סקר קטן

morning star

New member
סקר קטן

אנא מכם, עשו בדק בית בציציותיכם (גם אם אינכם לובשים). ענו לי על השאלות הבאות : א) איך התוודעתם למאגיה ובאיזה גיל? ב) כמה שנים אתם עוסקים בכך? ג) מהם מקורות המידע שלכם? שלכם, הנווד

CAT4

New member
אני עונה...

א) בגיל 6 כשבנתי שאני יודע דברים לפני שהם קוראים אני יכול לשנות אותם. ב) אני כיום בן 21 אז תעשו את החשבון לבד. ג) מקורות המיד שלי 70 אחוז אני עצמי וההוא. 20 אחוז ספרים ו5 אחוז מיפה. למה? Y.G.A the CAT

wicca_sphere

New member
גם אני יענה :)

א) מאז ומתמיד אני ידעתי לקרוא את המחשבות של אנשים שניה לפני שהם מדברים, וניחנתי במתנת של של יכולת מאוד גבוהה של תע``ח. העיסוק שלי במאגיה התחיל בגיל 11 שחברים שלי רצו לעשות סיאנס, והגענו במקרה ל www.opensesame.com ומשם התחלתי.. ב) אני בן 15, ויש לי נכשל במתמטיקה אז אני ייתן לכם לעשות את החשבון ג) מקורות המידע? ספרים אינטרנט ואני כל הזמן ממשיך לאמת את המידע שקיבלתי לדעת אם הוא אמין, ואני מאמת אותו בעיקר מפה בעזרת ידידינו הנווד, ובעזרת אתרים וספרים נוספים אני משווא מידע

Zipadidoda

New member
טוב אז

התוודעתי למאגיה לפני כמה חודשים כשחברים שלי רצו לעשות סיאנס ואמרתי שאני יחפש באינטרנט ובמקרה ניתקלתי באתר של spellsandmagic.com מכיתה ד בערך יש לי חלומות נבואיים זה לא ממש גרם לי להתעניין רק הם פשוט היו ואני שמכתי בחיים ואז לפני פחות משנה בעזרת כמה צירופי מקרים נתקלתי בכמה דברים והתחלתי להתעניין במיסטיקה והכל.. מקורות המידע הם אנשים מנסיון, אינטרנט, ספרים, אני עצמי (הלב שלי), וכדומה... מקווה שעזרתי נ.ב. אני היום בן חמש עשרה עוד חודש

תורי..

א.אין לי מושג.תמיד התעסקתי במיסטיקה וקראתי את כל הספרים האלה של ``העידן החדש`` ואיכשהו לבסוף הגעתי בערך לפני שנה+ למאגיה...לא יודעת איך, אולי נמאס לי מ``תאורתית`` שנה+ שזה בערך בגיל 14.5 מיסטיקה הרבה לפני... ב.... ג.אתה מקור שימושי ביותר...,אתרים...ספרים...פורומים...

mishmish18

New member
גם אני..

א. התוודעתי לכוחות שלי בערך בכיתה ה`.. אבל רק ביום שישי ידיד שלי הודיע לי חד משמעית שאני קוסמת אנרגיה ב. מיום שישי ג. ידיד שלי.. בינתיים

המצאיות

New member
אני עונה

כפי שאמרתי אני לא עוסק במאגיה אלא במשהו דומה אבל אני מניח שזה יספיק א)מכתב (מוזר מאד אבל הוא בא עם עורב) מראש המסדר בגיל 4 ב)מגיל 4 עד היום =9 שנים ג)ספר אחד עתיק במיוחד שאני בקושי יכול לקרוא

CAT4

New member
בלי דעת

אני יודע שאני הכי גדול בשנים פה. בן כמה אתה... Y.G.A the CAT

morning star

New member
מסקנה מוזרה ולא נכונה

אך לא אתה זה שהגנת בחירוף נפש על העובדה כי הגיל לא משנה? אז מה זה משנה? שלך, כבר מחכה לקטטר הנווד

CAT4

New member
נכון אבל לא נכון!?!?!!

הגיל לא משנה אבל הגיל הוא האידקטור היחיד שיש לנו לגבי ניסיון חיים. ואני היתי זה שאמר שהוא הכי משנה במתן עצות. כיעצות ניבנות על בסיס ניסיון חיים ולא על בסיס מידע גרדה. לחן הדבר שהכי משנה עם אתה יודע על מה אתה מדבר הוא נסיון החיים שלך = הגיל שלך. מבין Y.G.A the CAT ואני כן באיש שאמר שלגיל יש חשיבות

white crane

New member
סלח לי חתול ...

