סקר קטן..

Puskas

New member
סקר קטן..

האם מישהו מאמני תאקט גרם לכם להתחיל לאהוב מאוד סגנון מוזיקלי שלא אהבתם בכלל עד אותו רגע? למשל: סיוון גרמה לכם לאהוב R&B איציק שמלי גרם לכם לאהוב מזרחית אחד הראפרים גרם לכם לאהוב ראפ גבריאל באטלר גרם לכם לאהוב סול (נשמה) יש דבר כזה? ואם כן אז איזה ז'אנר בדיוק התחלתם לאהוב ובגלל מי?

דנטל

New member
אצלי לא

אי אפשר להגיד שהטעם המוסיקלי שלי השתנה יותר מדי מאז הצבא, וזה המון זמן. ברור שיש דבר כזה, אבל לא במקרה שלי.

ortaliminal

New member
לא ממש הבנתי את השאלה אבל בכל זאת..

לפני שסאבלימינל הוציא תאור מציון הייתה תקופה שהייתי שומעת רק שרית חדד (שמעתי שיר אחד שלה ברדיו ומאז רק אותה). ואני מדברת איתכם על לפני כמה שנים. וממש לפני היומולדת של אחי יצא האור מציון והוא קיבל תדיסק הזה מתנה ליומולדת. הוא לא אוהב מוזיקה אז הביא לי תדיסק ואמרתי מה אתה מביא לי? הוא אמר לא יודע קחי את זה תראי אם את אוהבת. וואלה שמתי את זה בדיסקמן, דילגתי על ההקדמה ושמעתי בית הספר הישן. ישר נדלקתי על הביט ואז מה זה התלהבתי מהמילים ואיך שהוא שר ושזה מהיר כזה ווואלה שמעתי את כל הדיסק מאז שמעתי רק את זה. ניסיתי לברר יותר מי האומן אבל לא היה ממש מידע עד שיצא האור והצל. ובאמת מאז האור מציון שמעתי רק תדיסק הזה עד שהוציא את האור והצל ואז גם היה יותר מידע על סאב ויואב גם כן היה הרבה יותר בדיסק ובאמת מאז רק הם. חח בהמשך הכרתי עוד המון אומנים אבל היחידים שבאמת אני שומעת הכי הרבה זה משפחת תאקט (בעיקר סאב הצל שי וגיא) ולפעמים גם כלא 6 ואלון דה לוקו. אבל אצלי תאקט בלב ממש מכשיצאו

בן בן7

New member
אני אוהב זמרים

על סאבלימינאל, הצל, 360 שי ועוד כמה ובכלל כל תאקט אדירה אין עליה! בראפ... הדג נחש לא מגיע אליה בסולם... אני מסכים איתך שכל אחד מתאקט מביא סיגנון מוזיקה שונה... מזרחית ,... היפ הופ, רפא ועוד! זה יפה מאוד שחשבת על זה! אני גדלתי על הזמרים האלו!!!! יש לי את כל הדיסקים מאז שהם יצאו כלהקה!

בן בן7

New member
הם להקה

הם קבוצה מוצלחת מאוד אפשר להגייד להקה כי הם מופיעים ביחד תמיד!

למעלה