עמי באמת חמוד אבל אין על רן בכור הכוסון הורס מאמי ועל אגמי מאמי
° °•BeNjA BuBa•° New member 1/4/04 #22 ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif יווו סוו רייט רעות..
ר רעותי המתוקה New member 1/4/04 #24 יש לך שם מה זה יפה רעות....../images/Emo45.gif ברוכה הבאה רעות גמני רעות בת 14 מהקריות... בת כמה את
° °•°ילדה שו22ה°•° New member 1/4/04 #23 עונה אני הכי אוהבת את:ליאור ומיקי אני הכי פחות אוהבת את:יונת ואורית
ר רעותי המתוקה New member 1/4/04 #25 עונהההההההההההההה../images/Emo9.gif מהעונה הזאתי אני הכי אוהבת את: ליאוררררר מהעונה הקודמת: את אלונה הכי שונאת מהעונה הזאתי: נתן... בעעעעע ומהעונה הקודמת: גם את נתןןן.. הוא פשוט דוחה אותי מיום ליום מרגע לרגע..... וזה התחיל מהעונה הקדומת שהוא חזר.....
עונהההההההההההההה../images/Emo9.gif מהעונה הזאתי אני הכי אוהבת את: ליאוררררר מהעונה הקודמת: את אלונה הכי שונאת מהעונה הזאתי: נתן... בעעעעע ומהעונה הקודמת: גם את נתןןן.. הוא פשוט דוחה אותי מיום ליום מרגע לרגע..... וזה התחיל מהעונה הקדומת שהוא חזר.....
א אליק בליק בום New member 1/4/04 #28 הכי אוהב את ליסה../images/Emo14.gif הכי אהבתי את הדמות שלה.... הכי שונא את שירלי-אגם היא נהיתה בעונה הזאת כולה חיוכים צבועים משעממת
הכי אוהב את ליסה../images/Emo14.gif הכי אהבתי את הדמות שלה.... הכי שונא את שירלי-אגם היא נהיתה בעונה הזאת כולה חיוכים צבועים משעממת