סקר קטן...

guitar lan

New member
סקר קטן...

שירצו לסיים את באפי ( כי שרה מישל גלר רוצה להשקיע בקולנוע, וזה ברור שזה יקרה מתישהו) איך הייתם רוצים שזה יגמר? באיזה אירוע מיוחד?

עופר8

New member
לפי דעתי (ספוילר)

היו צריכים לסיים את באפי בפרק NORMAL AGAIN שבעונה השישית . סוף מצויין לבאפי - פרק מדהים !!!

dawn 14

New member
באפי ואנג´ל ביחד

אני רוצה שהסידרה תיגמר בעונה 7 וגם אנג´ל ואז אנג´ל יהפוך לבן אדם ואז הוא ילך לבאפי והם יהיו ביחד וזה בסוף.

ANGEL N

New member
איחודם של אנג´ל ובאפי...

ואני לא מתכוון רק לאנג´ל ובאפי אלא גם לחבורות. וברור שבסוף באפי ואנג´ל ילכו באור יום מחובקים ומאושרים!

לא יודעת בדיוק מה אני רוצה

אני לא יודעת איזה עלילה בדיוק אני רוצה, או אפילו בערך- אבל הכי הייתי שמחה אם באפי ואנג´ל יהיו ביחד. זה החלום שלי- בקשר לסדרה. לא היה, אין, ואני בספק ע-נ-ק-י אם יהיה עוד זוג כמו באפי ואנג´ל. אפשר לרצות שהם יהיו ביחד, ולראות כמה הם מתאימים- גם כשהם רבים
זה מדהים.

guitar lan

New member
אני רוצה ש...

יהיה איזה מוות של או ווילו או אנג´ל או ג´יילס, ואז באפי כאילו תתעורר ללכת לבצפר והיא תכיר מההתחלה את ווילו וזאנדר וכל הערפדים לא קיימים והכל בעצם היה חלום!!! אבל שזה יקרה עוד הרבה זמן. כמה שיותר באפי יותר טוב

תגובה (ספוילר לעונה 6)

לא יודעת אם ראית את העונה ה6, אבל היה משהו-בערך-כזה, והרעיון יפה. אבל הוא לא ממש מקורי- ובגלל זה לא הייתי רוצה שככה תסתיים התכנית. הייתי רוצה שהיא תסתיים בדבר הכי מקורי- שאף אחד, חוץ מג´וס הגאון, לא חשב עליו. משהו מפתיע, אבל גם עם משהו שרבים ציפו לו... וכתבתי את זה בדיוק לפני שניה, אבל אין בעיה, אני אגיד את זה שוב- שבאפי ואנג´ל יהיו ביחד. ביחד. ביחד. ביחד.

max2k

New member
אני הייתי רוצה

שכולם יהיו מסודרים, זאנדר יהיה עם קורדי ווילו תהיה עם אוז גיילס יהיה עם זאת מהפרק של הג´נטלמנז אניה תהיה עם מישהו (אולי יעלו מחדש את כל הקטע של שני זאנדרים) ווסלי יהיה מסודר באפי כמעט תהיה עם איינג´ל אבל אז לפני שהוא יספיק לומר לה שהוא אוהב אותה היא תמות בזרועות שלו. והסדרה תגמר כשהם בלוויה שלה ומראים תמונות מהפרק הראשון של באפי כפלאשבקים. סניף

ד י י ז י

New member
אני בעד הברור!!

אנג´ל ובאפי יחד.. הקטע זה , שאני מאווווד אוהבת את אנג´ל (הסדרה) , והם יוכלו להיות יחד רק אם הוא יהיה אנושי (לפי דעתי..) ואם הוא יהיה אנושי הסדרה אנג´ל תסתיים.. אז... אין לי ממש רעיונות , אבל שיהיו ביחד!!

talrv

New member
בשבילי (ספוילר סוף חמישית)

הדרך האידיאלית שהסדרה תיגמר היא שבאפי תמות.. אבל אם היא תמות, זה יהיה כבר לא מקורי, היא כבר מתה פעמיים... אני בעד הרעיון של המשהו המקורי שאף אחד לא חשב עליו חוץ מג´וס.. משהו מפתיע ומדהים, משהו ג´וסי.. הסוף השמח והטוב מבחינתי יהיה שבאפי תהיה בסוף עם זאנדר או אנג´ל (אני חולה על זאנדר ובאפי ביחד.... לא נראה לי שזה יקרה, אבל אף פעם לא מזיק לקוות)... אבל ג´וס ידוע בסופים העצובים שלו (עונה שנייה ועונה חמישית) אז אני לא אופטימית יותר מדי לגבי אנג´ל האנושי ובאפי צועדים לעבר השקיעה.. איזה תמונה מדהימה... והסוף של נורמלית שוב היה בהחלט מתאים לסוף הסדרה.. פרק ענק!!

