סקר קטן

• פותח הנושא jugg
  • פורסם בתאריך

jugg

New member
סקר קטן

מיהו לדעתכם הג´אגלר הטוב ביותר? זה שאתם הכי נהנים לראת? -אנטוני גאטו -בן ביוור -ברוס טיאמן -ברוס סאראפיאן -אלברט לוקאס -בובי מיי -פראנסיס בארנום -אנריקו ראסטלי -ג´ייסון גארפילד -אחר ?????

רובם ג´אגלרים של

קלאבס, רינגס וכדורים, סוגי ג´אגלינג שאני לא מת עליהם. מלבד זאת יש ג´אגלרים מצוינים בפויזן, שאין להם מושג בקלאבס ולהפך- לכן קשה לקבוע מי הוא הטוב ביותר.

Segev Shilton

New member
סטפאן ועוד מישהו שחכתי את השם שלו

אלה הם הג´גלרים שאני הכי נהנה לראות הם ג´גלרים של 3 כדורים משהו מדהים ראיתי את זה בקלטת של הקונבנשין הארופאי יש להם ג´גלינג מאוד אומנותי הג´גלר לדעתי הטוב ביותר הוא אנטוני גאטו בעיקר בזכות השיא שלו של ה5 קלאבס 45 דקות שזה משהו מטורף והשיא ב7 קלאבס - 3 דקות ...

jugg

New member
הוא באמת מטורף גאטו..

הוא עושה דברים שלא יאומן.. אני אף פעם לא ראיתי קטע של 3 כדורים שממש הרשים אותי,אתה יכול לנסות להסביר מה הוא עשה?

Segev Shilton

New member
תשובה:

דבר מדהים למשל שהוא עשה זה הד רול מצד לצד הם עובדים עם סיליקונים ועושים קיק אפים מטורפים ... אם יש לך באונסרים תנסה לעשות איתם קיק אפ כאילו לזרוק לרגל ולתפוס על הרגל ולהרים חזרה... והם עושים מללא דברים קטע פשוט מדהים זה מה שאני הכי אוהב לראות קטעים ג´גלינג אומנותיים ולא טכניים מדיי אני הכי אוהב לג´נגל הרבה דברים עפים אני יותר נהנה מזה :)

jugg

New member
בדיוק עכשיו ראיתי מופע בטלוויזיה

של איזו אחת,עם 3 כדורים,משהו מדהים-באיזשהו קטע הכדורים כאילו עפו מעצמם..לא ראו את הידיים שלה..והיא עשתה טריקים מוכרים,הף שאוור,שאוור,תיבה,טניס,והיא גם עשתה הרבה באונסינג וזו היתה הפעם הראשונה שראיתי מופע כובעים (שזה יפה מאוד) ותיבות סיגרים(שזה פשוט מדהים) דרך אגב אתה יודע איפה יש קטעי וידאו ש מה שאמרת באינטרנט להורדה?

Segev Shilton

New member
אני מכיר את הקטע יש לי אותו מוקלט

קטע בסדר אני הכי התלהבתי מה3 פירואטים בסיגר בוקס רק שתידע את כל הקטע היא העתיקה ממישהו שחכתי את השם שלו רק שמי שהיא העתיקה ממנו היה לו קטע בלי פשלות בכלל ולה היו כמה לגבי הקטע כדורים , היא לא עשתה משהו מיוחד בכלל הקטע שם זה המהירות שלה לגבי הקטעי וידאו: יש מאגר עצום ב JUGGLINGDB יש שם חלק של ודאוים עם לינקים לכל מיני אתרים אני גם ממליץ לך להיכנס לאתר של ווה ואולגה (תכתוב בג´גלינג די בי VOVA ותראה שם לינק לאתר שלהם) יש להם אחלה סירטונים רק שתידע יש קטעי ג´גלינג בטלויזה בערוץ TV5 אם אתם רוצים אני יוכל לכתוב הודעות בפורום לגבי מתי יש קטעים היה שם קטעים מטורפים והקלטתי הרבה למשל קטעים של 3 דיאבולו ו2 עם אורות , דברים מטורפים

למעלה