סקר קטן

X יו יו S

New member
סקר קטן

בלי קשר לפורומו של הפרק של מחר שמראים בו את תורג'י מתחרפן מרעב

אני מאז שצפיתי לראשונה בהישרדות חשבתי שלא היה מפריע לי אם התנאים באי היו יותר טובים
אני חושבת שעדייו תוכנית הייתה מעניינת גם אם הם היו אוכלים וישנים טוב (כמובן שאנחנו נהיה מודעים לעניין בזמן הצפייה בתוכנית ולא בדיעבד מסקופים למינהם)
כי לדעתי רוב העניין מגיע מאינטרקציה בין אנשים (הבריתות, האסטרטגיות, הבליינד סייד וכו')

מה עמדתכם בנושא?

fistuk38

New member
לדעתי צריך לתת להם קצת יותר אוכל אבל

השם של התוכנית זה "הישרדות" ולהסתדר בתנאים של השטח זה חלק מהתוכנית
בגלל זה הם צריכים גם להשיג אוכל לבד ולהסתדר מבחינת השינה וכו'

דרך אגב תארו לכם שהיו עושים את התוכנית בווילה כמו "באח הגדול"
היו מגיעים האנשים עם הרמקולים וצועקים מבחוץ : "סיוון, יעל רוצה להדיח אותך. -- היא עשתה ברית עם עודד ויואב"

אורישקי

New member
האח הגדול באמריקה הוא אסטרטגי

בפורמט שונה מהישרדות אמנם.
כל שבוע יש HOH - ראש הבית שזוכה במשימה (אסור לזכות פעמיים רצוף חוץ מהפעם האחרונה)
הוא מעמיד שני מתמודדים להדחה
אח"כ יש ממשימת וטו שהזוכה בה יכול להוריד את אחד המתמודדים מהדחה ואז לגרום לHOH להחליף מועמד. כשיש שני מועמדים סופיים הבית מצביע להדיח את אחד מהם, אם יש תיקו הHOH קובע מי עף.
וכמובן יש מלא טוויסטים וזה ממש מעניין, בסוף נשארים 2 וחבר מושבעים קובע מי מנצח.

והיו כמה מקרים שעבר מסוק עם באנר כמו "X,X וX שקרנים. בלה בלה בלה" אבל ההפקה תמיד מכניסה אותם לבפנים כשהם רואים כזה דבר והבית שם מאד מאובטח אז לא קרה שצעקו מבחוץ.

זה מגמה שאני רואה לאחרונה וממש מפריעה לי. אנשים רואים שוואלה הישרדות כמו שצריך מתמקדת באינטרקציה בין האנשים והכל, וכבר אין צורך במה שבעצם הוא הבסיס של הישרדות. אבל חלק מאוד חשוב זה התנאים. השם זה הישרדות וכמה שיותר קשה ככה יותר טוב (בארה"ב היו להם לוקיישנים קשים באמת.. אוסטרליה, אפריקה, אמזונס, גואטמלה, טוקנשינס, שאנשים אשכרה הגיעו למשברי אוכל שהיה צריך התערבות הפקה, או בגוואטמלה שהיה חום קיצוני והם חטפו כלמיני דברים) וחלק מהקושי זה לתכנן, לחשוב ולהסתדר עם אנשים בתנאים כאלה. אני לדוגמה חושב שמצב כאלה הייתי רוצח את כל מי שמסביבי
תאמיני לי שאם הם היו משחקים את המשחק הזה במקום סביר כמו האח הגדול היה הרבה יותר מהפכים וכו'. חוץ מזה, התנאים שנותנים להם בארץ זה מלון 5 כוכבים לעומת ארה"ב, אז בכלל לא צריך לשפר.

X יו יו S

New member
אבל השאלה אם זה יהיה מעניין או לא

לא אם זה יצדיק את שם של התוכנית
ולא הבנתי מה זה עוזר שהם כן מגיע למצב שהפקה עוזרת להם במשברי אוכל?
איזה הבדל יש בין תנאים שבארץ לעומת ארה"ב ?(ראיתי את עונות 11-19 ולא זכור לי משהו שונה)
ולמה אתה חושב שאם הם היו משחקים במקום סביר היו יותר מהפכים?