עופר8

New member
לכל אלה שבעד באפי ואנג´ל (ספוילר)

(ספוילר אנג´ל) למי שלא יודע באמריקה קורדיליה ואנג´ל מאוהבים עד מעל הראש( כן כן שמעתם נכון!!!) אנג´ל וקורדיליה התאהבו וכעת הם זוג. מעניין מה באפי תגיד על זה... ועוד הערה קטנה לכל מי שלא רואה אנג´ל כדאי שתתחילו לראות כי נהיה שם מאוד מאוד מעניין. ואנג´ל וקורדיליה זה רק חלק מהארועים המרתקים שקורים באנג´ל... זהו לא מספר יותר כלום !!!

זה בסדר. וידוע. (ספוילר אנג´ל 3)

נכון שיש את הקטע של אנג´ל וקורדי (לא יודעת מה בדיוק, כי אני לא קוראת ממש ספוילרים לאנג´ל, כמו שאני לא ממש מתחמקת מהם
), אבל ראינו גם את באפי עם איש הגבינה (רעיילי), והם נפרדו, וראינו הרבה דברים במהלך ה3 שנים הללו, מאז שאנג´ל עזב את סאנידייל. את האהבה לבאפי ואנג´ל (ביחד), אני לא קובעת עפ"י מה מצב חיי האהבה של שניהם. אני פשוט אוהבת אותם ביחד. נקודה.

talrv

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין...

אהבה לזוג לא נקבעת בכלל לפי הבן זוג הנוכחי שלהם, ובאפי ואנג´ל היו מדהימים ביחד לדעתי, ולדעת המון המון אנשים... אפשר למצוא סטאר קרוס לאברים כמעט בכל מקום.. למרות הכל, אנחנו לא אחראים לאיך שתיגמר הסדרה ונוכל רק לקוות ולרצות ולהתענג על זכרונות העונה השנייה והשלישית ו"אני אזכור אותך"....
ספוילר אנג´ל עונה שלישית ורביעית.. קורדי היא אכן איום רציני מבחינת באפי, כי זאת לא מישהי חולפת כמו שריילי היה (תמיד חשבתי שהוא לא היה סקובי טהור), ואולי אנג´ל נעול די חזק על קורדי, ואולי היא עליו, אנחנו עדיין לא יודעים, עדיין לא היה ביניהם משהו רציני בגלל גרו (תודה לאל), וכנראה שבעונה הרביעית יהיה (לפי תמונות מהפרומואים לעונה הרביעית ושמועות רבות), אבל אסור לשכוח שזאנדר היה נעול ממש חזק על באפי, ווילו על זאנדר, וכולם עדיין בסדרה ולא אחד עם השני... בקיצור אני לא יודעת מה ג´וס הכין לנו לעונות הבאות של באפי ואנג´ל, ולסיום הטרגי/שמח/עצוב/מרגש/צעידה לעבר השקיעה, אבל אני אקווה שזה ייגמר עם באפי ואנג´ל, ביחד.. ואנג´ל בלי קורדי, איכסה קורדי ואנג´ל, פויה!!

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי התמונות (ספוילר אנג´ל 4)

סיכוי טוב מאד שזה חלום, כיוון שלפחות בחלקן רואים את כולם יושבים יחד ליד השולחן, כולל ווסלי, שמסוכסך איתם קשות (ועפ"י השמועות הוא דווקא הולך להיות רע בעונה 4 וממש לא יחזור אליהם, לא בפרקים הראשונים). מה גם שלפי השמועות לקורדיליה יקח זמן "לרדת חזרה לאדמה" ולאנג´ל יקח זמן לצאת מהארון... בקיצור - הסברה הכי הגיונית כרגע זה שהתמונות הן מסצינת הזיה/פנטזיה/חלום של אחת הדמויות, ולא משהו שקרה באמת. בכל מקרה, לכאן או לכאן, עוד אי אפשר לדעת... נחכה עוד חודש ונדע בוודאות.

talrv

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין...

אהבה לזוג לא נקבעת בכלל לפי הבן זוג הנוכחי שלהם, ובאפי ואנג´ל היו מדהימים ביחד לדעתי, ולדעת המון המון אנשים... אפשר למצוא סטאר קרוס לאברים כמעט בכל מקום.. למרות הכל, אנחנו לא אחראים לאיך שתיגמר הסדרה ונוכל רק לקוות ולרצות ולהתענג על זכרונות העונה השנייה והשלישית ו"אני אזכור אותך"....
ספוילר אנג´ל עונה שלישית ורביעית.. קורדי היא אכן איום רציני מבחינת באפי, כי זאת לא מישהי חולפת כמו שריילי היה (תמיד חשבתי שהוא לא היה סקובי טהור), ואולי אנג´ל נעול די חזק על קורדי, ואולי היא עליו, אנחנו עדיין לא יודעים, עדיין לא היה ביניהם משהו רציני בגלל גרו (תודה לאל), וכנראה שבעונה הרביעית יהיה (לפי תמונות מהפרומואים לעונה הרביעית ושמועות רבות), אבל אסור לשכוח שזאנדר היה נעול ממש חזק על באפי, ווילו על זאנדר, וכולם עדיין בסדרה ולא אחד עם השני... בקיצור אני לא יודעת מה ג´וס הכין לנו לעונות הבאות של באפי ואנג´ל, ולסיום הטרגי/שמח/עצוב/מרגש/צעידה לעבר השקיעה, אבל אני אקווה שזה ייגמר עם באפי ואנג´ל, ביחד.. ואנג´ל בלי קורדי, איכסה קורדי ואנג´ל, פויה!!

