לא משנה איפה
אתה נמצא אתה חייב שיהיו לך כמה דיסקים קלאסים של פינק פלויד, הסטונס, ולד זפלין, וכשאתה באיזה באר חשוך אז דילן, לאונרד כהן והפיקסיז ... משם נמשיך לרדיוהד (ok computer,pablo honey), פרל ג'ם(כל הדיסקים אבל בעיקר 10), רד הוט (הראשונים),הפמפקינז(מלון קולי בעיקר), פייט נו מור(king for a day...) וכלה באלט.רוק יותר עכשווי כמו קריד(כל השלושה), לוקאל אייץ'(השני), אדימה(adema),פורקיופין טרי, לייב(birds of pray, the distance to here),שלוש דלתות למטה(3 doors down) וכו'. וכאשר אתה אחרי כמה כוסות של יין אוסטרלי טוב (כמו שאתה אוהב) שים את פורטיסהד(כל השלושה), סניקר פימפס(כל השלושה) או מאסיב אטאק(mezzanine) אין כמו טריפהופ איכותי כשהיין מתחיל לעבוד. או לחילופין מוזיקת אמביינט דוגמאת דיפ פרפל, בודהה באר, קפה דל מאר, זירו 7 וכדומה. עכשיו קצת טראנס פסיכודאלי (בעניין או לא, תמיד טוב שיהיה כדי לקפוץ) אז תכניס את האלוסינוגן, שפונגל,xerox, סאן פרוג'קט, ג'ונו ריאקטור ודומיהם. מוסיקה ישראלית, אישית אני מחבב מאוד את כנסיית השכל (ה-3 הראשונים, עדיין לא שמעתי תחדש), סחרוף(נגיעות), משינה, אהוד בנאי(טיפ טיפה, עוד מעט...) היהודים, יובל בנאי... טוב אני אעצור כאן, יש לי רק עוד 2000 רעיונות ודיסקים שהייתי רוצה שיהיו איתי, אבל בשביל זה אתה צריך עוד כמה גיגות בIPOD. תהנה ותתחדש. (אגב, מה הגודל של ה-HD, כמה עלה, מאיפה? אם מותר לשאול) ערב טוב.