אני לא חושב שהנק' זה על המעניין

אם במירוץ למליון הזוגות לא יתחרו וירוצו מסביב לעולם ורק יתנו עצור וכו' לזוגות האחרים, גם יהיה מעניין. אבל אז זה לא המירוץ למליון.
אחת הסיבות שהמשברי אוכל מוסיפים עניין (וגם שאר פגעי טבע) זה שזה מזכיר לך שהם עדיין בהישרדות ולא באח הגדול. התנאים בהישרדות הם הרבה יותר קשים וזה משפיע בצורה מאוד משמעותית על התפקוד, על החשיבה ועל הדברים שאת עושה.
לפני הקונספירציות של התערבות הפקה, בארץ הלוקיישנים יותר קלים בגדול (האיים הקאריבים, הפילפינים, תאילנד) שזה סוג לוקיישנים עם מזג אוויר יותר סביר, יותר נגישות למים ופחות דברים מסוכנים בשטח. אם ראית את עונה 11 (גוואטמלה) היית רואה שאנשים לא הצליחו להתמודד פשוט עם החום ועם התנאים בג'ונגל.
לדעתי היו יותר מהפכים כי כשאתה לא במקום שמשפיע בצורה ככ חזקה כל השיקול שעת שלך, אתה תעשה דדברים הרבה יותר חכמים מלהגרר או סתם מהלכים אידיוטיים. מנסיון, שנה שעברה הייתי בסוג של מחנה עם תנאים באמת ממש ממש קשים (לא ברמה של הישרדות כמובן) והיו אפילו כמה שפרשו באמצע בגלל התנאים, ולא בגלל שהם מפונקים או משו. ובאמת לאורך כל במחנה הזה היה הרבה יותר קשה לחשוב בהיגיון או אפילו להסתדר עם כל מיני אנשים, אז תנאים זה משהו שמאוד משפיע על המשחק לדעתי.

X יו יו S

New member
תאמת בשבילי זה לא יהיה מעניין

אני בכלל לא אוהבת את הקטע הזה שהם עוצרים זוגות אחרים

אבל סבבה הבנתי אותך
מעניינים אותנו דברים שונים

נ.ב וטעיתי
ראיתי מעונה 12
אני תמיד טועה לחשוב שהתחלתי לראות מעונה 11
(אבל עכשיו בדקתי בגוגל כי לא זכרתי מה שאמרת אז באמת הבנתי שלא ראיתי )

B R A Y E R

New member
מנהל
בעונה 19 היו כמה ימים קשים מאוד

שהם לא היו מסוגלים לצאת מהמחסה מרוב שירד גשם ללא הפסקה, והידיים שלהם הלבינו מרוב קור, ואחד המתמודדים החזקים בעונה התמוטט מרוב תשישות..
ובאופן כללי, בגרסא האמריקאית הם מגיעים למשימות ולמועצות בכוחות עצמם ולא ע״י סירה עם נהג מקומי כמו בגרסא שלנו, ולמים הם דואגים בעצמם בניגוד לאצלנו, וכמות הפרסים של האוכל מצומצם מאוד בניגוד לאצלנו.

X יו יו S

New member
אממ

אני זוכרת שאחת עונות בהישרדות ישראל
הייתה קשה מבחינת מזג האוויר אני חושבת שזאת היתה העונה עם ליאורה

ולא ידעתי שהם מגיעים בעצמם למועצה
ואצלנו הם גם דואגים למים לבד

גם אל תשכח שבהישרדות ישראל הם יותר ימים על האי

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה 4 הייתה קשה מבחינת מזג אוויר

בשאר העונות דווקא זכור לי שהיו קשיים מיוחדים חוץ מקצת גשם כמה ימים..
בישראלי ועוד איך הם לא דואגים למים. יש באר עם מי שתייה והם שותים ממנו וזהו. באמריקאי צריכים להרתיח את המים ולהפוך אותו למי שתייה.
וכבר כמה עונות שהישרדות הישראלית כבר לא יותר ימים מהאמריקאי..

לפי מה שאני זוכר מאז עונה 4 זה 40 יום

יום אחד יותר מהאמריקאי שזה באמת לא ביג דיל

רוקסין

New member
דווקא תורג'י אוכל שם יותר מכולם

עובדה שהוא היחיד מכולם שם שלא הרזה אפילו בגרם.

DontEvenBlink

New member
מה שמעניין אותי באמת

זה המחזור. הם נמצאים שם יותר מחודש- אז ברור שכל אחת מקבלת מחזור לפחות פעם אחת. איך לעזאזל הן מסתדרות?!?!!

DontEvenBlink

New member
בגלל שאני בת אני לא יודעת איך

אני בקושי יכולה לקום מהספה בזמן מחזור... אז לעשות את המשימות האלו, לישון בשטח, ועוד בבגד ים??? שלא לדבר על הכאבים... לא הייתי שורדת

למעלה