סקר קטן

סקר קטן

נניח ומועצת הנוער מארגנת אירוע בעיר ומזמינה אמן, את מי מהבאים הייתם מעדיפים: כנסיית השכל זהבה בן שייגעצ או מוניקה סקס ו- אם המועצה הייתה מביאה את האמן שבחרתם, האם הייתם משלמים בסביבות ה-20 שקלים כדי להכנס להופעה? ספנקיו.

yavin

New member
אמממממ

כמובן כנסיית השכל ואחרי זה מוניקה ואחרי זה שייגעצ.. זהבה בן עדיף שלא.... בטח.. 20 שקל זה ממש לא הרבה להופעה...

Devils Delusion

New member
150 שקל אם תביאו את היהודים

20 שקל לשייגעצ ומוניקה סקס ברור זאת לא שאלה בכלל כנסיית השכל גם כן כי למרות שהם לא משהו 20 שקל זה לא כסף זהבה בן אממממממ אני לא עונה

אין לנו מספיק תקציב בשביל להביא את

היהודים.. אבל אנחנו נבחן את זה שוב במידה ויהיה ביקוש רב. תמשיכו לענות על הסקר (מי שלא ענה עד עכשיו) ותזכרו שאתם מהווים חלק מהמדגם לכן בגדול אתם מחליטים. ספנקס.

Devils Delusion

New member
שיייייייייייייייייייייייייי

מניאקיתתתתתתתתתת תבחרי היהודיםםםםםםםםםםםםם זה גם אופציה ונכון שאת מעדיפה אותם? נכון? נכון? נכון? נכון? את תעשי הכל בשבילי נכון?נכון?נכון?

Devils Delusion

New member
לפחות זה בטוח שתעשי הכל

בשביל פיצהההה נכון??????? יום שני פיצה אחרי בית ספר ריממבר? אה טוב אולי אני אצטרך לדחות את זה אבל נדבר העיקר שתעדיפי היהודים

Im A PrInCeSs

New member
מוניקהההה סקססס!!!!!!!!! בטוווחח

יואוו מוניקההההה, מוניקהההההההההה!!!!!!!!!!! או שייגעצ'.

Im A PrInCeSs

New member
ובקשר לשאלה השניה,

הייתי משלמת יותר מ-20 שקל בישביל להיכנס למוניקה\שייגעצ'. לזהבה בן ולכנסיית השכל לא הייתי הולכת.

yavin

New member
../images/Emo151.gif יהל, אז היהודים גם אופציה ?

אם אפשר קצת להרחיב... אולי גם כמה יעלה להביא אותם...

אני לא יודעת כמה יעלה להביא אותם,

אבל אני יודעת כמה יעלה להביא את האומנים האחרים וזה המון כסף, יש לנו תקציב מוגבל ביותר ויש לנו הרבה דברים לקחת בחשבון (אבטחה, מיקום, במום, הגברה וכו') והיהודים יעלו יותר משאר הלהקות, נכון לעכשיו הם לא אופציה אבל במידה ויהיה ביקוש רב נכניס אותם כאופציה. בכל אופן קחו בחשבון שהאירוע לא יהיה מחר, יש עוד זמן.. לוקח המון זמן להרים אירוע אז אל תחשבו שאנחנו לא פועלים בנידון או ששכחנו, אנחנו עובדים על זה ויקח לנו מעט זמן..

yavin

New member
את קורעת אותיייייייייייי יהלי יהל..

זוכרת שהיינו בגן אז בדרך הבית היית מפזרת נירות ציבעוניים ? חחחח ואם את רוצה אבטיח תבואי תיקחי! חחחחחח

האמת שלא..

אני זוכרת את תקופת "המגניבות" שהיינו חוזרות מהחוג כמו ילדות מגניבות והיינו בטוחות שכל הבנים בשכונה רוצים אותנו עם הבגדים האופנתיים שלנו.. חח זה היה משעשע. ואני זוכרת קצת מהגן, אני זוכרת שמישהו הראה לנו את התחתונים שלו אבל אני לא זוכרת מי זה היה ושיונה התחפשה לבילבי. אל תהיה שמן! תקפיץ לי אחד.

Zen Machine

New member
תביאו את כנסיית השכל...

כל השאר חראות.. זהבה בן?!.. הייתי מבקש שתשלמו על העוגמת נפש...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה