אין סיכוי אני מעדיף אותך בכל ימות השנה
K karmon4 New member 15/8/13 #57 עכשיו קראתי שוב פעם את מה כתבתי אז זה נשמע באמת שכאילו אנחנו ביחד. היא לא מכירה אותי ואני לא מכיר אותה
עכשיו קראתי שוב פעם את מה כתבתי אז זה נשמע באמת שכאילו אנחנו ביחד. היא לא מכירה אותי ואני לא מכיר אותה
א אביeג7 New member 15/8/13 #66 מי? מי חוטף אותה??? האמת שהיא מדהימה,אז כדאי לך לחטוף אותה בעצמך ומה רע בלהיות שדכנית? כבר שידכתי זוג אחד שהיום הם נשואים+2
מי? מי חוטף אותה??? האמת שהיא מדהימה,אז כדאי לך לחטוף אותה בעצמך ומה רע בלהיות שדכנית? כבר שידכתי זוג אחד שהיום הם נשואים+2
S shayCn New member 15/8/13 #71 היא כבר בת ערובה שלי בקו-פאנגאן. שמש,לגונה,קוקטייל עם ליקר תפוזים.כמה מיליונים טובים. אלה החיים קרמון.אלה החיים.
היא כבר בת ערובה שלי בקו-פאנגאן. שמש,לגונה,קוקטייל עם ליקר תפוזים.כמה מיליונים טובים. אלה החיים קרמון.אלה החיים.
B broken mirror New member 15/8/13 #60 קיץ! לגמרי קיץ. שמש וים, בגדים קצרים, ימים ארוכים. מה עוד צריך? שונאת שצריך לשים ולהוריד מליון שכבות, שונאת לסחוב מטריה לכל מקום, שונאת לצאת מהפוך בקור, שונאת לצאת מהעבודה בחושך, שונאת לצאת מחוץ לבית בגשם... קיצור קיץ כבר אמרתי?
קיץ! לגמרי קיץ. שמש וים, בגדים קצרים, ימים ארוכים. מה עוד צריך? שונאת שצריך לשים ולהוריד מליון שכבות, שונאת לסחוב מטריה לכל מקום, שונאת לצאת מהפוך בקור, שונאת לצאת מהעבודה בחושך, שונאת לצאת מחוץ לבית בגשם... קיצור קיץ כבר אמרתי?
P puma141 New member 15/8/13 #76 אה תודה... אז שיוסיף סימני קריאה, שזה יהיה חד משמעי...... למה אני צריכה להתאמץ?