סקר קטן!!!

סתיו מ

New member
סקר קטן!!! ../images/Emo150.gif

סקס במיטה של ההורים שלכם כשאין אף אחד בבית ואין סיכוי להתפס- כן או לא? סקס במיטה של ההורים של החבר\ה כשאין אף אחד בבית ואין סיכוי להתפס- כן או לא? ומראש אני עונה- לא במיטה של ההורים שלי כי איכססססססס זה מגעיל בלעעעעע ולא במיטה של ההורים של חבר שלי כי גם אצלהם זה נשמע מגעיל בלעעעעעעע

Bassman

New member
אממ....

לא ממש מגעיל אותי (שני המקרים) וגם עשיתי פעם אבל אין סיבה... המיטה שלי יותר גדולה

liran b

New member
אההה מיטה יותר גדולה?

אםם מה יותר גדול מזוגית? (אלא כן הם ישנים על מיטה וחצי)... אם כבר בעיניין גדלים..... לי יש מיטה 2.20 מטר אורך 2.00 מטר רוחב. :) אין לי חדר :)

הדרומית

New member
יש מיטה זוגית וחצי../images/Emo80.gif

תתפלא. אבל מה מיטה גדולה? הכי כיף להזדיין באוטו

s a d e

New member
אני מתגעגע למיטה הישנה שלי...!

לפני שנה וחצי בערך הייתה לי מיטה משולשת... כאילו, כמו שיש מיטה זוגית שזה מיטה+מיטה אז לי הייתה מיטה+מיטה+מיטה! זה היה הכי כיף בעולם! יכולתי לישון באיקס ולא הייתי מגיע לקצה... ואני איש לא קטן (מטר תשעים ו..)

Bassman

New member
מיטה קאסטיום מייד...

בניתי אותה לבד עם אבא היא 2.20 על 2.20 אני יכול לישון לאורך ולרוחב
זה סבבה

liran b

New member
אהה

מה רע?!?! דווקא המיטה של ההורים היא הכי הכי! :) נוחה! טובה גדולה :)

STIVENZ 426

New member
בטשני"ק.. ../images/Emo3.gif

סתם נו.. בש"חניק.. בראשון אני אצלכם בצריפין.. יש לך מישהי להכיר לי? ס.

liran b

New member
ווואלללה?!?!?

אממממ בחיייייייית בוא רגע לצ'ט... נשוחח שם..יש לי מה להגיד לך :)

STIVENZ 426

New member
יצאתי כבר אחי..

או שתביא אותה במסר, או שהיום בערב נעשה צ'ט המוני!!!~! סבבה? ?? סטיבנס 426. האיש והסנטימטרים.

הדרומית

New member
יוווו../images/Emo80.gif

עשיתי את זה פעם בחדר של ההורים שלי... כתבתי על זה ביומן, באופן מפורש (אפילו הקראתי לסטאד), ומשום מה ההורים שלי קראו את זה
(רעים, אני יודעת- אבל הם מכבדים ת'פרטיות שלי בדר"כ, זאת היתה מעדיה חד פעמית), מאז הם נועלים את החדר כשהם יוצאים ומשאירים אותי לבד.

Dark lady

New member
../images/Emo9.gif

במיטה של ההורים שלי, לא נראה לי (למרות שעשיתי זאת) במיטה של של ההורים של החבר, למה לא? המיטה שלהם הייתה ממש נוחה... אני בעד ריגושים, זה רק מוסיף לסקס

למעלה