סקר קטן...

Awaken

New member
סקר קטן...

אוקיי חבר'ה. אתם מאחורי הקלעים, בעוד כ- 15-30 דקות עולה המסך ואתם עולים לבמה. מה אתם עושים ברגעים אלו ממש?

normajean

New member
חושבת כל כל דבר חוץ מהעובדה שכולם

יושבים שם מולי ממש והם לא באמת תפוזים כתומים עגלגלים ועסיסיים.

Envenom

New member
הכל.

בדיקות של השניה של הרגע האחרון, שהכל מוכן- שאני זוכר ת'קיוים שלי, שאני זוכר איפה האביזרים שלי, שאני יודע איך לעזור לשחקנים אחרים במקרה שהם צריכים, שאני זוכר איפה אני צריך להיות מתי, שאני זוכר ת'שורות התחלה שלי, שהנק בסדר (אם יש עלי), שהצוות הטכני לא עישן גראס, כל פרט קטן שיהיה מושלם (אני פרפקציוניסט חולני בענינים האלה).

Envenom

New member
אממ כן

בעיקר במסגרת מגמת תיאטרון.. כשהייתי בתיאטרון רחוב מן הסתם לא השתמשנו בנקים חח

Envenom

New member
אה, ועוד דבר שאני תמיד עושה..

אני לא יכול בלי לבדוק (איכשהו) כמה האולם מלא לפני שמתחילים. דקה לפני, אני חייב לדעת כמה מלא האולם.

תלוי

יש מקרים שאני עסוקה בלהפוך לדמות. יש מקרים שאני עסוקה בלהזכיר לכולם את הכניסות והיציאות. או השורות. יש מקרים שאני רבה עם הנק. יש מקרים שאני רבה עם הבימאית. יש מקרים שאני סתם בוהה במראה. יש מקרים שאני מציצה לבמה.

Awaken

New member
אני....

אצלי זה בשלבים... בהתחלה, בערך 45 דקות לפני ההופעה, אני עושה תרגילי חימום פיזים (כולל תרגילי דיבור וכו'), אחר כך אני יושב עם מוזיקה (כן מוזיקה, מצאתי שזה אחד מהדברים שהכי הכי עוזרים לי להתרכז) וחושב על הדמות שזה כולל רצונות פעולות מעצורים הכל... ואחרי זה אני במין מצב מוזר לחלוטין וגיא יעיד על זה הוא חווה את זה על בשרו... אני נכנס למן טראנס.... לא בדיוק טראנס אלא יותר ריכוז מאוד גבוהה ואני הופך לעצבני במיוחד (כן כן, יותר מהרגיל) בשלב הזה אני צריך שפשוט יעזבו אותי לנפשי ויתנו לי את הספייס שלי...

זה נכון../images/Emo7.gif

עידו נוהג לצעוק על אנשים ולהכנס לקריזות עמוקות לפני הופעה.

anabar

New member
אצלי..

40 דק' לפני אני עוד יעשה חימום פיזי וקולי.. 20 דק' לפני אני אוודה שהאיפור והתלבושת יושבים עלי מושלם. אני בטח אעבור על החפצים. אחרי זה אני אצחק קצת עם כולם ואז, 5 דק' לפני שאני עולה, כשאני יושבת מאחורי הוילון כבר, אני אתאים את עצמי פיזית לדמות ואריץ לעצמי בראש את הרצון, המעצורים ודרכי הפעולה..

מגרד מאחורי האוזן

סתם ניראה לי שכידי בזמן כזה "לשחק" בפנים את מצב הדמות באמת לפני העליה שלה ל

אומרת לעצמי: "זהו, אין יותר מה

לעשות.. מה שיהיה-יהיה
ואומרת לעצמי לעשות כיף כיף
" ושואלת את עצמי: "למה לעזאזל אני עושה את זה לעצמי
" חחח... עקב כך שאני על סף התמוטטות עצבים מהתרגשות
אבל אין, שיוצאת לי המילה הראשונה אני נרגעת נכנסת לתפקיד ולא חושבת על כלום
ד"א- בסוף ההופעה אני מבינה למה אני "עושה את זה לעצמי"
תמיד זה ככה..

אוי אוי! וגם וגם וגם וגם-

גם אני נהיית קצת עצבנית.. חחחחח.... התבלבלתי.. חשבתי שזה שתי דקו לפני עלייה לבמה.. בחצי שעה שלפני אני עושה חימום נכנסת לדמות ומנסה לחזור בראש על שורות\על כניסות ויציאות\דברים שאני תמיד שכחתי בחזרות. חחח

למעלה