סקר קטן

ronenmulty

New member
סקר קטן

האם אתה שונא נשים? 1)שונא את כל הנשים 2)שונא את רובן 3)לא שונא ולא אוהב 4)אוהב נשים שכל אחד ישרשר את הבחירה שלו

ojm

New member
4

סקר מוזר, מילא השאלה הייתה מה דעתך על פמיניסטיות שמגזימות או הייתה אפשרות לענות אוהב את רובן חוץ מהמטורללות שחושבות שמטרת הגברים העולם היא לדכא אותן אישית, אבל שיהיה, כנראה שפלישת הפמיניסטיות לכאן הייתה בלתי נמנעת לאור העובדה שמשיעמום בפורום הזה פלשו לשם.

goldy

New member
נשים פגעו בך ובגלל זה אתה אוהב גברים?

או שתשתף אותנו בסיפורך?

צריך לשנוא פמיניסטיות

מאז שלמדתי בפורום פמיניזם מה זה פמיניסטית, אני שונא פמיניסטיות. היום כל אישה שבעד קידום נשים חושבת שהיא פמיניסטית. זה לא נכון. פמיניסטית לפי ההגדרה שפיתחתי היא מי שמתקיימים אצלה הדברים: 1) גזענות על רקע מיני - המין העליון הוא נשים, והמין הנחות והנאלח הוא הגברים. 2) מיזאנדריה (שנאת גברים). 3) שאיפה למטריארכיה (שלטון נשים) ולא לשוויון. 4) תעמולה והסתה נגד גברים - הן מאשימות גברים בכל תחלואי העולם תוך עיוות המציאות והמצאת נתונים - כל אישה שלישית נאנסת, נשים מרוויחות פחות בגלל הגברים, כל גבר מרוויח יותר מאישה באותו תפקיד, כל בעיות העולם זה בגלל גברים. 5) בכיינות - האישה היא היצור הכי מדוכא ומנוצל עלי אדמות, אכלו לי ושתו לי.

lev27

New member
מספר 2) שונא את רובן

כלבות קטנות שלא עובדות, מקבלות הכל על מגש כסף, מקבלות הנחות בחיים מכאן ועד הודעה חדשה כי הן יפות ומזיינות את דרכן לצמרת. אני שונא את הלוק נסיכה של אבא על רכב שהיא קיבלה מתנה ליום הולדת, את הפוזה והמשחקים.

Jesuscrist

New member
אני חושב שהאופציות צריכות להיות

1.שונא לגמרי 2.שונא את הרוב 3.אוהב את הרוב 4.אוהב כולן במקרה הזה התשובה שלי היא 3.

זיקן

New member
מנהל
אמרתי מיליון פעם אני לא שונא, אני מרחם.../images/Emo13.gif

אמיני2

New member
לא סתם עשיתי את הסקר

בגלל שהנשים בפורום פמינסטיות טוענות שפורום שיחת גברים הוא פורום של שובניסטים שונאי נשים ולפי התשובות שלכם הרי שהפרכתן לגמרי את הטענות שלהן לעומת הפורום שלהן שכולן שם הודו שהן שונאות גברים

gamani4

New member
עוד אחד שלא יודע להחליף ניקים?

אכן, הסקר הזה מעוד מקצועי. בערך כמו הסקר שעשית בפורום פמיניזם.

פנומן 72

New member
יש לך עוד כמה ניקים בארסנל ?

ומי בכלל שם זין על מה הן חושבות עלינו ? שימשיכו לקמוץ שפתיים מתוך מרמור ושיעזבו אותנו בשקט.

למעלה