סקר קטן

giba70

New member
קצרה היריעה, אבל...

המון סוגי מוזיקה. כמעט כל סוג של רוק חוץ ממטאל. מניק קייב ועד לגרייטפול דד, מדייויד בואי ועד ג'וני מיטשל, מפרנק זאפה ועד ג'נסיס הישנה, רולינג סטונס, ברוס ספרינגסטין, רד הוט צ'ילי פפרס, טראפיק (סטיב וינווד), לו ריד והחברים מהוולווט, גם קצת ג'ז פיוז'ן (דהיינו פט מתיני, צ'יק קוריאה) והרבה מוזיקה ברזילאית מכל מיני סוגים. מוזיקה אתנית מאפריקה (יוסו אנדור, מאנו דיבאנגו, סליף קייטה) גם בזמן האחרון קצת אלקטרונית ואסיד ג'אז (תיוורי קורפוריישן, דה לאטה, מאסיב אטאק, רינוסרוס) מוזיקה ישראלית רק האיכותית ביותר, כלומר ברי סחרוף וכל החברה שבסביבתו, קצת קורין אלאל וגם אריק איינשטיין, מתי כספי. ולכל מי ששכחתי, אתכם ה

אולי אולי אולי

מישהו יודע את המילים לשיר venus in fur של הוולווט אנדרגראונד? (לברי יש גרסה של זה בדיסק השני של ההופעה) תודה רבה

giba70

New member
VENUS IN FURS

Shiny-shiny, shiny boots of leather whiplash girlchild in the dark Comes in bells, your servant, don't forsake him strike dear mistress and cure his heart Downy sins of streetlight fancies chase the costumes she shall wear Ermine furs adorn imperious Severin, Severin awaits you there I am tired, I am weary I could sleep for a thousand years A thousand dreams that would awake me different colors made of tears Kiss the boot of shiny-shiny leather shiny leather in the dark Tongue of thongs, the belt that does await you strike dear mistress and cure his heart Severin, Severin, speak so slightly Severin, down on your bended knee Taste the whip, in love not given lightly taste the whip, now bleed for me I am tired, I am weary I could sleep for a thousand years A thousand dreams that would awake me different colors made of tears Shiny-shiny, shiny boots of leather whiplash girlchild in the dark ,Severin your servant comes in bells please don't forsake him strike dear mistress and cure his heart

inflatable

New member
האמת ש...

אני אוהב הכל, כולל הכל, החל מהמטל הכי שחור וכבד שיש לכם להציע ועד למוזיקה מזרחית (אבל יפה לא אייל גולן או משהו, יותר נכון להגיד מוזיקה אתנית) וכל מה שבאמצע שקיים, כל עוד הוא יפה

אני

(ותסלחו לי שאין לי כוח לפרט) ישראלי- רוק נוסטלגי וחדש לועזי- בעיקר בריט רוק ומטאל

Fugue

New member
../images/Emo13.gif

אני שומע בעיקר רוק, על סוגיו השונים, מהלהקות האהובות עלי הן: פינק פלויד, הדורז, קינג קרימסון, רדיוהאד, דרים טיאטר ויש עוד הרבה.. מהרוק הישראלי, לא אוהב כ"כ ת'זבל של עכשיו, מעדיף יותר את שנות ה-70 וה-90. גם מוזיקה קלאסית אני שומע הרבה, בעיקר של באך. מוזיקה ספרדית, פלמנקו ובעיקרון כל מה שמשתלב בה יפה גיטרה קלאסית.

Queen BItch

New member
תורי....תורי!

רעיון מצויין לסקר! אוקיי פרט לברי אני נהנית גם מקור ישראלי קלאסי בעיקר. הכל בעצם ממשינה ועד לכנסיית השכל, אהוד בנאי ועד גידי גוב. הכל תלוי במצב רוח שלי ובמה שבא לי לשמוע באותו הרגע! אביב גפן גם לפעמים. לועזי אני נורא אוהבת רוק בריטי, ורוק אלטרנטיבי בעיקר של שנות השמונים. השנים הראשונות של יו 2, סמית'ס, ג'וי דיביז'ן, מינימל (אולי שמעתם עליהם...:) ). חוץ מזה גם רוק קלאסי, גראנג',פאנק ,צ'יל אאוט...! כל דבר שנשמע לי יפה, מיוחד ובכלל תופס לי את האוזן! לא סובלת רוק מסחרי, פופ מסחרי, ניו מטאל (שזה אוטומטית מסחרי!). ואני תמיד נהנית ללמוד על להקות ודברים חדשים!

אמממ....דפש מוד!!!!!

אני אישית מאוד מאוד אוהבת את דפש מוד! שהם לדעתי להקה מדמיה שאין פלא שהיא מחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן....הלוואי ותחזיק לתמיד...ואם מישהו לא שמע את השירים שלהם אז ממולץ מאוד השיר home שהוא שיר פשוט מדהים.. ומי עוד? דניאל סלומון שהוא אומן ממש מצויין...הלחן שלו פשוט יפיפה...ו..יש את פלסבו שעכשיו אני פחות שומעת אותם אבל פעם שמעתי הרבה.. מה עוד? רדיוהד...יש להם דיסקים טובים...וכמובן יש שירים בודדים של אנשים ו...זהו בעיקרון ואם יהיה עוד משהו שאני לא זוכרת עכשיו אני אודיע לכם

ממממ...

