בזמן סקס לא חייב להיות בין לביון.. יש משקאות שמשתלבים נפלא גם תוך כדי.. אצלי ברור לא? אייריש, יין, אייריש, יין, לשם גיוון מים קרים ותה..אם את רוצה אלכוהולי אז תה אנגלי..
ואני לא ביקשתי פה תגובות על הגיל שלי תודה. אני נורא אוהבת אלכוהול ושותה אותו ולא לא רק תירוש וגם אוהבת להכין אותו. התעניינתי מה אתם שותים דווקא כי נאי אישית נורא מחבבת לשתות איזה לונג איילנד או סרו דרייבר לפניי. אבקש תשובות לעניין ולא ביקורת תודה!
לונג איילנד אייס טי זה קוקטייל מגעיל חד משמעית סקרו דרייוור זה גם לא משו ולהכנת הנ"ל לא ניתן לקרוא הכנת אלכוהול. חפשי את המתכון לקיפרישקה בין דפי הפורום.
ביקורת (חינם אין כסף): סקרודריוור זה אחד הקוקטיילים הכי מעפנים שיש. למה לא לומר וודקה תפוזים וזהו? סתם כדי להשמע "קול"? אמנם אחד הראשונים ששתיתי, אבל זה בגלל שהייתי מטומטמת בצעירותי, ולא ידעתי מה לבקש מהברמן. עדיף לשתות וודקה נקי, ומיץ תפוזים נקי. לונג איילנד אמנם עובר על כל החוקים של "קוקטייל טוב" אבל משום מה הוא לפעמים יוצא טוב - תלוי מי עושה אותו. ולשאלתך: באופן כללי אני לא משתכרת כהוגן לפני סקס. אחרת אני סתם נהיית בנאדם מרוח ועייף. אלא אם כן זה נועד כדי להשכיח את הצרות שלי (ז"א השותף/ה למיטה), ואז אני אשתה מהכל והרבה! אבל לשמחתי, את זה כבר לא עשיתי המון שנים...
לא מובן הקטע: מה זאת אומרת תוך כדי ??? מזכיר לי את הפרק של סיינפלד שגורג מנסה לעשות סקס לאכול סנוויץ ולראות משחק ספורט כלשהו אני נוטה להסכים עם siete ודקה עדיף ללא תפוזים, ואם ממש רוצים טעם אז מקסימום ישנם ודקות בטעמים. + עדיף לא לשתות יותר מדי לפני סקס. ואת הלונג איילנד אני לא ממש אוהב.
כשאני עושה אנשים מתלקקים!! תמיד אהבתי אותו והמון שתיתי אותו, ומסתבר שאנשים במסעדה שבה אני עובד מעירים למלצרים על כך שהקוקטייל יצא ממש טוב. אז אולי אני פשוט איש מיוחד עם טאץ'... (לא נראה לי) בקשר לסקרודרייבר... אני מסכים. פיכסה. אבל צריך גם גרנדין אלישבע, לכן לא נגיד וודקה תפוזים. (למרות שזה ממש ממש זניח...)
רק אמרתי שהוא מפר את כל הכללים של קוקטיילים קלאסיים ובכל זאת הוא יוצא טעים מאד אם מכינים אותו כהלכה. כנראה שיש איזו תגובה כימית מיסתורית בין כל המוני המשקאות ששופכים פנימה. אולי שווה לעשות על זה מחקר מדעי...
כזכור לי אין גרנדין בסקרודרייבר. הוא צהוב. לא? אולי אתה חושב על טקילה סאנרייז (עוד משקה מטומטם - אבל לפחות נראה יפה).
אני אישית ממש אוהבת לונג איילנד וגם סרודרייור זה גם היה המשקה הראשון שלי דרך אגב.. ובשביל להשתכר אני צריכה הרבה יותר.. זה ממש לא בקטע של שכרות. למי ששאל מה זאת אומרת תוך כדיי הכוונה לא הייתה תוך כדיי האקט!!! לפעמים אחריי פעם ראשונה באה פעם שניה.. ושלישית.. וכו הקטע הוא שסקס זה דבר דיי מייבש אבל גם אלכוהול.. וזה סתאם עיניין אותי... אני אישית מעדיפה לבין לבין לשתות סתאם מיץ תפוזים..