סקר קטן!

• פותח הנושא popit
  • פורסם בתאריך

popit

New member
סקר קטן!

מי לדעתכם השחקן הכי גרוע בסדרה? מבין כולם!:אריק,דונה,הייד,ג'קי,קלסו,פז,קיטי,רד,מידג',בוב,לורי וליאו. לפי דעתי זאת דונה!

לדעתי אין שחקן גרוע ../images/Emo70.gif

אבל הכי פחות טובה תהיה לורי...

לורה פרפון (דונה) לא משהו ../images/Emo4.gif

והיא השחקנית הכי פחות טובה שאני יכולה לחשוב עליה מהקאסט. אני בעצם לא בטוחה שהיא לא שחקנית טובה, פשוט יש לי הרגשה שהיא לא ממש משחקת, או לא מקפידה על משחק טוב תמיד. מה שכן- יש לה את הגרוביות הייחודית שלה, שהופכת אותה לדמות מקסימה שאי אפשר לוותר עליה.

Kryptonite

New member
אני חושב שהיא שחקנית מעולה.../images/Emo168.gif

שכחתם את הסוף של השלישית? הפרידה של אריק ודונה? היא שיחקה שם מדהים. לדעתי טופר שיחק שם ממש גרוע.

לפי דעתי ללורי לא נתנו הזדמנות

להוכיח את עצמה בתור שחקנית... מדי פעם בכל פרק היו לה איזה 2 שורות באמת שאי אפשר לצפות שהיא תהיה ג'וליה רוברטס הבאה עם טקסטים מיסכנים כאלה... ודונה - היא לא עושה מאמץ אחד קטן בשביל לעשות מהדמות שלה משהו נורמלי...בגלל זה כולם שונאים אותה! אז אם צריך לבחור את השחקן הכי דפוק- דונה לוקחת ובגדול.

ענת פ.

New member
מההה?

בפרק האחרון של העונה השלישית דונה היתה גרועהההה! היא היתה כל כך סתמית ונטולת הבעה שזה היה מעצבן... אבל הבעיה עם דונה זה שאין לה אופי, לפעמים היא מתוקה וחביבה ואינטילגנטית ולפעמים (כמו היום, למשל) היא זונה מתנשאת (ראיתם איך התייחסה לג'קי? גרר). אני חושבת שהיא השחקנית הכי פחות טובה בסדרה כי היא נטולת אופי כזו (לורה- לא דונה) אחרת קשה להסביר למה היא לא מכניסה שום דבר לדמות חוץ מאת החיצוניות שלה

Kryptonite

New member
את סותרת את עצמך ../images/Emo3.gif|גטרה|

מצד אחד את אומרת שדונה חסרת אופי, מצד שני את אומרת שלא דונה חסרת אופי, אלה השחקנית שלך. אז 2 דברים. 1. דונה היא דמות מדהימה. היא נורא אמיתית, וקל מאוד להזדהות איתה. היא באמת כמו דמות החיים, ויש לה את סיגנון הדיבור שלה, איך שהיא מתנהגת שהיא במצברוח טוב, וכשהיא במצברוח. לדעתי הדמויות במש"ה בכלל יחסית מושקעות (יחסית לקומדיה כמובן) וכולן מאוד אמיתיות. 2. אני ואת לא ממש מכירים את השחקנית, וגם ראיונות זה לא נקרא להכיר. אז אני לא חושב שאת יכולה ממש לקבועה...

ענת פ.

New member
אז רק לשם הבהרה

התכוונתי רק לשחקנית. ואני אישית בן אדם אמיתי והסתובבתי לא מעט בן בני אדם אמיתיים, ואף פעם לא ראיתי בן אדם שיש לו קשת התנהגויות רחבה כל כך שהוא מסוגל להיות כל כך אכזרי לחברים הטובים שלו ומצד שני, כמה ימים לפני זה, להיות חביב מתוק וסבלן, ואין לזה שום קשר למצבי רוח. אני חושבת שהדמות של דונה היא דמות לא גמורה כזו, שהתסריטאים לא החליטו מה הם רוצים ממנה וכנראה שלורה היא שחקנית שלא מכניסה מעצמה לדמות. וגם לא אמרתי שהיא גרועה, אני לא חושבת שיש בסדרה הזו שחקנים גרועים, היא הכי פחות טובה ויש הבדל.

Better Man

New member
מסכים

ואני מת על דונה, היא האישה המושלמת לטעמי, לא יודע למה כולן כאן יורדים עליה...

קטע ממש טוב של לורי:

Laurie Forman: Hey, Hyde. Going home, so you could ask another guy "Are you my daddy"? Steven Hyde: Hey, Laurie. The surgeon general called, he told you to stop taking all the penicillin. Laurie Forman: You know, you should watch your table manners. Because, when you're in prison, that would just really turn on some guy named "Tank". Steven Hyde: Oh, yeah? Well, maybe when you're there for a conjugal visit, you could ask him to take it easy on me. Laurie Forman: Oh, yeah? Well... Nice hair!​

aYaLoLy

New member
אממממפפפ...|../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

אין בסדרה שחקנים גרועים.. יש תסריט גרוע - שאית דונה ולורי נדפקו

popit

New member
דונה מסריחה, לורי טובה!

דונה באמת מסריחה...זה כאילו היא לא משתדלת לשחק טוב... ולורי לפי דעתי שחקנית טובה!!! פשוט הדמות שלה בנוייה ככה אז היא כל הזמן מדברת בירידות והכל אבל שימו לב היא משחקת טוב ומ-צ-ח-י-ק מה שדונה לא עושה!!! לפחות היא מצחיקה... ואריק שחקן דיי טוב, אולי לפעמים הוא נראה פחות טוב מהשאר אבל זה כי הוא אמור להיות ציני קטן ומעצבן אבל לפעמים יש לו קטעים טובים.

ernieball

New member
לפי דעתי דונה ממש לא גרועה...היא

משחקת ממש אמיתי...ובכלל אין דמויות גרועות...עדיין לא היה פרק שראיתי ואמרתי: "איכס...בזבוז זמן,פרק מסריח..." לכל אחד יש שם את האופי שלו וזה מה שעושה את הסדרה הזאת כל כך מצחיקה..כל אחד עם העקצנויות והציניות שלו...

לכל אלה שחושבים שדונה..

תבינו בפרק האחרון של העונה השלישית דונה שיחקה כל כך מעולה!!!! כאילו נכון חסר לה קצת הבעת רגשות, אבל היא שיחקה ממש מעולה כשאריק נפרד ממנה...! אולי היא לא משחקת כמו אשטון שמביע ממש את ה"רגשות" של הדמות, אבל היא משחקת גם ממש מעולה!!! יש לה סיגנון משלה, בקיצור- מה שצחי אמר

אממ כולם משחקים מעולה

אבל הדמויות הכי לא נחוצות הן מידג' ובוב... מזל שמידג' עזבה- עשתה בחוכמה שעזבה את הבוב הטיפש והקרח הזה

למעלה