סקר קטן

שילוב של שמות

תות-שם שאני "סוחבת" עוד מווינט, זה פרי שאני אוהבת.. נסיכת סיני זה כינוי שהדביקו לי בפורום טיולים בארץ, כי נסעתי בתקופה שרב האנשים לא נסעו ואז כל פעם שהגיע מישהו לפורום לשאול על סיני הפנו אותו אלי... תות

עד לפני שבוע לא היה הגיון בשום שם

אחר סנאית - קשור בשם האמיתי שלי אדומה - קשור בשיער החל מלפני שבוע חלק אחד בסיפור כבר לא רלוונטי...

טלטלצ

New member
סנאיתוש צבעת?

לאיזה צבע? בלונדג'? אבל את הג'ינג'יות אי אפשר להחליף אף פעם.

../images/Emo68.gif

חמוד, אם אני אעשה בלונדג' יעצרו אותי על כל צעד ושעל מטעם משטרת ההגירה... אני מנסה לחזור להיות שטנית (הניקוד - עליכם...) כבעבר, אבל לאט לאט. ולעניין הג'ינג'יות - זה בלב...

משקולת

New member
שטנית?? ואיך יצא?? ../images/Emo35.gif

מנסה לדמיין אותך שטנית ורואה בדמיון רק רעמה אדומה!

עוד לא שטנית

עדיין חום אדמדם מצחיק שכל מי שנמצא פה מכיר אותי רק אדומה, כאשר האדום הוא רק משנה רביעית בתואר הראשון (דהיינו - לא מזמן). עכשיו יש לך סיבה לפגוש אותי (דרך אגב - קיבלתי אתמול את התשובות בפטנטים ובאופן מפתיע היה סבבה!)

hapusha

New member
הניק שלי

הוא שם חיבה שבעלי הדביק לי בגלל שאני אוהבת לישון ולמי שלא הבין (חחחחחפפפפפפפששששששששש = חפושה...)

hapusha

New member
ואפרופו דולפינים...

צללתי עם דולפינים וזה היה מדהים - חוויה כדאית ביותר.

S w i t c h

New member
אהממ...

רציתי לעשות סוויץ' לכינוי הקודם שלי + אהבתי את הדמות ב- Matrix

רחלילי

New member
הניק שלי הוא אחד מהשמות שבעלי קורא

לי אין כאן יותר מידי מורכבות!

משקולת

New member
משקולת כי...

בפורום חתונות הייתי בניק אחר, וכשהגעתי לכאן רציתי לשנות. לא השקעתי שעות של מחשבה בבחירת הניק, המילה משקולת קפצה לי לראש די מהר, שכן באותה תקופה התחילו לי כל מיני בעיות בריאותיות שבגינן לא יכולתי להעסוק בפעילות ספורטיבית, וזאת לאחר שנהגתי להתאמן רבות בחדר כושר. המילה משקולת הזכירה לי נשכחות מחדר הכושר. מרוצה מהניק שבחרתי, ומקווה לחזור מתישהו לפעילות ספורטיבית סדירה.
אפרופו דולפינים- בעלי מאוד מאוד אוהב דולפינים, וכשהכרתי אותו היה לו אוסף חביב של דולפינים (חולצה, פורצלן ועוד ועוד)- עם השנים העשרתי לו את האוסף, וכעת יש בביתנו ,אחר כבוד, עשרות רבות של פריטי דולפינים!

הניק שלי

על שם האחיינית המדהימה שלי. קוראים לה נופר, אבל אצלנו במשפחה זה בדר"כ נושקה או בשמה המלא נושרה פטרושקה.

נופר30

New member
חחחחחחחחחח גם אני על שם האחיינית

המדהימה שלי בכל אופן ה 30 היה הגיל שפתחתי את הניק וכפי שרבים יודעים הוא מזמן לא נכון

hapusha

New member
רובוטריקים, שקרניקים, מעצבניקים

לא הייתי רוצה לחשוב שזה מעיד על האופי...

שמש א

New member
אצלי זה כינוי מהנעורים

שדבק בי במשך שנות נעורי בקרב החברים הקרובים. הכינוי הוא שמש, אבל כבר היה תפוס... אגב, הוא מרמז על צבע השיער שלי.

למעלה