סקר קטן

סקר קטן

1 כמה מהפנטזיות הלוהטות מימשתם במציאות?

2 האם יש פנטזיות שאתם נהנים לפנטז, אבל במציאות לא תרצו לממש בשום פנים ואופן? איזה?

מימשתי הרבה

אני לא חושב שיש משהו שפינטזתי ואני לא רוצה לממש. בהחלט יש כאלה שאני לא יכול לממש מסיבות טכניות

בר דק east

New member
עכשיו שעוררת את השאלה

באמת לא עולה בדעתי אף פנטזיה שאני זוכר שלא מימשתי
אולי פרט לאחת, זיון בסנפלינג כששנינו תלויים על חבלים נפרדים וכולייי.
אני פםשוט אוהב לממש פנטזיות ומעיז בהחלט.

לשים לבחורה טיטול למבוגרים

ולדגדג אותה בעדינות עד שתתחיל להרטיב מחוסר אונים ואחכ לעשות חור בחיתול באזור הכוס ולחדור לאט לאט ובהדרגה כשהיא חסרת אונים וגונחת כמו תינוקת

וכמובן שזה הדדי

וגם שאותי ידגדגו עד לחוסר שליטה מוחלטת ושאני גם עם טיטול (השגתי 2 דוגמיות טיטולים גדולים עם מגע רך ומפנק

פנטזיות יש, רצון למימושן מהצד השני אין

ככה זה במערכת יחסים מונגמית ארוכת טווח.

אני מכירה כאלו שממשיכים

עם הפנטזיות במערכת יחסים מונוגמית. אבל.... מה שקורה במיטה זה המיקרוקוסמוס על מה שקורה בנישואין. אם היא כועסת עליך, חיי המין ייפגעו. אם היא אשה לא שמרנית מטבעה, והפכה לכזו, צריך לעבוד על היחסים ואז חיי המין יסתדרו במילא...

נכון להיום יש שתי פנטזיות שלא מימשתי

עשיתי לא מעט דברים והיה ממש כיף.

שתי הפנטזיות שלא מימשתי זה להשתתף בחדירה כפולה (שני גברים ובחורה). בזמנו זה היה על הפרק ופשוט לא היה השותף המתאים. היום זה לא על הפרק - החברה שלי לא בעניין.

הפנטזיה השניה שלי היא להיות עם דתיה, אבל כיון שיצא לי בשנה האחרונה להתבונן מחדש בדתיות, אני מעדיף את הפנטזיה הזו לשמור כפנטזיה.

זה עדיין אפשרי עבורך

אם אתם עם עוד זוג, אז כחלק מהזרימה הכוללת אתה יכול להשתתף בחדירה כפולה עם האשה השניה בזמן שהחברה שלך צופה.

ממזרה

New member
תגובה לסקר

לגבי מימוש פנטזיות סה"כ מיציתי רק 3 שכמובן השאירו טעם טוב

וכול הזמן יש פנטזיות שאני נהנת לפנטז אבל קשה לי לממש בגלל מחסום

שונית 26

New member
פנטזיות

מימשתי גם מימשתי
חלק גדול מאד מהפנטיזות שלי מימשתי

יש פנטסיות ודווקא פחות אקסטירמיות שאני אוהבת לדמיין ומשיארה אותן כסוג של אי פרטי .......

שונית

למעלה