סקר קטן...

סקר קטן...

מי מהזוגות הכי הצליח לשחק את הזוג שהכי הכי?... 1. ריקי וקובי (ממשחק החיים) 2. מיכאלה ורענן 3. ליה וירון (ממשחק החיים) 4. אליאן ומיקי (מאהבה מעבר לפינה) איזה סדרה הכי יפה וטובה וכ'ו...? 1. מיכאלה 2. משחק החיים 3. אהבה מעבר לפינה 4. לחיי האהבה זהו.....

ליה וירון הזוג המהמם

אחריהם נגה ושמואל איכס אליאן ומיקי לא מתאימים בכלללללללללללללל

תיפי1

New member
עונה

1. אסי וגיא (למה הם לא באפשרויות?????) ובמקום השני ליה וירון 2. מיכאלה וגם משחק החיים

תיפי1

New member
אפרת כהן

אהה ובפעם הבאה תישתדלי לשרשר להודעה הקודמת שלך

תאמת??

מה זה אהבתי את יעל, אבל אין מה לשעות, אני מאוהבת בפרתי פרתי קלאפ קלאפ!! סורי יעלושששששששששששששששששששש

ברור שיעל שרוני הכוסית

רוצים לשמוע משהו - אמא שלי אומרת שטלי שרון דומה ליעל שרוני למרות ששתיהם יפות כל אחת ביופי שלה יעל הרבה יותר

ברור שיעל יותר יפה!!

לטלי יש משו בפנים שנרא מזכיר את יעל, אבל אין על יעל!! היא הרבה יותר כוסונית ממנה!! כפרות על ריקי שלי שלקחתי ממנה את אפנת הגיל הבודד!!

MoRaN LiRoN

New member
מה הקשר? שחקנית ראשית ומשנה

לירון וייסמן או אפרת כהן ויענו לירון וייסמן ברור ואפרת חמודה

perfecta

New member
את צוחקת , אפרת!!!!!!!!!!

יותר יפה יותר מוכשרת יותר כוסית יותר מאמי יותר חמודה יותר כובשת יותר א-ח-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שתיהם מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתה על שתיהםםם

MoRaN LiRoN

New member
אוקיי אז אתם בטח מנחשים

ברור שליה וירון - איזו רומנטיקה מתה עליהם!! ואסי וגיא חמודים לאללה מצחיקים וגם זוג מתוק! ומשחק החיים !!!!!! ומיכאלה!!

אוקיי אז ככה... ../images/Emo13.gif

אפרת כהן מדהימה ויפה ומוכשרת בטירוף לדעתי... וברור שאני מתה עליהההה..
לירון וייסמן במשחק החיים והכל גם ממש יפה וחמודה ושחקנית טובה...ואני אוהבת גם אותה... אבל קשה להשוות ביניהןןןן
כי כל אחת זה משו אחר, כל אחת משחקת דמות אחרת ובטלנובלה אחרת, לכל אחת יש ת'אופי שלה ות'יופי שלה.... וזהו..
עכשיו לגבי טלי שרון ויעל שרוני... טלי שרון חמודה ויפה ומצחיקה וכנ"ל יעל...
אבל לפי דעתי..יעל שרוני יותר יפה בהרבה...
קיצררר אני אוהבת את כולםםםםםםםםםםםםם

למעלה