סקר קטן

איש23

New member
סקר קטן../images/Emo168.gif

איזה עוד מוסיקה אתם אוהבים(חוץ מברי כמובן)? תרשמו גם עברי וגם לועזי.

crazy M

New member
ואני הראשונה להתחיל.. ../images/Emo3.gif

איזו עוד מוסיקה? שאלה בעייתית.. אני אוהבת הכל שקטה, שמונים, רוק, לטינית <<סלסה וכאלה>> עברית כמעט הכל.. גם מזרחית <<חוץ מבכי בסגנון אבי ביטר>> אין מוסיקה שאני לא מסתדרת איתה.. מוסיקה זה כל החיים שלי ולא משנה איזו..
אוהבת

Queen Of Rain

New member
אז ככה...

רוק ישראלי, ג'אז, מוזיקה שחורה(soul, R&B,RAP) , מוזיקה ישנה ורומנטית, דייר סטרייטס! רוק בכללי.. וכל מה שנעים לאוזן ובקיצור- רק לא מזרחיתתתת....

crazy M

New member
הממממ ../images/Emo26.gif שאלה..

שום מזרחית....? <<אפשר להבין>> ואני גם אוהבת את כל מה שאתה הזכרת סתם לא היה לי כוח לפרט יותר מידי אז רשמתי שאני אוהבת את הכל ונתתי כמה דוגמאות.. עצלנית שכמוני..

crazy M

New member
מה הקשר...

לבחורה?? אני רואה כאן איזשהו שמץ של שוביניזם גברי?

crazy M

New member
אופססססססססססססססססס

לא שמתי לב.... מצטערת.... איזו פאדיחה!!!!!!!!!!!!

וואלה שכחתי...

את האמת שאני גם אוהבת כמעט כל סוג מוזיקה חוץ מבריטני ספירס
פשוט חשבתי שצריך את ממש הפייבוריטים..אני גם אוהבת לשמוע להיפהופ..ככה להזיז את הגוף גם אם רוצים וגם אם לא רוצים כי המוזיקה פשוט מחייבת.... וגם כל מיני אייטיז( אח שלי השפיע עליי
) וגם כמובן..שירים רומנטים שזה אני מאוד אוהבת.. הייתה תקופה שאהבתי רוק אבל.. עכשיו זה יותר רוק שקט כזה....לא יותר צעקות בראש.....אבל ...תנו לי ברי ו..סבבה

איש23

New member
טוב,נו..

גם אני אענה... לועזי-בעיקר רוק על סוגיו השונים-פינק פלויד,הדלתות,בוב דילן ועוד הרבה. ישראלי-כל מיני-היהודים,עברי לידר,וגם ישנים יותר-כוורת,משינה ועוד היד נטויה... אני אוהב גם ג'אז,קצת פופ ובעיקרון את כל סוגי המוסיקה,פשוט אני מכיר יותר רוק. וגם לי יש סלידה קלה ממזרחית,אבל בעיקר מ"המזרחית הכבדה"-שירי ההתבכיינות למיניהם... דרך אגב-מי מעלה את הסקרים המוזרים האלו?

fipo

New member
תגיד יש לך

תגיד יש לך מורה ללשון שאומרת את זה?

../images/Emo45.gif אחלה רעיון ../images/Emo9.gif

טוב אז השם שלי מסגיר אותי טיפונת... מוזיקה היא בהחלט החיים שלי ואני שומע הכל ממש להוציא את אבי ביטר וחברים ואת בריטני ושאר צעקניות תווחניות אני סוגד לרוק הישראלי וחולה על הרוק ה"רך" וממש ממש אוהב 'אולדיז' (ולא זה לא שם של תחבושת או משהו נשי אחר...) בעיקר 80'S אבל גם 70 ו 60 זה איכות מבחינתי
ברי הוא האליל!
שיהיה יום מקסים לכולנו

למעלה