הנה שלי... אין לי סדר כלשהו, אבל הנה הם: - פקק תנועה - מתנות - תחרות כלבים - טיפה של אור - מיתר
K Kettercat New member 9/7/05 #18 הנה שלי... אין לי סדר כלשהו, אבל הנה הם: - פקק תנועה - מתנות - תחרות כלבים - טיפה של אור - מיתר
I InfeCtedShesek New member 9/7/05 #19 אווּ! אני אני! מתנות תחרות כלבים הזאב והאיילה טיפה של אור כה ציפיתי ליום והגיע (לא לפי סדר)
2 238 New member 10/7/05 #20 הכי טובים: בס"ד *כה ציפיתי ליום והגיע *תחרות כלבים *מתנות *מיתר *טיפה של אור
ק קשת New member 10/7/05 #21 סקר מעולה ללא ספק, אני ידועת איך אני מדרגת. לא יודעת אם זה הסדר, אבל החמישה הטובים ביותר לדעתי הם: 1. בבית(6) 2. פקק תנועה(1) 3. הזאב והאיילה(5) 4. המון אנשים(12) 5. תחרות כלבים(2) <בסוגריים זה מסםר השיר בדיסק> תתחדשי!
סקר מעולה ללא ספק, אני ידועת איך אני מדרגת. לא יודעת אם זה הסדר, אבל החמישה הטובים ביותר לדעתי הם: 1. בבית(6) 2. פקק תנועה(1) 3. הזאב והאיילה(5) 4. המון אנשים(12) 5. תחרות כלבים(2) <בסוגריים זה מסםר השיר בדיסק> תתחדשי!
L Little Greenwood New member 10/7/05 #23 שלי : 1. טיפה של אור 2. פקק תנועה 3. בבית 4. זאב ואיילה 5. את שקט
צ צלילוש3 New member 10/7/05 #25 ... 1-מתנות 2-טיפה של אור 3-הזאב והאיילה 4-כה ציפתי ליום והגיע 5-המון אנשים
O omerd New member 11/7/05 #26 הכי שלי ובקשה קטנה שוב אני לבד מיתר המון אנשים טיפה של אור כה ציפיתי ליום והגיע עכשיו מישהו שיש לו קצת זמן פנוי מוכן לעשות סיקרה ולגלות מה השיר הכי מבוקש?!
הכי שלי ובקשה קטנה שוב אני לבד מיתר המון אנשים טיפה של אור כה ציפיתי ליום והגיע עכשיו מישהו שיש לו קצת זמן פנוי מוכן לעשות סיקרה ולגלות מה השיר הכי מבוקש?!
ז זה לא אותו דבר New member 13/7/05 #28 ../images/Emo54.gifאהמ ../images/Emo23.gif פקק תנועה תחרות כלבים המון אנשים הזאב והאיילה כה ציפיתי ליום והגיע
../images/Emo54.gifאהמ ../images/Emo23.gif פקק תנועה תחרות כלבים המון אנשים הזאב והאיילה כה ציפיתי ליום והגיע
E evib New member 14/7/05 #29 אני יודעת שעברה שנה אבל... גם אני רוצה לנסות למרות שממש קשה לי "לתת ציונים" לאנשים שלא יורדים אף פעם מהמושלמות... אז ככה נראה לי ש: טיפה של אור את שקט מיתר פקק תנועה הרמח"ל
אני יודעת שעברה שנה אבל... גם אני רוצה לנסות למרות שממש קשה לי "לתת ציונים" לאנשים שלא יורדים אף פעם מהמושלמות... אז ככה נראה לי ש: טיפה של אור את שקט מיתר פקק תנועה הרמח"ל