סקר קטן

ziv 20

New member
סקר קטן

איזה קבוצה אתם אוהדים והאם אתם הולכים למשחקים של הקבוצה? אני יתחיל אני אוהד שרוף של הפועל באר שבע אני הולך למשחקים כבר 7 שנים ואני לא יכול להפסיד משחקים כל פעם שאני מפסיד משחק כואב לי הלב

ziv 20

New member
סקר קטן בין משתתפי הפורום ואתה כלכך

רציני שאתה לא מוכן לשתף פעולה מה יש לך?

ofer16

New member
תעשה מה שאתה רוצה...

יש פה מנהל והוא יחליט מה לעשות. זה לא קשור לנושא הפורום. בכל מקרה, אני אוהד מכבי חיפה אבל הלכתי רק למשחק אחד שלהם. כשהם באו לתל-אביב מול הפועל לפני שבועיים בערך.

ליטן א

New member
האמת, שעופר צודק..

אבל אני אוותר הפעם.. להבא, הודעות כאלה, בבקשה לפרסם בפורום כדורגל (מס´ 35..)

קיר קמט

New member
אני אוהד שרוף של

אייסי מילאן ומתכוון ללכת בעתיד למשחקי הקבוצה - ברגע שאני אגמור ללמוד איטלקית. :)

KaZaM

New member
אני לצערי לא היית עוד באף משחק של

מילאן,ריאל או מנצ´סטר אבל אני מקווה שבקרוב אני יהיה

SkateBoy

New member
אל תצחקו אבל...

אני אוהד של הפועל פתח תקוה...בגלל אבא שלי בעיקר... אני הולך לכל המשחקים הביתיים (מנוי) וגם הייתי במשחק שלהם שנה שעברה מול מכבי תל אביב בחצי גמר גביע המדינה... (משהו שיותר קשור לפורום) אני מאמן אותם במנג´ר בעזרת הפאצ´ של הליגה הישראלית... (יאללה רוזן!)

KaZaM

New member
אני מעדיף את הפועל פ"ת בארץ

אבל לא הייתי קורא לעצמי אוהד שלהם

JRM

New member
אוהד מכבי ת"א

לצערי כל החיים שלי הייתי ב3 משחקים (איזה דרבי עלוב שהפסדנו 2-1...ופעמיים בגמרי גביע בשנתיים האחרונות) המצב הזה נוצר כי אני גר "קצת" רחוק מבלומפילד. כמה רחוק? אילת.

N!R

New member
אני אוהד של מכבי פ"ת!!! ../images/Emo98.gif

הולך לכל המשחקים בית וחוץ!

ליטן א

New member
בואו נעשה את זה קצת יותר מעניין..

וקשור למנג´ר.. איזה קבוצה ששיחקתם במנג´ר - אתם הכי אוהבים.. אני, את אוקספורד מהליגה הרביעית באנגליה.. פשוט התאהבתי בקבוצה הזאת.. היא הייתה הקבוצה הראשונה שלי במנג´ר (אחרי עונת התרשמות במנצ´סטר, כדי להכיר את המשחק..)

ziv 20

New member
אני התאהבתי באינטר של מנג´ר 3

הבאתי את סביולה שלא היה משהו באותו מנג´ר והפכתי אותו לשחקן הכי תותח שיש וממש נהנתי לאמן אותם שכלי יום בבית ספר כבר תיכננתי מה אני יעשה במשחק

Shir17

New member
מארסיי, או מארסיי הגדולה!

זה היה המשחק הכי טוב שלי בחיים ב- cm! זה היה ב-cm3, נמשך כשש עונות עם אינספור תארים והקבוצה הכי מושלמת שמישהו יכול לדמיין בכלל!!!!! אוי אני כ"כ מתגעגע! זכור לי גם משחק עם ניוקאסל ב- cm 97\98 שנמשך משהו כמו 5 עונות. הפכתי אותם לאימפריה של אנגליה ולקבוצה הכי גדולה באירופה. המשחק הכי מעניין היה עם פראנבורו (משו כזה) שאותה לקחתי מהליגה האיזורית לליגה הראשונה (div 1) ב-5 עונות, אבל אז התדרדרתי חזרה לליגה השנייה ופוטרתי.

קיר קמט

New member
טוב , לא בצ´מפיונשיפ מנג´ר

אלא במנג´ר ששיחקתי לפני זה , שהיה , למרבה הבושה - של EA - טוב, הייתי שם עם סוונסי סיטי מהדיביז´ן 3 , ומאז אני נורא אוהב את הקבוצה הברבורית הזו. היה לי את יוהאן מיאלבי קשישא לשעבר בליברפול, והיה נורא קסום, ואחר כך גם רומאריו בא, ועוד ועוד ועוד...

owen007

New member
אוי קייבו קייבו

לקחתי את קייבו מהליגה השנייה האיטלקית(עוד לפני שהם עלו לליגה הראשונה) לאחר עונה קשה שלא הצלחתי לעלות בעונה לאחר מכן הצלחתי. עונה אחרי ירדתי בבושת פנים מהמקום ה-17, לאחר כעונה פיננסית שבסופה הצליחה לעלות מהמקום השלישי שוב לסירייה א´ (כאמור כבר בסוף העונה הרביעית) הצלחתי לעלות ולהשאר בליגה במחזור הסיום שניצחתי בו את סמפדוריה. בקיצור הזמן עבר אני עד העונה השביעית אם אני לא טועה הצלחתי להגיע לאופ"א(לאחר זכייה בגביע סוף כל סוף) באופ"א שמינית גמר לידס של רונאלדו(איך הוא הגיע לשם?) העיפה אותי עם חמישייה באלנד רואד ו-1:0 קטן. עונת הקפיצה הגדולה 2011 סיימתי מקום 3 מוקדמות הצ´מפיונס אצלי כל הרג´נים הגעתי לשלב הבתים השני לבית קשה(לא זוכר קבוצות) ועפתי. עונת השיא הייתה 2014 שבו קייבו הקטנה לקחה אליפות. הרגשתי שמיצאתי את המנג´ר ולא שיחקתי יותר עד שיצא המנג´ר האחרון.(משהו כמו שבועיים...)

למעלה