סקר קטן.

hells bells

New member
סקר קטן.

מה לדעתכם השיר הטוב ביותר של דיויד בואי. בעיני השיר הכי יפה שלו (ואחד מהשירים היפים ביותר שאי פעם נכתבו) TIME מהתקליט אלדין השפוי,פשוט מדהים ביופיו. מיק רונסון גיטריסט שחבל על הזמן,כמה רגש יש בגיטרה שלו,בלי סוף.

godsdice

New member
Five Years

אחד השירים הכי טובים שאי פעם נכתבו. יש בו את כל הרגשות. np - גידי גוב - הימים הארוכים העצובים

TheFly

New member
קצת קשה לי להחליט, רק אחד../images/Emo101.gif???

1. Sweet Thing - Diamond Dogs מהצד השקט של בואי. 2.Moonage Daydream - The Rise And Fall מהצד האחר שלו. ולקינוח You´re too old to lose it, too young to choose it

יאו... יש כל כך הרבה..

נראה לי שאת MOONAGE DAYDREAM אהבתי הכי הרבה... אבל בגלל FIVE YEARS התחלתי לשמוע אותו.. ויש עוד... כמו ספייס אודיטי... ואהבתי את המילים של SHE´S GOT MEDDALS.

המולה

New member
אלדין השפוי

אלדין השפוי. בטח התכוונת ל - a ladd insane..... (בחור משוגע ובלתי-שפוי בעליל). מין משחק מילים שכזה. והשיר פשוט נפלא. באותו אלבום יש עוד שיר שאני מאוד אוהב - האחרון, Lady Grinning Soul. המולה

Grimble Grumble

New member
Life On Mars?

השיר הזה תמיד יתפוס אצלי פינה (מאד גדולה וחמה) בלב... אם הייתי צריך לקחת איתי לאי בודד רק 10 שירים אני בטוח שהשיר הזה היה אחד מה10 האלה... ד"א, אני שם את בואי באותה מדרגה כמו הדורס או לד זפלין

life on mars!!!!

ולא רק... אני גם חולה על modern love וגם על השיר הלא כל כך מוכר lady stardust.... דרך אגב, מי שמכיר את labyrinth הסרט שבואי עשה, יש שם שיר מ-ד-ה-י-ם שלו בשם as the world falls down.... דייויד שולט!

למעלה