סקר קטן

Mr MAG

New member
סקר קטן

נורא משעמם לי אז... 1. מה לדעתך הדבר הכי נחוץ לג'קאס ? (חוץ מציוד צילום כמובן) 2. מה הדבר הכי מצחיק שאי פעם עשית ? 3. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית ? 4. מה הדבר הכי מוזר\משוגע שאי פעם עשית ? 5. מי הבנאדם הכי מטורף שאתה מכיר\יודע עליו ? 6. איך אתה אוכל את הפלאפל שלך ?

thewierdo

New member
חח יאללה

1.משכחי כאבים :) 2.התרוצצתי ערום לגבמרי באיזה רחוב בשתיים בלילה היהי מצחיק מאוד... 3.כיביתי את האור בחדר וישבתי....
4.התחלתי עם זקנה רוסיה בת 100 5.אני 6.מהר

omni96

New member
ME

1. מה לדעתך הדבר הכי נחוץ לג'קאס ? (חוץ מציוד צילום כמובן) אנשים שיעשו אותו !!!!! אה ובגדים חחחח...אני זוכר ששפיצי קפץ לשיחים עם חוטיני חחח לא נעים 2. מה הדבר הכי מצחיק שאי פעם עשית ? חחח לא יודע 3. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית ? נכנסתי עם אופניים בעץ 4. מה הדבר הכי מוזר\משוגע שאי פעם עשית ? נראה לי ששתיתי שמן הכי מוזר 5. מי הבנאדם הכי מטורף שאתה מכיר\יודע עליו ? הכי מטורפים זה דירטי סנצ'ז אם בקטע של הג'קאס, בנאדם אחד לא יודע 6. איך אתה אוכל את הפלאפל שלך ? עם הפה !!!

Mr MAG

New member
יאלהל גמני יענה

כי משעמם לי.... 1. מה לדעתך הדבר הכי נחוץ לג'קאס ? (חוץ מציוד צילום כמובן) - גמני רציתי לומר בגדים, חוץ מבגדים וחברים שיבואו איתך נראה לי שסקייט כי אםפשר לעשות איתו מלא דברים מצחיקים וגם נוח לצלם איתו. 2. מה הדבר הכי מצחיק שאי פעם עשית ? וואי היה כל כך הרבה.. אבל אחד המצחיקים שזכורים לי ואפילו צילמתי זה איך העפתי את אור הקטן 2 מטר באוויר מנדנדה.... זה ממש ממש קורע הקטע 3. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית ? וואי ממש לא יודע ! אולי זה שפרצתי לבנין ההוא של הטומשין בלילה ויצא עלי שוטר רוסי ג'אבר ממש חירבנתי במכנסיים מפחד 4. מה הדבר הכי מוזר\משוגע שאי פעם עשית ? ארמ... וואלה לא יודע באמת 5. מי הבנאדם הכי מטורף שאתה מכיר\יודע עליו ? דור די מטורף.. זה עם ההרחבה הענקית 6. איך אתה אוכל את הפלאפל שלך ? חומוס צ'יפס פלאפל טחינה חמוצים כרוב לבן בפיתה D:

omni96

New member
חחח ואגב

אור הקטן זה אחד נמוך כזה שדומה לישו ומה קשור דור?

מ מ מיתר

New member
אני אני אני.....!??!?!?!?....לה לה

נורא משעמם לי אז... 1. מה לדעתך הדבר הכי נחוץ לג'קאס ? (חוץ מציוד צילום כמובן) אוטו או שיש לך חבר שיש לו רישיון 2. מה הדבר הכי מצחיק שאי פעם עשית ?נראה ל יקפצתי לשיח ואז נתקעתי בוא.... 3. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית ? לא יודע לא זוכר..... 4. מה הדבר הכי מוזר\משוגע שאי פעם עשית ?לא יודע שאני וחבר שלי נכנסנו לפחים בכניסה של בית ספר.... 5. מי הבנאדם הכי מטורף שאתה מכיר\יודע עליו ?לא יודע 6. איך אתה אוכל את הפלאפל שלך ?קצת טחינה..חריף הרבה צ'יפסרק איזה 2 כדורים וסלט.........

sweet 666

New member
חחחח, נצל"ש..

אנשים, לא חשבתי שזה יקרה מתישהו, אבל אתמול הושפזתי לבית חולים בפעם הראשונה והיה כייף! גם עשיתי טיול באמבולנס עם צ'אקלקה ועניינים, גם עשו לי רייד מטורף על המיטה עם גלגלים הזאת(כשמורידים אותך מהאמבולנס זה הכי מפחיד..) גם סיבוב בכל בית חולים עם כסא גלגלים, גם שפריצות דם לאינפוזיה, וונפלון ליומיים(לא נוח להשתין) גם הכריחו אותי להשתין בכוס איזה 4 פעמים ושכחתי ואז אנסו אותי עוד פעם ללכת ולהוציא מעצמי נוזלים בכוח, גם קיבלתי עזרה במקלחת וגם פיז'אמות בית חולים מידה XXL שנפלו לי המכנסיים באמצא מחלקה כירורגית..אאה, וגם צמיד ליד יפה עם שם שלי ות'ז.. בקיצור, היה כיף(חוץ מבהאוכל, מגעיל.לא מומלץ..) וגם כל מיני בדיקות אצל רופא נשים, ואתם לא רוצים לשמוע על זה... האולטרסונד מגניב! זכיתי לראות את כל הבפנוכ'ה שלי!

:O:O:O

מה מה מה .. מה קרה? למה אישפזו אותך? את בסדר? איך את מרגישה? מה קורה? מה זה? למה? איך? מתי? -בוכה-

sweet 666

New member
אל תבכי.. :) אני בסדר גמור

ואפילו די נהנתי מכל העניין, האמת היא שאף אחד לא יודע מה היה לי, אומרים ש90% זה אפנדיצית, אני לא יודעת...בנתיים לא כואב לי כלום אז לא אכפת לי... זאת היתה אחלה הרפתקאה בשבילי..

למעלה