כמו שהרבה כבר כתבו, גם אני....ה-כ-ל (כמעט)...גם מוזיקה שאני לא אוהבת, כי אני מנסה להפתח לסוגים שונים ולא להנעל...בעיקר רוק, ישראלי אם אפשר....והנה מה שהעתקתי מהכרטיס האישי אלה האמנים שאני בד"כ מקשיבה אליהם, אבל יש עוד מלאאאאא....הנה זה: אני אוהבת את אביב גפן, משינה, החברים של נטאשה, מאיר ואהוד בנאי, דן תורן,רד הוט צ´ילי פפרס, רדיוהד, דניאל סלומון, שלום חנוך,אלאניס מוריסט, אביתר בנאי, חמי רודנר, מופע הארנבות של ד"ר קספר,לורין היל, מוקי, בוב דילן,קאונטינג קרואוז, לד זפלין,שוטי הנבואה, היהודים, אר.אי.אם, פורטיסחרוף,גידי גוב, המכשפות,ג´ניס ג´ופלין, מאיר אריאל,הקורס,ג´יפסי קינגס,ג´וני מיטשל, הדג נחש, מיקה קרני,ביטלס, קווין,טרייסי צ´אפמן, ערן צור ואריק איינשטיין.......לפעמים פשוט נראה לי שנולדתי בתקופה הלא נכונה....

Vdrums

New member
אני שומע כל מוזיקה (בעיקר רוק)

שמנוגנת בכלים חיים ושיוצאת מהבטן של האנשים שמנגנים אותה ולא זבל אלקטרוני או פס ייצור של זמרות (להלן כל מה שיש באמ טי וי) שהן יותר מוצר מדף מאשר זמרות. אלקטרוני בתור תוספת זה יכול להיות נחמד וגם אז צריך להיות גבול מסוים. ואני לא יתחיל לרשום את כל מה שאני שומע אבל זה נע מהרד הוט ועד לג'ימי הנדריקס ממשינה ועד אריק איינשטיין, ג'אז, פיוז'ן... אני כבר מקובע על המוזיקה שגדלתי עליה ולא מתחבר לשום דבר חדש... וכמו שאמרה אשת הכמעט לא הייתי מתנגד להיוולד כמה וכמה שנים יותר מוקדם...

fipo

New member
הכל... כמעט

אני שומעת את כל סוגי המוזיקה!!!! חוץ מבריטני הפוסטמה.... וחוץ ממזרחית !!! בעעעעעעעעעעעע ובמיוחד לא את השיר של הפלסטינאיות האלה "אתה חייב למות עליי"

קניידעל

New member
טוב, שופכים

בואו נתחיל דברים קצת פחות מוזרים: רוב הרוק המתקדם וחלק מהרוק הפשוט, כמו שהוא נקרא, של שנות השישים- הביטלס פינק פלויד קינג קרימזון ג'נסיס המוקדמים דיוויד בואי מבחינה של ישראלי: יוני רכטר שם-טוב לוי שלמה יידוב שלמה גרוניך מתי כספי וכמעט כל האנשים שאלה הלחינו בשבילם (גידי גוב, אריק איינשטיין, כוורת, יהודית רביץ, וכו וכו) עכשיו לדברים הקצת פחות מקובלים: מוזיקה קלאסית- בחלקה, יש דברים ממש ענקיים (לודוויג) ויש פחות, אבל כל עוד זה ברמה שכיף לשמוע וזה לא סתם מוזיקה שפשוט אומרים שהיא נפלאה, למורת שאין לאנשים מושג מה נפלא בא, אני נהנה והיוצא דופן ביותר- מוזיקה ערבית- אני אגב לא מכיר גם אמנים, אני פשוט נהנה מהעוצמה של המוזיקה הזאת, ופעם בכמה זמן זה פשוט כיף לפתוח טלויזיה באחד מהערוצים הערביים ולהסתכל קצת. וזהו

קניידעל

New member
אוי ואיך שכחתי

ג'אז, בעיקרון אני די קולטריין פריק, אבל חוץ ממנו אני אוהב ג'אז מכל התקופות. זה פשוט שבכל תקופה יש את הענקים שלה, ואת הקטעים המונומנטליים שלה, ויש את החרא, צריך לברור. אני גם מת על מיילס ומינגוס

yuli c

New member
אז ככה...

בעיקרון אי שומעת את כל סגנונות המוסיקה: רוק ישראלי- אביב גפן, ברי סחרוף, היהודים, קרח 9, דניאל סלומון, משינה, יובל בנאי. שי עמר שהוא לא בדיוק רוק. מזרחית זה מאוד תלוי אני לא אוהבת את כל הבכיינים האלה אבי ביטר ושות הזמר היחד שאני ממש אוהבת לשמוע זה עמיר בניון. רוק בכלל- אואזיס, אנוק, וורב, ריצארד אשקרופט, לני קרביץ, פוו פייטרס ועוד המון. שירי אהבה משנות השמונים. פופ להקות בנים למינהן: טייק דאט, בויזון, ווסטלייף, וזמרות כמו כריסטינה אגילרה, שאקירה, מריה קארי. רק לא בריטני ספירס!. מוסיקה ספרדית,גאז, קלאסית, בעיקר רומנזות כמו אנדראה בוצ'אלי. בקיצור הכל חוץ מראפ, היפ הופ, אר אנד בי וכאלה. וחוץ מטראנסים וכאלה.

למעלה