סקר קטן......

סקר קטן......

למי יש שטיח בסלון? בעלי רוצה שטיח בסלון לפחות בחורף,ואני פשוט שונאת את זה. זה מזכיר לי בית של זקנים,וזה גם מפריע לשטיפה,מה דעתכן?

יעלי2

New member
לנו יש וגם בחדש יהיה

יש לנו שטיח יפה בגוון בהיר בלי דוגמא בצבעים. קצת דומה לחבל אבל נעים ללך עליו. הוא שטיח יותר קייצי אבל הוא שם קבוע. לדעתנו זה מאוד מוסיף לסלון.

פלוציקה

New member
אצלנו יש שטיחים מקיר לקיר

מבחינת הנוחות זה כיף, וגם לנקות אותם זה לא כזה סיפור, אני מעדיפה לשאוף אבק מאשר לשטוף את הרצפה... רק מה מעצבן, שיש לנו את השטיח גם במטבח, ושם זה כבר סיוט, כל כתם נשאר ומאוד קשה להפטר ממנו...

kisses

New member
אצלי יש שטיחים מקיר לקיר

ככה שלדעתי זה יותר טוב מאשר לשטוף את הריצפה

uti

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

לנו היו שטיחים בסלון ובחדר הלבשה, ושטיח מקיר לקיר בחדר השינה ו... הסתבר שהבעלוש ממש אלרגי לזה והוא נורא סבל אז עברנו דירה והיום אנחנו עם שטיח רק בחדר הלבשה כל השאר התעופף לו מהבית...

fila

New member
לי, אבל הוא הוסר בקיץ ועוד לא חזר

אני מאוד אוהבת שטיחים, אני חושבת שזה מוסיף המון, אבל אני רוצה להחליף שטיח מכיוון שאת זה שהיה לי היה קשה מאוד לנקות אז גם כשהבית נקי ומצוחצח הו נראה דיי...

שמופית

New member
לנו אין שטיח בסלון.......

וגם אצל ההורים של שנינו אין..... (אצל סבא וסבתא שלי יש). אני אוהבת שטיחים רק בחדר השינה
רצוי מקיר לקיר...

חנץ

New member
לנו אין בסלון אבל הייתי רוצה שיהיה

ובכלל הייתי רוצה שטיח מקיר לקיר בחדרים א-ב-ל....... יש לי חתול וכלב וזה פשוט לא הולך ביחד..... החתול קורע שטיחים - כלומר מתמתח עליהם. ושניהם יחד משירים כמויות אדירות של שיער (לשניהם שיער ארוך ושופע). וזה ממש מבאס אותי כי בא לי בבית העתידי שטיח עבה בבז´ יוקרתי...

רחלילי

New member
עניין של סגנון

לי יש זכרונות לא נעימים משטחים בבית ההורים-עשה לי תחושה של לטאים על הרצפה. אבל לאט לאט אני מתחילה להתגעגע מה גם ששטיח יפה נותן אווירה. היום ברור לי שבעוד מה שנים יהיהלנו שטיח (כשנהיה גדולים) והוא יהיה סטייליסטי וחמים ויעשה אוירה של בית. חוצמזה כשיש חיות בית זו בעיה שטיח כי כל היום צריך לשאוב.

אלפית

New member
אנחנו מצאנו פשרה ...

יותר נכון אני מצאתי. בנזוגי לרוב לא מתערב בענייני עיצוב (אלא אם מאלצים אותו). גם אני התלבטתי: מצד אחד שטיח גדול לסלון עלול ליצור תחושה של כבדות, ולהזכיר בתים "של פעם". מצד שני, הוא תורם לחמימות הכללית של החדר. בסופו של דבר, לאחר זמן ללא שטיחים, הבאתי שטיח קטן יחסית, כך שאיזור הישיבה והשטח מתחת לשולחן נשארו חשופים, והשטיח ממוקם רק בין השולחן לרהיט של הטלוויזיה ושות´. ביחד עם שטיח בגודל דומה שבחלל הכניסה הסמוך, נוצרת בדיוק התחושה שרציתי ... יש לנו שטיחים גם בחדר השינה, ועכשיו אני חולמת על אחד לחדר העבודה. באיזו הזדמנות איפסנו כאן את השטיחים מהסלון, וזה הפך את כל החדר לחמים יותר. אגב, אצלנו השטיחים הם רב-עונתיים. כלומר, אנחנו לא מוותרים עליהם גם בקיץ -- אז הנה הצעה לסקר חדש: מי מאפסנת בקיץ? ומי לא?

Hadar p

New member
היה ואיננו מאז שכל השערות של הכלב

נדבקו אליו והתייאשתי מהשיעבוד לשטיח.... עכשיו דווקא לא אכפת לי שיהיה.....אפילו שאני יודעת שאני אסבול....לפחות עכשיו יש שואב....

תוכי

New member
לנו...

אין שטיח וזה מכיוון שבעלי אלרגי לאבק ושטיח תופס המון אבק אז אין סיכוי לשטיח בביתנו הקט

אתי@

New member
לנו אין. אני דוקא אוהבת שטיחים כי

הם נותנים תחושה של חמימות בבית, וגם בקיץ זה בסדר בעיני. העניין הוא שרוב השטיחים פשוט לא יפים בעיני
אז בנתיים אין שטיח.

אביבית1

New member
לנו אין

אני לא אוהבת שטיחים, וחוץ מזה יש לנו כלב וזה לא יסתדר עם השערות שלו.

למעלה