סקר קטן

LoloLand

New member
סקר קטן ../images/Emo195.gif

יש פה מישהו שמעדיף בזמן סקס כל דבר אחר מלבד חדירה או שאני היחיד?
זה כואב, זה מעלה בי מחשבות מה אם ידפק לי (תרתי משמע) משהו שם (בכל זאת, זה איבר שלא אמור לקבל זין חח) ומצד שני, אי-אפשר בלי זה... קשה

קאליברי

New member
כן!!! (יללת יאוש)

לא בא לי אפילו להרחיב בנושא, זה ממש מתסכל לפעמים.

אני לא יודע מה איתך אני נהנה מזה ../images/Emo13.gif

לקח לי הרבה זמן לדעת מה טוב לי

TheCharmedOne18

New member
../images/Emo29.gifאתה לא יודע מה אתה מפסיד../images/Emo3.gif

לא סתם נקודת הG אצל זכרים היא שם למטה. זה כואב רק בכמה פעמים הראשונות. אחר כך אתה מתרגל, ומתחיל להנות ברמות שאתה לא מבין. (נכון רותם?
***בורח***) חוץ מזה שאתה לא חייב להיות ה BOTTOM תמיד. מומלץ לגוון. זה הכי כיף
ולגבי החשש שלך שתקרה איזושהי תקלה, זה חשש מובן, אבל זה כבר תלוי בך ואם אתה דואג להיות נקי. אם יש לך עוד שאלות, אנסה לענות, במסגרת הצנזורה המחמירה של רותם@ערן כיפופים בע"מ.
*בורח*

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני לא מדבר מנסיון,

אבל לדעתי אני לא ממש יאהב את זה... כאילו, אף פעם לא חשבתי על זה באופן ישיר, טוב נו, נראה, אולי...

white star

New member
../images/Emo54.gif שלום לך ../images/Emo140.gif

תתפלא, אבל הרבה לא אוהבים בסקס חדירות. אתה ממש לא לבד. ואגב תתפלא, אבל אפשר להחזיק טוב מאוד בלעדי זה. גם אני לא כזה מתלהב מחדירות ומעדיף משחק מקדים ממש ארוך. אגב, אם אתה עושה את זה נכון, שומדבר לא יידפק לך. דווקא המקום כן נועד גם לכניסה, עובדה שאלוהים שמה את נק' הג'י שם. פרטים נוספים אתה יכול לקרוא במדריך שלי

white star

New member
../images/Emo54.gif תודה :)

אם תצטרך הדגמה אישית... פנה לנבלה האדומה לקביעת תור

J u n k y

New member
לא יודע אם מעדיף

אבל שמעתי פעם משפט שאני חותם עליו: סקס לא צריך להיות טיול אתגרי שמטרתו להגיע לפיסגה כלשהי, אלא יותר טיול נינוח בפארק שבו אפשר לחקור פינות חדשות, לשבת לנוח אם רוצים וללכת לאן שרוצים. במילים אחרות: חדירה זה נחמד, אבל זה רק דבר אחד מתוך הרבה דברים לא פחות נחמדים שאפשר לעשות.

gPod

New member
סקס זה לא הכל

אני לא אגיד שסקס הוא לא חלק מקשר, אבל לדעתי ומנסיוני הקט, לרגשות ולאהבה שהשאר שעות היום יש הרבה יותר משמעות מסקס, וסקס לא חייב להיות חדירה כלל

חבל שאתה לא אוהב את זה מחשש שמשהו יתפקשש

זו לא סיבה מספיק טובה לטעמי. סיבה מספיק טובה זה אם זה לא כיף לך. חבל להיות פרנואיד ולחשוב כל הזמן 'מה יקרה', 'מה יקרה'... אני חושב שכל עוד אתה רגוע ונקי לא צריך לקרות שום דבר חריג, וגם אם קורה זה בטח לא יהיה סוף העולם. זה לא כאילו נכנס לך לפה, סך הכל
. ברגע שתירגע אתה תהנה, יכול להיות שלא ממש העניין עצמו, אני לא מת על המהלך, זה לא עושה לי את זה, אבל כשאתה גומר כשמישהו בך זה בהחלט כיף חיים (אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הצנזורה שדובר עליהם אם בצחוק ואם לא. ואם עברתי, אני מתנצל). בקיצור- תירגע ויהיה בסדר.

למעלה