סקר קטן

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
סקר קטן

הקדמה: את האמת זה לא ממש סקר, אני לא צריכה את זה למחקר או משהו.. אבל החלטתי לפנות לפורום "כלבים" כי זה קשור למקרה המאוד מציאותי שבגללו החלטתי לערוך את הסקר.. השאלה: האם את/ה חושב/ת שעדיף לכלב להשאר ברחוב לכל שעות היום, ושהוא יקבל את החופש הבלתי מוגבל שלו והפינוקים מהעוברים והשבים, מאשר שיילקח לבעליו חסרי האיכפתיות או ל"תן לחיות לחיות" או כל דבר דומה?

be_roo

New member
האם עדיף לתת

לילדים קטנים להסתובב ברחוב כל היום ושיקבלו את החופש שלהם ופינוקים מעבורים ושבים? כלב זה כמו ילד קטן, הוא לא יודע לחצות כביש, הוא לא יודע שהממתק שעכשיו עובר אורח נתן לו יעשה אותו חולה, הוא לא יודע שהאדם ה"נחמד" שמשחק איתו עכשיו מתכנן לקחת אותו ולאמן אותו להשתתף בקרבות כלבים, הוא לא יודע שהאוכל הטעים שהוא מצא עכשיו בגינה זה רעל עכברים, הוא לא יודע שעוד שניה יתנפל עליו כלב תוקפן. אם הבעלים נותנים לו להסתובב חופשי צריך להסביר להם את הסכנות שבכך. אם הם ממשיכים אפשר לפנות לרשויות ולעמותות השונות. זה שהוא חוזר בערב לאכול שם, לא ממש הופך אותם ל"בעלים".

Burma

New member
אני מסכים ...

כלב זאת חיה מבוייתת ולצערנו קיימים אנשים שמצנלים אותם בצורה מזעזעת. הכלבים צריכים חום ואהבה ומזון בריא.

WTR

New member
מה שעצוב זה

שהבעלים לא נותנים אפילו אוכל... יש איזה חוק בישראל שנותן קנס או כל עונש אחר לבעלים המזניחים את כלביהם?

be_roo

New member
כן אבל לצערנו הוא לא נאכף. המלצה

שלי, לפנות לאתי אלטמן מתנו לחיות לחיות, במקרים רבים היא מצליחה להזיז עניינים.

למעלה