איתך לחלוטין../images/Emo9.gif

נחמד לקלוע לטעמו של מישהו אחר.

Chewbacca

New member
לגבי הipod עצמו

20GB HD דור רביעי של ipod, ז"א 12 שעות סוללה וגלגל touchpad כמו שיש לmini ipod. נקנה דרך אתר www.pdastore.co.il ותוכל לראות את המחיר שם.

ספיידי1

New member
קלאב\טראנס(פסיכודאלי)\ראפ\היפ-הופ

וR&B אלה פשוט עושים את זה אין מה לעשות... הם המוזיקה השולטת בסצינת המועדונים, וגם כאשר זה מגיע לאלכוהול וואלה גם ניו יורק האוס יכול להיות נחמד תאמת

katadgi

New member
מוסיקה...

בפאב אני אוהב לשמוע לאאונג' ואסיד ג'ז ברקע, האוס עם VOCAL גם הולך (אני לא מדבר על קלאב טראנס) בבית אני מעדיף להקשיב ליותר מלל, דיפש מוד, אלפווייל, נירוונה וכו' במסיבות אני די פתוח רק בלי מזרחית

an3c

New member
אחח אלפוויל...

רק שאני אהיה בטוח, אתה מתכוון ל alphaville כן? ויש לו עוד שירים מלבד forever young ו -big in japan? :) איזה זכרונות מעלה לי בי השם הזה. מזכיר לי את המחשב הישן הישן, שהיתה לי בו תוכנה חדישה! ארבעה אורות מהבהבים לקולה של המוסיקה של ביג אין ג'פאן במידי... היו ימים.

katadgi

New member
כן, אני מדבר על Alphaville ../images/Emo13.gif

ולא חסרים להם קטעים מוצלחים:Victory of Love, Sounds Like a Melody ועוד... שלא לדבר על Depeche mode שכל קטע לדעתי הוא להיט

aureli

New member
../images/Emo91.gif שלי

אז ככה- לכל אלכוהול מוסיקה משלו: ליין -ג'אז ,בלוז ומוסיקה קלאסית קלה- גרשווין,קופלנד,ג'קו פסטוריוס, מישל פטרוצ'יאני , ז'אק לוסייה, תלוניוס מונק ועוד. לוודקות יקרות- שירים עממים עם גיטרה. עדיף רוסים. את גרסת המטאל ל"מורקה " כבר שמעת? לבירה זולה , וודקה זולה ובכלל כל דבר שלא מענג את חושיך אלה סתם דופק את הראש- רוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ופה המבחר עצום: מטליקה ( כל האלבומים) ACDC, מוטורהד , איירון מיידן, וויט סטריפס , רד הוט צ'ילי פפרס , פנתרה ,גאנס , אורפנד לנד , נייטויש, סימפוני X , סאונדגרדן, פרל ג'ם ,רמשטיין. לא כל זה רוק , ציינתי גם זרמים דומים. נו מילא . העיקר הגיטרות. למה שהרוסים קוראים " ירש" -כלומר קוקטייל של וודקה עם בירה(4:1) הכי מתאימה נירוונה. אומר וארחיק לכת כי אם הדיסק הוא נוורמינד אז אפשר להגביר את היחס הכמותי בקוקטייל לטובת הוודקה. ואילו אם אתה שומע את האנפלגד שלהם בניו-יורק אז אפשר להוסיף גם קצת ספרייט למשוואה. ודבר אחרון , גיליתי לפני קצת זמן- הלהקה החביבה עליי - RADIOHEAD הגאונים, הולכים הכי טוב עם אבסינט משובח ( אל תתפסו אותי במילה אולי הדבר שמוכרים בישראל הוא חיקוי כי שמעתי שהמקורי נאסר לפני הרבה זמן). אם מדובר בדה בנדס אז אפשר לשתות קצת נקי כי האלבום עצמו הוא יחסית אופטימי ולא מר כלענה. אבל אם זה OK קומפיוטר או שמה בטעות קנית את האחרון ( ליום- הייל טו טה טייף) או הראשון ( פבלו מותק) אז תוכל לשתות בצורה מקורית- עם הסוכר והכפית וכולי. אז זהו, סליחה שזה יצא ארוך. בפעם הבאה מבטיח להרחיב. היות ואני בן 18 אז לא שתיתי כל כך הרבה. מצטער על זה שההודעה מבולגנת כמעה- באופן אירוני למדי אני שיכור כלוט....

an3c

New member
חוויה!

משעשע נורא :) ומלבד ההתחלה, כל השאר מקובל, עלי בכל אופן, לחלוטין. (הייתי מוסיף גם את קווין אדרינה וטול. ואיך לעזהל שכחתי את אליס אין צ'ינס ובליינד מלון קודם-כל הדיסקים. והאחרון לפי אותם התנאים, מתאים לרגע בו אתה יודע ששתית כוסית אחת יותר מידי, ואתה עומד להתחרט על זה).

קודם כל....

תתחדש על האייפוד, אני בשלי מאוהב מהרגע שהוא הגיע אלי
בקשר למוזיקה עם אלכוהול.... בבית -- משהו רגוע עם הוויסקי או היין. ג'ז (דיוק אלינגטון תמיד עושה לי את זה, אולי כי אני אוהב פסנתר), ג'יימי קאלם. ההופעה החיה של שלום חנוך ומשה לוי ("יציאה") תמיד באה טוב. בחוץ -- העיקר שיהיה אפשר גם לדבר וגם להזיז את הראש עם המוזיקה... אם אפשר רק אחד מהם זה לא זה. במסיבות -- לא טראנס כבד מדי -- "מוזיקת קיבוצים" (יען מסיבה שיש בה הכל מהכל) תמיד עושה שמח. בקשר ל ipod -- טיפ קטן -- תתמקד יותר ב smart playlists מאשר בסתם רשימות, יותר יעיל.

marsala

New member
אנק הטעם שלך במוזיקה

קלע מאד לטעם שלי... דרך אגב הדיפ פרפל אצלנו במנצ'סטר להופעה חד פעמית בנובמבר בא לך לקפוץ? מוש

an3c

New member
מנצ'סטר...

בנובמבר אתה אומר הממ.. יודע מה, אני אאריך כבר ואשאר לראות גם משחק כדורגל :)

Chewbacca

New member
מפגש פורום?

יש סיכוי ששולחים אותי מהעבודה בנובמבר לקורס באנגליה...

marsala

New member
אז אם אתם רציניים...

אני צריך לדעת כדי לסדר כרטיסים . כדורגל אני יכול לסדר אבל רק לצד הכחול של מנצ'סטר(זה הצד של הכדורגל הנכון והאמיתי..) לאולד טרפורד אני מוכן להביא אותך לסיור תיירים ויש להם מוזיאון מרשים (ארון גביעים מלא ימח שמם...) צ'ואי מה בקשר לקורס? מוש

למעלה