סקר קטן

RichardSmith

New member
סקר קטן

כי הרבה זמן לא היה... מישהו זוכר אם יש עדיין שביתה?

שביתה? איזו שביתה?

הייתה שביתה בכלל? אני חושבת שכולנו צריכים במסגרת אחריותנו הלאומית, המוסרית והקוגניטיבית להרתם למאמץ הכלכלי ולסיים את שביתת התסריטאים בהוליווד. יוחזרו "אבודים" לאלתר!

d e m o sthenes

New member
וונטורת' מילר שולט!!!!!!!111

סדרה גאונית, במיוחד העונה הראשנה. עכשיו הגזימו כבר קצת.

אין מה לעשות,

הטקסטים של הקורס הבזיוני "ההוא" במדעי הרוח מחלחלים עמוק עמוק לתודעתי...

שובתתתתת!!1

או שלא... זה מה שמעסיק אתכם ידידי? טלוויזיה? שאני אספר לכם כמה זמן שלא ראיתי טלוויזיה? אתם יודעים מהי טלוויזיה בשבילי? הדבר הכסוף הזה, שנמצא אצלי בסלון/חדר עבודה/כל הדירה בערך- ומפריע לי לעשות ספונג'ה! אני קוראת לכם לנטוש את מכשיר הרשע הזה ולהצטרף אלי לעבודה ולמלאכה! בקריאת : "ראבוטה ראבוטה נון סטופה"!! מי לאדוני אלי!?

שמעו, השביתה מתחילה לעלות לי על העצבים...

אני לא רוצה לחשוב על האפשרות של הארכת הסמסטר על חשבון חופשת הסמסטר, וגם על הארכת שנת הלימודים כולה על חשבון חופשת הקיץ... ממש לא בא לי לשנות את כל התכניות שלי לקיץ, אחרי כל כך הרבה זמן של תכנונים... שמעתי אפילו על סטודנטים שביקשו לבטל את שנת הלימודים שלהם, או שביקשו להקפיא את השנה הנוכחית לאור המצב. ומה יהיה בשנה הבאה? מה יהיה אם יווצר מצב שבו לומדים שני מחזורים של אותה שנה באותו מוסד? איך הם נערכים למצב שכזה? ואם השנה תתבטל? קראתי איפה שהוא, שבעת החדשה בוטלה שנה אקדמית רק בגאנה. אחל'ה של מדינה בחרנו לנו כדוגמא ומופת... דאנטה

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif / ../images/Emo10.gif

אתה בהחלט צודק... לא חשבתי על האפשרות הזו שילמדו שני מחזורים את השנה הראשונה... אבל מבחינת הצוות זו לא ממש בעיה כי אין שנה שניה... (או באופן כללי n ו n+1...)

טעות- אין שנה שלישית...

הרי תלמידי שנה שניה לא ימשיכו הלאה וייאלצו לחזור על אותה שנה, מה שיהווה נזק כלכלי אדיר לאוני' ולמשק- מחזור כפול של שנה א', ומחסור בבוגרים וסטאז'רים...

RichardSmith

New member
כבר כמה הנזק?...

הרי יש גם אנשים היוצאים לפנסיה בגיל 65~ ולכן אנשים אחרים ירוויחו על שעות נוספות... משהו כמו 50,000 עובדים אולי... מעניין אם אפשר לראות זאת על מפה...

למיטב ידיעתי הסטונדטים המתקדמים של רפואה

לומדים כרגיל. לעומת זאת, מחסור בבוגרים חדשים במשפטים או במנהל עסקים לא באמת יזיק למדינה...

גם למיטב ידיעתי

אבל מישהו אחר טען שתלמידי הרפואה שובתים גם הם... בקיצור, לכל אחד הספקולציות שלו.. ומה זאת אומרת לא יזיק?! מאיפה יביאו צעירים שיעשו את כל העבודה השחורה ויטחנו 14 שעות ביום תמורת פחות ממינימום?..
וברצינות, אני חושבת שלא אני ולא את מוסמכות באמת לקבוע את מידת הנזק שתגרם מאי-יציאתם של בוגרים טריים לשוק העבודה. הרי את מה שאת אומרת ניתן להכליל ל"למה זה באמת משנה אם תבוטל השנה האקדמאית או לא?" הרי זה שנה לפה- שנה לשם, זה לא באמת משנה... (סתם לשם ההדגמה. לכותבת שורות אלה אין שום רצון ועניין בביטול השנה האקדמאית רחל"צ גם אם התואר שלה לא באמת מזיז למישהו שם למעלה
)

למעלה