אבל מה שאתה אומר זה בולשיט אחד גדול. ניסיון חיים לא בהחרך = לגיל שלך. אני מכיר אנשים שכשהיו הרבה יותר צעירים ממך (21 נכון?) היו עם ידע , הבנה ויכולת לחיות הרבה יותר בוגרים מאנשים מבוגרים שאני מכיר. ניסיון החיים הוא היכולת שלך לעכל ולעבד את החוויות של חייך מתוך כנות ועירנות עצמית. ולא כמות הזמן שאתה חי. שלך אחד שקצת יותר גדול ממך ועדיין לא מתיימר לדעת כלום העגור הלבן

CAT4

New member
רוצה דוגמא בבקשה

אני ואחותעי שנינו יש לנו בערך את אותו נישיון חיים. שניני איבדנו את אבניו. שנינו בעלי דיסלקטיה. ושני למדונו את אותם שיעוים רוחנים. למרות זואת אני בן 21 למדני מהם יותר מאשר אאחותי בת 16. מבין ככה שגיל הוא אינדיקסיה לניסיון חיים. ואת זה אני אומר על סמך גדולים ורבים מיני שתוענים כי: ילדים לא יחולים להיות מורים. וכי אינך יכול היות מוהל של משהוא לשפני שעברתה אותו על בסרך אתה לא יכול להגיד למדתי על זה ואני יודע. זה השקר הכי גדול בחיים אף אחד לא יכול לקרוא מהבקור עד הערב והגיד שהוא יוגע או אפילו מבין את הנושא הזה. עד שלא תיתנשה בוא לא תדע אותו. עם אש בעיניים Y.G.A th CAT

CAT4

New member
עוד דוגמא.

אני בפורם הזה כבר חצי שנה. ועד היום שאלתי 5 שאלות הבנה וידע. אני לא יודע אבל כאשר הפורום הזה היה מלא באנשים בני 25-35 ואני הייתי בו ילד אז קיבלתי יותר מ תשובה אחת נכונה לשאלה אחת(והרבה ניחושים וחיתיטים באפלה). ואילו היום אני מקבל רק ניחוש אחד או שתיים לשאלה אחת. (בלי לדעת שפורום הזה מלאה בילדים שיודים הרבה על כלום) ואין להם את העומץ לקום ולומר אני לא יודע אבל אני אנסה. אני יודע שבישביל לקום ולומר אני לא יודע צריך הרבה עומץ אבל גם צריך את העומץ הזה בשביל לנשות ולטעות אם אתה רוצה אץה מוזמן להוכיח לי אחרת ולנסות לפתור את החידות שלי. ניראה מה תגיד אז. Y.G.A the CAT THE BIGIN FO THE END. אם אתה יודע על מה אני מדבר

white crane

New member
חתול יקר

הכעס שלך לא נעים לי ביחוד שאני לא מנסה להכעיס או לפגוע בך. וטוב אני מוכן להגיע לעמק שווה איתך ----> גיל הוא אכן אינדיקצה אבל ההחלט לא היחידה. או יותר נכון זו אינדיקציה כמותיתל בלבד. בנוסף, לא אין לי מוסג לגבי החידות שלך, ושנית לא אני לא מנסה להוכיח לך כלום! אני יודע איפה אני עומד וטוב לי בכך. בנוסף. היה לי מאוד לא סימפטי לקרוא את דבריך, בחדר של מגיה לבנה לא צריך להיות אש בעיניים ותחושה כה לא נעימה ממלותך שהופנו אלי ואלי סוף סוף משהו כאן יכול להרשות לעצמו להביע דעה אישית וכמו7 שאתה אמרת הרבה דעות יכולות להיות נכונות

CAT4

New member
תראה את עצמך

אתה יכול להעיד על עצמי שהיום אני יותר חכם ממה שהייתי לפני שנה או חודש, או אפילו לפני חמש דקות. החיים מלמדים אותנו כל הזמן שעוריםרבים השאלה היא האם אנחנו לומדים אותם. ואנשים שמתחילים ללמוד אותם לא יכול לדבר כמורים אשר כבר סימו אותם. אניט עדין מזימין אותך לנשות לענות על השאלות שהצבתי לכם. Y.G.A the CAT

למעלה