trilliane

Well-known member
מנהל
ממש לא מדוייק! (ספויילר אנג´ל 3)

ויהיה נחמד מצידך לכתוב בכותרת איזו סדרה וגם איזו עונה אתה מספיילר, כי אחרת אנשים לא יודעים אם הספויילר רלוונטי להם או לא!
אם אין לך מקום בכותרת ואתה חייב בהודעה, אז אל תמשיך לכתוב באותה שורה, כי אנשים ממשיכים לקרוא אוטומטית ואז זה מאוחר מדי. כל כך קשה לכתוב אזהרת ספויילר כמו שצריך ולהשאיר שורות רווח?!. מעבר לכך, מאיפה בדיוק הגעת לרעיון שהם זוג? בכל העונה השלישית של אנג´ל הם לא היו זוג; אמנם היה שלב בו אנג´ל הרגיש שהם מתקרבים ועמד לדבר על זה עם קורדיליה, אבל אז גרו (הגרוסלאק מפאיליאה) הגיע, ודווקא הוא וקורדיליה הפכו לזוג. בפרק האחרון הם שוב הגיעו למסקנה שיכול להיות בינהם משהו וקבעו להיפגש, אבל לשניהם היו "הפתעות קטנות" בדרך שמנעו מהם להיפגש ולהתוודות על אהבתם וכו´ וכו´. בקיצור, נכון לרגע זה, הם לכל היותר מאוהבים. הם לא מאוהבים "עד מעל לראש" (לא יודעת מאיפה קפצת למסקנה הזאת) והם בטח שלא זוג רשמי! לגבי עונה 4, יש שמועות סותרות, ועד כה לא שמעתי/קראתי ראיות מוצקות שהם אכן הולכים בהכרח להיות ביחד. אז... hold your horses, כמו שאומרים. נחמד מצידך שאתה רוצה לבאס את הסטאר-קרוסים המקומיים, אבל זה לא ילך לך כ"כ בקלות!

עופר8

New member
עם כל הכבוד (הודעה ל trilliane )

אני לא מנסה לבאס אף אחד. ואני עומד על זה שאנג´ל וקורדיליה הם זוג ולא יעזור לך כלום וכן הם כן מאוהבים עד מעל הראש זה שהם לא אמרו את זה מפורשות לא אומר שהם לא (בכוונה ליצור מתח לנו הצופים) בקיצור לא צריך להיות חכם גדול שאנג´ל וקרדיליה הם הדבר החם הבא בעונה 4 |של אנג´ל|

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה ראית את עונה 4 שאתה יודע?

העונה הרי עוד לא התחילה בארה"ב. אם אתה טוען טענה כ"כ חזקה, לפחות תן לנו הוכחות. (ספויילר לאנג´ל עונה 3) תסלח לי, אבל גם אם 2 אנשים מאוהבים זה לא הופך אותם אוטומטית לזוג. הם אפילו עוד לא התנשקו! (פרט לאמצע העונה, שם הם היו תחת השפעת כוחות של רוחות, כך שזה לא נחשב, מה גם שאחרי אותה פעם הם לא נהיו זוג). בפרק האחרון הם אומרים שיש להם רגשות, אבל הם אפילו עוד לא מספיקים להיפגש כדי "לדבר על זה" או לסכם בינהם "מה הלאה". אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל ממה שהראו בסדרה עד כה, הם לא זוג. הפרק האחרון של עונה 3 הסתיים, אני רוצה להזכיר לך, באנג´ל בתוך ארון בים וקורדיליה עולה לשמיים. אז איך הם בדיוק יכולים להיות זוג כשלפי איך שהסדרה הסתיימה קורדיליה בכלל לא חוזרת לאדמה (נכון לרגע זה, כמובן שבעונה 4 זה עוד ישתנה) והם הכי רחוקים שיש? כשיגידו או יראו באופן מפורש שהם זוג, אז ורק אז הם יהיו זוג. או לפחות אם הם יתוודו על אהבתם ויתחבקו/יתנשקו. אף אחד מהדברים האלה עוד לא קרה בעונה 3, ועונה 4 עוד לא התחילה בארה"ב. לכן, נכון לרגע זה אנג´ל וקורדילה לא מוגדרים כזוג. נקודה.

Buffy1

New member
כמה שאני צפויה...

קרוס אובר שבו אנג´ל חוזר להיות אנושי, חוזר לבאפי וביחד הם צועדים לעבר השקיעה

למעלה